Şimdi Ara

Casper Garanti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5-6 ay önce Vatan dan Casper markalı bir bilgisayar aldım.Dün içini açmak zorunda kaldım tamamen toz olmuştu tabi haliyle garanti dışı bırakn etiketi söktüm ama yapıştırdım eskisi gibi olmasada olduAçtım çünkü bilgisayar ısnıp kapanıyodu .Fanlardadır sorun dedim temizledim ama sorun hallolmadı.Servise götürmeyi düşünyüorum ama kapağı açtım.O etiketi çakarlar mı acaba.Ayrıca soruna da değineyim.Bilgisayar oyuna girdikten 10-20 dk sonra kapanıyor.Sadece ekran kartı acayip ısınmış oluyo.Son soru daha önce garantiye götürmüştüm dersem yerler mi?

• Hayırlısı dostum (:

ben de casper kullanıyorum, elimden geldiğince fan panellerinin önünü açık tutmaya çalışıyorum, hiç sıkıntı çekemem (:
  • Serviste o etiketi sökerler, işi bitirince yenisi yapıştırırlar...Garanti dışı bırakmaları olası bir şey tabi.

Ekran kartın pasif soğutuculu ise fan takmayı deneyebilirsin. Bu ısınmayı bi nebze engeller. Kendi fanı varsa yapacağın çok bir şey yok. Elbette herşeyden önce sorunun asıl kaynağını bulmak lazım
  • Hmm fanı var evet yeni fark ettim garip garip sesler geliyo fandan :(
  • hangi oyuna giriyosun çok mu ağır oyun ?
  • servise verin içini açtım ettim demeyin. etiket neden böyle derlerse kutusundan çıktığından beri öyleydi bende ellemedim dersiniz vsvs.

macun'dan olma ihtimali var servise verirken genel temizlik ve bakımının yapılmasını isteyin özellikle termal macun
  • arkadaş etiketi ben ellemedim kasayı ewdekiler temizlerken öyle yıpratmışlar dersin biraz KÜÇÜK EMRAH ı oynarssın hiç bişey olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI Garanti Servisine Dikkat!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pisgobel

Arkadaşlar 5-6 ay önce Vatan dan Casper markalı bir bilgisayar aldım.Dün içini açmak zorunda kaldım tamamen toz olmuştu tabi haliyle garanti dışı bırakn etiketi söktüm ama yapıştırdım eskisi gibi olmasada olduAçtım çünkü bilgisayar ısnıp kapanıyodu .Fanlardadır sorun dedim temizledim ama sorun hallolmadı.Servise götürmeyi düşünyüorum ama kapağı açtım.O etiketi çakarlar mı acaba.Ayrıca soruna da değineyim.Bilgisayar oyuna girdikten 10-20 dk sonra kapanıyor.Sadece ekran kartı acayip ısınmış oluyo.Son soru daha önce garantiye götürmüştüm dersem yerler mi?

Ben de fanları temizletmek için garantiye vereceğim önümüzde ki ay ama fan vs temizliği garanti kapsamında mı?

• genel bakıma sokmak istiyorum. garanti dışı kalmasın diye ellemedim kiri tozu yumağı temizlensin istiyorum macun yenilenemesi yapılsın istiyorum diyin yaparlar

periyodik bakım gibi

emrahı oynayın biraz ben söktüm ben yaptım derseniz servislerde extra para alırlar ve garanti dışı kalır ürün direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: yougivemefever

quote:

Arkadaşlar 5-6 ay önce Vatan dan Casper markalı bir bilgisayar aldım.Dün içini açmak zorunda kaldım tamamen toz olmuştu tabi haliyle garanti dışı bırakn etiketi söktüm ama yapıştırdım eskisi gibi olmasada olduAçtım çünkü bilgisayar ısnıp kapanıyodu .Fanlardadır sorun dedim temizledim ama sorun hallolmadı.Servise götürmeyi düşünyüorum ama kapağı açtım.O etiketi çakarlar mı acaba.Ayrıca soruna da değineyim.Bilgisayar oyuna girdikten 10-20 dk sonra kapanıyor.Sadece ekran kartı acayip ısınmış oluyo.Son soru daha önce garantiye götürmüştüm dersem yerler mi?

Ben de fanları temizletmek için garantiye vereceğim önümüzde ki ay ama fan vs temizliği garanti kapsamında mı?

garanti ile alaksı yok kendiniz temizleyin..

cihazların zaten parça garantisi var sıkıntı verirlerse cazgırcılık yapın bu sadece servise gidip para kazandırma taktiği...

• quote:

Orijinalden alıntı: computeron

quote:

quote:

cihazların zaten parça garantisi var sıkıntı verirlerse cazgırcılık yapın bu sadece servise gidip para kazandırma taktiği...

Temizlemezler mi diyorsun yani hocam.Bu kötü oldu ilk kez dizüstü kullanıyorum söküp takmayı da beceremem ki.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: computeron

quote:

quote:

Temizlemezler mi diyorsun yani hocam.Bu kötü oldu ilk kez dizüstü kullanıyorum söküp takmayı da beceremem ki.

temilemezler

bildiğin televizyon tamircisi vs var ise fanların olduğu yere basınçlı hava veren basit komresörler var onla yap tamamdır..

birşey olmaz merek etmeyin..2 sene idare eder

garanti bitiminde arka kapağı açarsın fanı görürsün istediğin gibi temizle..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.