Şimdi Ara

Casper Gerçekten Bu Kadar Kötü mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
10.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar TTnet kampanyası ile Casper almayı düşünüyorum,bazı arkadaşlar ısınıyor demiş plastik olduğu için,benim alacağım metal kasa ve sağlam fanlar bunun önüne geçemez mi? Bazı arkadaslar anakart demiş sizce bu pc nasıl ?
    Arkadaşlar bu sistemi almayı düşünüyorum,Ttnet aboneliği ile kredi kartsız oluşu büyük artı 24x79:1900 liraya gelmiş olucak benim hoşuma gitti sizce ve bu modeli başka sitede göremedim TTnet'e özel galiba alan var mı arkadaşlar ?

Marka & Model Casper CN.TTD4200 (Metal Kasa)
    İşlemci Intel® Core™ i5-4200M işlemci
    (İşlemci hızı 2.50 Ghz, Intel® Turbo Boost ile 3.10 Ghz'e kadar Intel® Akıllı Bellek)
    İşletim Sistemi Windows 8.1
    Ekran 15.6 WXGA (1366x768) HD LED
    Chipset Intel® HM86 Chipset
    Bellek 4 GB DDR3
    Sabit Disk 500 GB SATA
    Ekran Kartı 3 GB DDR3 NVIDIA® GeForce® 840M (2 GB Ayrılmış Bellek)
    Optik Sürücü DVD±RW DUAL
    Kablosuz Ağ 802.11 b/g/n
    Ethernet 10/100/1000 (Gigabit LAN)
    Web Cam 1 MP HD
    Portlar 2xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, 1xVGA, 1xHDMI, Bluetooth, Kart Okuyucu
    Batarya 6 Cell Batarya
    Ağırlık 2,5 Kg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bu ürün hakkındaki yorumları merak ediyorum... Eşime genelde internette gezmesi, film izlemesi, arasıra photoshop yapması ve age of empires gibi asırlık oyunları oynaması için basit bişey bakıyordum ve bu ürün dikkatimi çekti, uzman arkadaşların bu ürün hakkındaki yorumlarını alabilirmiyiz...

Bir de aynı ürünü sahibinden'de 1400TL'ye gördüm o yüzden TTNET'in üzerine 500TL koyması açıkcası biraz fazla geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer1ss

Bende bu ürün hakkındaki yorumları merak ediyorum... Eşime genelde internette gezmesi, film izlemesi, arasıra photoshop yapması ve age of empires gibi asırlık oyunları oynaması için basit bişey bakıyordum ve bu ürün dikkatimi çekti, uzman arkadaşların bu ürün hakkındaki yorumlarını alabilirmiyiz...

Bir de aynı ürünü sahibinden'de 1400TL'ye gördüm o yüzden TTNET'in üzerine 500TL koyması açıkcası biraz fazla geldi...

Fiyat olarak fazla ama ısı yaratmayacak yani grafik isteyen oyun ve render yapmayacaksanız kötü bir laptop değil günlük işlerinizi rahatlıkla yaparsınız ama malzeme kalitesi beklemeyin ve ttnetten almayın.

• Her casper almak isteyene söylediğim gibi sizlerede söylelim uzak durun. Hele ki bu TTNET ' in kampanya ile verdiği cihazlardan özellikle uzak durmanızda fayda var. Çevremde ne kadar bu TTNET kampanyası ile casper cihaz alan varsa pişmanlar. Onlarda sizin düşündüğünüz gibi taksit kolaylığı yüzünden tercih ettiler ama bahsi geçen marka casper. Neden mi kötü bunu anlamanız çok basit. Gidip bir teknoloji markette almak istediğiniz casper marka cihaz ile aynı özelliklere sahip ne bileyim bir asus, samsung veya dell gibi markaları yan yana koyun ve bir bakın kullanılan malın kalitesi ve işçiliğe. Zaten o anda anlayacaksınız neden almamanız gerektiğini. Ha yok illa alacam derseniz forumun casper bölümünü bir inceleyin alma diye vazgeçirmeye çalıştığımız adamlar başka üyelerin " al bu adamları dinleme bunlar casper'ı karalıyor " sözlerine inandı aldı. Sonuç smile ile atılana pişmanlık mesajları. Senin 1900 TL gibi bir bütçen var ise sana tavsiyem bir tanıdığının kredi kartı vs ile asus vs gibi markaları tercih etmen. O bütçeye alacağın sağlam bir marka seni uzun yıllar götürür. Karar senin.

• quote:

Orijinalden alıntı: turn table

Her casper almak isteyene söylediğim gibi sizlerede söylelim uzak durun. Hele ki bu TTNET ' in kampanya ile verdiği cihazlardan özellikle uzak durmanızda fayda var. Çevremde ne kadar bu TTNET kampanyası ile casper cihaz alan varsa pişmanlar. Onlarda sizin düşündüğünüz gibi taksit kolaylığı yüzünden tercih ettiler ama bahsi geçen marka casper. Neden mi kötü bunu anlamanız çok basit. Gidip bir teknoloji markette almak istediğiniz casper marka cihaz ile aynı özelliklere sahip ne bileyim bir asus, samsung veya dell gibi markaları yan yana koyun ve bir bakın kullanılan malın kalitesi ve işçiliğe. Zaten o anda anlayacaksınız neden almamanız gerektiğini. Ha yok illa alacam derseniz forumun casper bölümünü bir inceleyin alma diye vazgeçirmeye çalıştığımız adamlar başka üyelerin " al bu adamları dinleme bunlar casper'ı karalıyor " sözlerine inandı aldı. Sonuç smile ile atılana pişmanlık mesajları. Senin 1900 TL gibi bir bütçen var ise sana tavsiyem bir tanıdığının kredi kartı vs ile asus vs gibi markaları tercih etmen. O bütçeye alacağın sağlam bir marka seni uzun yıllar götürür. Karar senin.

Aynen katılıyorum hocam. Çevremde bir tane casperdan memnun kalan yok. Aynı fiyata Asuslar var mis gibi. Marka diyosan marka, kalite diyosan kalite. Sırf ödemesi uygun diye gidip çöp ürüne para vermenin bir mantığı yok. Kasa berbat, ısınma sorunu kronik, servis denen bişey yok vs. Hala alıyosan diyecek bi şey yok açıkcası.

• Casperı kısaca anlatayım sana replika laptop
  • iGorgonov İ kullanıcısına yanıt
    Hocam bunu sadece biz söylemiyoruz, forumdaki Casper bölümünü aç da bir bak. İlk sayfasında yaklaşık 15 konu var, 8 tanesi arızayla ilgili, 2 tane servis rezillikleriyle ilgili.Kasa dandik, kasa dandik olunca içindeki donanımın bir önemi kalmıyor, bir laptobun en önemli düşmanı ısıdır. İşlemci ısındığı zaman ekran kartı da ısınır böyle gider. Sonra adam demiş '' Ekranda çizgiler oluşuyor, değişik renkler çıkıyor'' Neden? Çünkü ekran kartı ısıdan dolayı temassızlık yapıyor. Ben forumda Asus, Toshiba, Samsung vs gibi markalarda bu tip ağır kusurlar görmedim. Daha tabii servis rezaletini konuşmaya bile gerek görmüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YA ÇOK KOMİK DEĞİL Mİ :D
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdanger_99

Hocam bunu sadece biz söylemiyoruz, forumdaki Casper bölümünü aç da bir bak. İlk sayfasında yaklaşık 15 konu var, 8 tanesi arızayla ilgili, 2 tane servis rezillikleriyle ilgili.Kasa dandik, kasa dandik olunca içindeki donanımın bir önemi kalmıyor, bir laptobun en önemli düşmanı ısıdır. İşlemci ısındığı zaman ekran kartı da ısınır böyle gider. Sonra adam demiş '' Ekranda çizgiler oluşuyor, değişik renkler çıkıyor'' Neden? Çünkü ekran kartı ısıdan dolayı temassızlık yapıyor. Ben forumda Asus, Toshiba, Samsung vs gibi markalarda bu tip ağır kusurlar görmedim. Daha tabii servis rezaletini konuşmaya bile gerek görmüyorum.

+1
  • yine casper yine ayrılmış bellek....
  • quote:

Orijinalden alıntı: iGorgonov

Evet arkadaşlar TTnet kampanyası ile Casper almayı düşünüyorum,bazı arkadaşlar ısınıyor demiş plastik olduğu için,benim alacağım metal kasa ve sağlam fanlar bunun önüne geçemez mi? Bazı arkadaslar anakart demiş sizce bu pc nasıl ?
    Arkadaşlar bu sistemi almayı düşünüyorum,Ttnet aboneliği ile kredi kartsız oluşu büyük artı 24x79:1900 liraya gelmiş olucak benim hoşuma gitti sizce ve bu modeli başka sitede göremedim TTnet'e özel galiba alan var mı arkadaşlar ?

Marka & Model Casper CN.TTD4200 (Metal Kasa)
    İşlemci Intel® Core™ i5-4200M işlemci
    (İşlemci hızı 2.50 Ghz, Intel® Turbo Boost ile 3.10 Ghz'e kadar Intel® Akıllı Bellek)
    İşletim Sistemi Windows 8.1
    Ekran 15.6 WXGA (1366x768) HD LED
    Chipset Intel® HM86 Chipset
    Bellek 4 GB DDR3
    Sabit Disk 500 GB SATA
    Ekran Kartı 3 GB DDR3 NVIDIA® GeForce® 840M (2 GB Ayrılmış Bellek)
    Optik Sürücü DVD±RW DUAL
    Kablosuz Ağ 802.11 b/g/n
    Ethernet 10/100/1000 (Gigabit LAN)
    Web Cam 1 MP HD
    Portlar 2xUSB 2.0, 2xUSB 3.0, 1xVGA, 1xHDMI, Bluetooth, Kart Okuyucu
    Batarya 6 Cell Batarya
    Ağırlık 2,5 Kg

Üstadım ben bu cihazı TTNET ten aldım. Siz aldınız mı ?

• Konuyu inceleyin isterseniz. 3-4 gün oldu gayet iyi cihaz.

http://forum.donanimhaber.com/m_99262529/f_//tm.htm#99267498
  • acaba online oyunlar hakkında da bilgi varmı ???
  • FNDYSER F kullanıcısına yanıt
    Casper ile oyun oynamanızı tavsiye etmem. Daha düşük donanımlı bir Asus daha iyi performans alıyorum. Casper daha kısa sürede daha çok ısınıyordu.
  • Ben cihazı aldım ve şimdilik çok memnunum bence Casper kaliteyi çok çok artırmış
  • casper düşmanları burayı basmış yine neyse..

normal günlük kullanım için olabilir ama ben sizin yerinizde olsa idim casper ın güncel sitesini takip edip aynı fiyata yeni bilgisayarlarından alırdım..

oyuncular içn ise ne yazık ki ekran kartını tavsiye etmiyorum. oyunları açmaz mı ? açar sıkıntı yok o konuda ama oyuncuların kullandığı NVIDIA bazı özelliklerinden mağrum kalacaksınız .. oyuncular NVIDIA gtx serilerinden alırsa daha iyi olur ama casper NVIDIA gtx serili bir ekran kartı kullanmıyor ne yazıkki..

resimdeki gibi
     Casper Gerçekten Bu Kadar Kötü mü ?

• bilmeden etmeden caspera sallamayın.son modelleri gerçekten sorunsuz.bende var bi tane i3+gt740m gta 5i orta ayarlarda kasmadan ısınmadan oynadım.plastik kasa hem de.şu zamana kadar sorun olmadı.
  • Casper almak yerine paranızı şömineye atın daha mantıklı olur. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 25grudnia -- 26 Aralık 2015; 2:55:31 >
  • Kardeşim amacına uygun laptop alırsan casper gayet iyi bir bilgisayar burda yazılanlara itibar etme bende kullanıyorum şuan 2. yıl hiç sorunda çıkarmıyor hatta etrafımdan duyduğum kadarıyla yeni ürünleri daha da başarılıymış.
  • Bugun teknosada indirimli modelini inceledim. Ismi 4210d olarak geciyor. Alüminyum kasaya sahip. Eski modellerinde kasa kalitesizim diye bagiriyordu ama bu hic oyle degil. Kasanin kenarlarindan kaldirdiginizda, govdede hic esneme yok.

Klavye gayet rahat kullaniliyor. Touchpad biraz daha buyuk olabilirmis. Windows kisayollarini destekliyor.

Ekran standart. Parlakligi yuksek olabilirmis ama gayet yeterli.

Ses sistemi fena degil. Hoparlorler altta degil, kasanin ustunde monitor mentesesinin oraya konumlandiripmis. Yuksekligi fena degil ama baslarda yetersiz. Belkide muzigin kalitesindendir.

En sevdigim yani kasa alt kapagi degisik bolumlere ayrilmis. Boylece ilgili dinanima ulasmak oldukca kolay olmuş Tipki acerlarda oldugu gibi. Boylece kasanin icini acip temizlemek cocuk oyuncagi olacaktir.

Isinma konusunda, fanin orada klavyeye ulasan bir isinma mevcuttu. Bir sogutucu sart olacak.

Ama fiyatını hakediyor denilebilir. Ozellikle 1 tb hdd ve nvidia 940m ile fark yaratiyor. Bu donanimda bir asus,toshiba veya acer 2.000 ve uzerine satiliyor. Tabi arada yine kalite farki var. Ama casper kabul edilebilir bir kalitede urun yapmis.

Bu fiyat araliginda bu makineyi begendim. Kismetse yarin almayi dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 9 Ocak 2016; 16:52:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.