Şimdi Ara

casper kandırması !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar almış olduğum laptop ayıplı çıkınca değişim için casper bilgisayar sistemler a.ş. te gondermistim değişim yapıldı denip bana geri gönderdiler fakat değişim olmamış seri numarasını değiştirmişler ve tamir yapmışlar ki önceki laptopum olduğunu önceden çektiğim video ile, ve HDD den halen gelen ses ve DVD writerdaki acikliktan anladım ayni zamanda arka kapağında çizikler mevcut ve vidalarda aşınmalar olmuş bu dolandırıcılığa girmiyormu eğer casper bana dönüş yapmaz ise tüketici hakları mahkemesine basvurursam kesin birebir değişim ya da iade olurmu yorumlarinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahramantr -- 3 Nisan 2015; 21:13:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sikintilarin cok ise pc de casperi ara halen olmazsa şikayet et ama sıkıntın yoksa hic uğraşma.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkem6699

Sikintilarin cok ise pc de casperi ara halen olmazsa şikayet et ama sıkıntın yoksa hic uğraşma.

Hocam o kadar para odeyecegim sıfır diye siz tamir görmüş cihaza sıfır cihaz parası verir misiniz benim derdim o madem tamir etmişler tamir edildi denmeyip değişti denerek seri numarasını değiştirip yolluyorlar daha sonra sıfırı ile değişimi gerçekleşmiştir diyorlar boyle yalan kandırma nasıl oluyor anlamadım bide doa değişim raporunu da gondermediler ama bu sefer tekrar gonderdim doa değişim raporuyla beraber sıfır kutulusu ile tarafima gönderilmesini istedim bakalım simdi ne diyecekler.

• Haklisin kardeşim casper pismanliktir bende alali 1 ay oldu satacam yani o derece

• Alırsın paranı geri hiç korkma. Yasa senden yana ve THH ve Tüketici Mahkemelerinde casper bu konuda fişlenmiş durumda. 10'larca arkadaşa burada para iadesi aldırdık casperdan. Sen servis raporları, görüntüler, değişim işlem formları hiçbirini atma. Uygun bir dilekçe ile THH başvurunu yap. Para iadesini al. Takıldığın yer olursa PM at yardımcı olurum. Geçmiş olsun. Casper'dan uzak durun!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.