Şimdi Ara

CASPER GÜVENLİK ETİKETİ SAÇMALIĞI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: turn table

quote:

Orijinalden alıntı: blackblood07

quote:

Bak sana bahsettiğim arkadaş bu idi.

http://forum.donanimhaber.com/m_38295606/tm.htm

Konuyu dikkatlice oku hırsızlığı gör ve lütfen bu firmadan alışveriş yapmayın. Gidin casper dışında hangi markayı alıyorsanız alın ama casper almayın Allah'ın izni ile zaten piyasan siliniyorlar yavaş yavaş!

Burada hırsızlığı Casper merkez değil yerel servis yapmıştır.Zaten o işlemden sonra teknik servis hizmeti o firmadan alınmıştır.

Casper merkez izni olmadan zaten teknik servisler bu işlemleri yapamaz ki. Adamların anlaşmaları böyle. Dikkat et tüm casper ürünleri için geçerli bu söylediğim herhangi bir arızadan dolayı servise ver cihazı ( telefon pc vs ) mutlaka sıvı teması var derler! Yahu burada merkezin emri ile menteşe problemlerini kafasına göre garanti kapsamı dışına çıkaran bir firmadan bahsediyoruz! Yani sen bir laptop alacaksın adam sana diyor ki kardeşim bunun menteşesi garanti kapsamı dışında! Yahu kapsam dışı mal ancak vida olur efendime söyleyeyim termal macun olur sen nasıl menteşeyi garanti dışı sayarsın. Neden çünkü 2013 yılında piyasaya sürdükleri tüm cihazlar menteşe problemli! Uğraşamadılar beyefendiler! Bunlar omuz omuza çalışan bir yapı sevgili black. Merkez müsade etmeden adım atamazlar! Gözümün önünde Ankara'da yer alan teknik servis kaç kişiyi kandırdı anlatsam kitap olur kitap! Bizde elimizden geldiğince aldırmamaya çalışıyoruz bu sahtekarlardan herhangi bir ürün.

Hocam birçok Casper ürünü kullandım ve kullanmaya devam ediyorum.Servise göndermiş olduğum ürünlerde hiçbir sıkıntı yaşamadım.Tanıdığım tüm kişilere önerdim.Onlar dahi sıkıntı yaşamadı.Yerel servisin yaptığı hatadan firmayı sorumlu tutuyorsunuz.Firma tüm servisleri kontrol edemez.Zaten belirtmiş olduğun konuya bakarsan merkez ramleri olması gereken ile değişirmiş.Ben antalyadaki servisi biliyorum.Onlardan herkes sıkıntılı durumdaydı.Adamlar para almak için ellerinden geleni yaptılar. Merkez bunu öğrenince teknik servis görevini elinden aldılar.Şu anda başka bir firma bakıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• turn table kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler üstadım. =)

Bu sabah Ram geldi ve kendim taktım. Güvenlik etiketi öyle bir yapıya sahip ki; söktüğünüz zaman altından kare kare izleri çıkıyor. :D
    Uğraştım temizledim ve izlerden eser kalmadı tertemiz ettim. =)

İnanın bu bir garanti bitirme stratejisi. O bantı nasıl olsa sökenler olacak, arıza sonrasında para kazanacaklar maksat bu.

Bir daha asla almam ve aldırmam. Param azsa giderim 2. el Asus, Samsung, Lenovo alırım ama bir daha asla Casper denen illete bulaşmam.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bak sana bahsettiğim arkadaş bu idi.

http://forum.donanimhaber.com/m_38295606/tm.htm

Konuyu dikkatlice oku hırsızlığı gör ve lütfen bu firmadan alışveriş yapmayın. Gidin casper dışında hangi markayı alıyorsanız alın ama casper almayın Allah'ın izni ile zaten piyasan siliniyorlar yavaş yavaş!

Burada hırsızlığı Casper merkez değil yerel servis yapmıştır.Zaten o işlemden sonra teknik servis hizmeti o firmadan alınmıştır.

Casper merkez izni olmadan zaten teknik servisler bu işlemleri yapamaz ki. Adamların anlaşmaları böyle. Dikkat et tüm casper ürünleri için geçerli bu söylediğim herhangi bir arızadan dolayı servise ver cihazı ( telefon pc vs ) mutlaka sıvı teması var derler! Yahu burada merkezin emri ile menteşe problemlerini kafasına göre garanti kapsamı dışına çıkaran bir firmadan bahsediyoruz! Yani sen bir laptop alacaksın adam sana diyor ki kardeşim bunun menteşesi garanti kapsamı dışında! Yahu kapsam dışı mal ancak vida olur efendime söyleyeyim termal macun olur sen nasıl menteşeyi garanti dışı sayarsın. Neden çünkü 2013 yılında piyasaya sürdükleri tüm cihazlar menteşe problemli! Uğraşamadılar beyefendiler! Bunlar omuz omuza çalışan bir yapı sevgili black. Merkez müsade etmeden adım atamazlar! Gözümün önünde Ankara'da yer alan teknik servis kaç kişiyi kandırdı anlatsam kitap olur kitap! Bizde elimizden geldiğince aldırmamaya çalışıyoruz bu sahtekarlardan herhangi bir ürün.

Hocam birçok Casper ürünü kullandım ve kullanmaya devam ediyorum.Servise göndermiş olduğum ürünlerde hiçbir sıkıntı yaşamadım.Tanıdığım tüm kişilere önerdim.Onlar dahi sıkıntı yaşamadı.Yerel servisin yaptığı hatadan firmayı sorumlu tutuyorsunuz.Firma tüm servisleri kontrol edemez.Zaten belirtmiş olduğun konuya bakarsan merkez ramleri olması gereken ile değişirmiş.Ben antalyadaki servisi biliyorum.Onlardan herkes sıkıntılı durumdaydı.Adamlar para almak için ellerinden geleni yaptılar. Merkez bunu öğrenince teknik servis görevini elinden aldılar.Şu anda başka bir firma bakıyor.

Ben sadece bu konu hakkında eleştirmedim merkezi yahu merkezden sıvı yapıştırıcı ile yapıştırılıp gönderilmiş kasalar gördüm ben 2012 yılında! Elektronik şans işidir ama söz konusu casper olunca şansında şansına kalıyor iş ve siz bu yüzde 1 lik ihtimal içinde yer alan kesimdesiniz. Sevindim sizin adınıza. Yoksa belirttiğim gibi bir çok konuda dirsek teması içindeler merkez ile! Sahtekarlık diz boyu!

• Bence tak gitsin kullan, zaten cihazın arıza yaparda servise versen bile, bir bahane bulup garanti dışı bırakacaklar para isteyecekler, yada yapıldı diyip göndercekler sen olmadı diyip tekrar servise vereceksin, böyle bir döngü içene gireceksin... Garantiyi çok ciddeye alma tak ram'i gitsin, etiketi yırtmadan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Bence tak gitsin kullan, zaten cihazın arıza yaparda servise versen bile, bir bahane bulup garanti dışı bırakacaklar para isteyecekler, yada yapıldı diyip göndercekler sen olmadı diyip tekrar servise vereceksin, böyle bir döngü içene gireceksin... Garantiyi çok ciddeye alma tak ram'i gitsin, etiketi yırtmadan...

quote:

Bu sabah Ram geldi ve kendim taktım. Güvenlik etiketi öyle bir yapıya sahip ki; söktüğünüz zaman altından kare kare izleri çıkıyor. :D
    Uğraştım temizledim ve izlerden eser kalmadı tertemiz ettim. =)

Güvenlik etiketini düzgünce sökmek imkansız hocam. Altından başka bir etiket çıkıyor ve çıkarılan bir daha da yapışmıyor.

İyi düşünülmüş yani. =)

• Peki bilgisayarın genel performansı konusunda bilgi verir misşmiz?

Asus x5xx serisi bir Laptop aldım ama touchpad scroll ve kısayol hareketlerini algılamıyor. Asus smart gestures yükledim,tüm güncellemeleri yaptım ama nafile

Ayrıca çok ısınıyor ve pc kapanmıyor. Kapat komutunu vermeme rağmen kendini uyku mouna alıyor. Güç seçeneklerinden ve biostan gerekli ayarları yaptım ama işe yaramadı.

Casperda bu tip saçma sapan hatalar oldu ku? 4210D almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Peki bilgisayarın genel performansı konusunda bilgi verir misşmiz?

Asus x5xx serisi bir Laptop aldım ama touchpad scroll ve kısayol hareketlerini algılamıyor. Asus smart gestures yükledim,tüm güncellemeleri yaptım ama nafile

Ayrıca çok ısınıyor ve pc kapanmıyor. Kapat komutunu vermeme rağmen kendini uyku mouna alıyor. Güç seçeneklerinden ve biostan gerekli ayarları yaptım ama işe yaramadı.

Casperda bu tip saçma sapan hatalar oldu ku? 4210D almayı düşünüyorum.

Ustam 4 GB Ram ekledim şimdi çatır çatır GTA V oynuyorum saatlerce. İnanın en ufak bir sıkıntı yaşamadım. (Maşallah)

Isınma sol altta oluyor ama rahatsız edecek düzeyde ve eski kasalardaki kadar rahatsız edici değil. Benim cihaz C500 serisi gayet memnunum. Bozulana kadar kullanırım artık.

Not: Biraz geç yazdım kusura bakmayın.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.