Şimdi Ara

CASPER KULLANICILARI DERNEĞİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
14.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende imzamdaki notebook var. Pes olsun autocat olsun hiçbir sıkıntı yaşamadım.. GS serisi seni korkutmasın... GT ile arasında evet fark var ama... Oyunları oynayamayacak kadar yok... Yüksek ayarlarda dahi oynayabilirsin...
  • Teşekkürler yorumlarınız için.Bir korkum da Casper ürünleriyle ilgili.Bildiğiniz gibi son senelerde Casper kullanıcılarına çok sorun yaşattı.Bunlardan biri de benim arkadaşım.Bilgisayarını 2 kere servise götürdü,defalarca format attı ama bilgisayarlar inanılmaz yavaştı.Servis bile buna çözüm bulamadıklarını söylemişti.Yeni modellerde böyle sorun yaşayan varmı acaba merak ediyorum.
  • Hayır böyle bir sorunla karşılaşmadım. Karşılaşanıda görmedim. dediğim gibi son çıkarttıkları notebooklar gerçekten sağlam ve itinayla yapılmış.. Benim yiğenim aynı makinanın bi alt özellikdeki casper makinasını 1 yıldır kullanıyor bende 3 aydır. Hiçbir sorunla karşılaşmadık.

Bundan önce bende Acer 5101 vardı. Ben o makinayı 3 yıl kullandım. Makinada hiçbir sorunla karşılaşmamıştım. Yalnız sevmediğim tarafı vardı. Makina çok ısınıyordu. Ayrıca ısınmasıyla yavaşlaması bir oluyordu. Bi gün sinirli anıma denk gelmişti. Bende Acerımı kırdım. Ondan sonra Casperı aldım. Bu tarz problemlerle karşılaşmadım. Ayrıca bi şey daha söyliyeyim. Casper müşteri hizmetleri gerçekten çok güzel çalışıyor. Geçen hafta benim makinayı aldğımında 32 bitlik Home Piremiumla gelmişti. Casperın müşteri hizmetlerine mail attım. Ben 64 bitlik Vista istiyorum diye hemen adresime kargolamışlar Böyle bir hizmeti kim yapar. Burda bi çok arkadaş bu olaydan nasiplendi benim gibi... Dediğim gibi itinayla çalışıyorlar. Ve fiyatlarınında ucuz olması cabası. Çünkü yerli marka Unutmamalı ki daha önce Acer kullandım. Bundan daha kaliteli değildi.

Sözün özü gönül rahatlığıyla Casper alabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: turklucky

Hayır böyle bir sorunla karşılaşmadım. Karşılaşanıda görmedim. dediğim gibi son çıkarttıkları notebooklar gerçekten sağlam ve itinayla yapılmış.. Benim yiğenim aynı makinanın bi alt özellikdeki casper makinasını 1 yıldır kullanıyor bende 3 aydır. Hiçbir sorunla karşılaşmadık.

Bundan önce bende Acer 5101 vardı. Ben o makinayı 3 yıl kullandım. Makinada hiçbir sorunla karşılaşmamıştım. Yalnız sevmediğim tarafı vardı. Makina çok ısınıyordu. Ayrıca ısınmasıyla yavaşlaması bir oluyordu. Bi gün sinirli anıma denk gelmişti. Bende Acerımı kırdım. Ondan sonra Casperı aldım. Bu tarz problemlerle karşılaşmadım. Ayrıca bi şey daha söyliyeyim. Casper müşteri hizmetleri gerçekten çok güzel çalışıyor. Geçen hafta benim makinayı aldğımında 32 bitlik Home Piremiumla gelmişti. Casperın müşteri hizmetlerine mail attım. Ben 64 bitlik Vista istiyorum diye hemen adresime kargolamışlar Böyle bir hizmeti kim yapar. Burda bi çok arkadaş bu olaydan nasiplendi benim gibi... Dediğim gibi itinayla çalışıyorlar. Ve fiyatlarınında ucuz olması cabası. Çünkü yerli marka Unutmamalı ki daha önce Acer kullandım. Bundan daha kaliteli değildi.

Çok teşekkür ederim,bu hafta içinde size katılıcam gibi gözüküyor Bu arada &4 bit filan yazmışsınız bu konularda bi bilgim yok pek,biraz bilgilendirirmisiniz?Yani neden 32 bitlik home premium yerine 64 bitlik vista istediniz?Bana neyle geldiğini nasıl öğrenebilirim?

• Sen casper ı al biz sana yardımcı oluruz... O kolay
  • quote:

Orjinalden alıntı: davisfan

quote:

Hayır böyle bir sorunla karşılaşmadım. Karşılaşanıda görmedim. dediğim gibi son çıkarttıkları notebooklar gerçekten sağlam ve itinayla yapılmış.. Benim yiğenim aynı makinanın bi alt özellikdeki casper makinasını 1 yıldır kullanıyor bende 3 aydır. Hiçbir sorunla karşılaşmadık.

Çok teşekkür ederim,bu hafta içinde size katılıcam gibi gözüküyor Bu arada &4 bit filan yazmışsınız bu konularda bi bilgim yok pek,biraz bilgilendirirmisiniz?Yani neden 32 bitlik home premium yerine 64 bitlik vista istediniz?Bana neyle geldiğini nasıl öğrenebilirim?

64 bitlik vista performans bakımından daha iyi yani daha hızlı çalışıyor.Ayrıca Nasıl alınacağını da söyleyeyim mhb@casper.com.tr mail adresine kendi mailinden şu metni yollayacaksın.

Merhaba;

Ben Casper XXXXXXX Notebook kullanıcısıyım.Sizden Windows Vista X 'in 64 Bitlik kopyasını rica ediyorum.

Laptopumun Seri Numarası : XXXXX
    Adım Soyadım : XXXX YYYY
    Ev/Cep Telefonum: AAAA - BBBB
    Adresim : KKKK...

diyip yollayacaksınız.Casper 4 gün içinde yanıtlıyor.Sonra şöyle bir mail yolluyor ;

Tarafımızdan talep etmiş olduğunuz cd çıkışı X kargo ile yapılmıştır. Bu mail yollandıktan sonra 1-2 günde evine ulaşıyor cd.

Sonra cd gelince cd anahtarı ile kuurlum yapıyorsun aktifleştirirken laptop ürün anahtarını Kullanıyorsunuz.

bu kadar,kolay gelsin

• Ooo bir Casper ci daha geliyor anlasilan. Simdiden hayirli olsun. Ne marka aldigin degil hevesle almis olman onemlidir.
  • arkadaşlar şu 4 çekirdek işlemcili notebookların işlemciler çok ısınıyormuş Bunun doğruluk payı varmı
  • Ben kullaniyorum o modeli bende yko. Yani isinma olayi var ama o kadar fazla degil. Senin calismani etkilemiyor. Sadece sag elinin alti yani touchpad in sag tarafi isiniyor oradada HDD var. CPU biraz daha yukarida klavyenin ortasina dogru oldugu icin fan tarafindan sicak hava arkadan rahatca atiyor. Yani isinma olayi diger notebooklarla ayni diyebiliriz.
  • CASPER NİRVANA T955-4K15 model laptopu 1880 TL'den sipariş verdim.Yardımcı olan herkese teşekkürler.Beni de listenize yazabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davisfan -- 4 Mayıs 2009; 17:29:48 >
  • bende "Casper NIRVANA 15.4" CPM-T955-4K15" sipariş ettim. merak ettiğim şey yanında vista cd si gönderiyorlar mı. bide xp ye dönmek istersem driverlerini bulamazmıyım.??
  • quote:

bu hizmet ücretsiz mi (vista 64 bitlik)

• Evet tamameen şirketten
  • sevgili arkadaşlar merhaba,
    ben bu hafta bir casper almayı düşünüyorum.alacağım laptop CASPER NIRVANA CPT-T6400-3K05 CORE 2 DUO T6400 2.00GHZ 3GB 320GB 12.1" TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR.sormak istediğim bu bilgisayarı kullanan var mı?veya çevresinde kullanan var mı?bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.
    selamlar.
  • @davisfan

Hayırlı olsun iyi günler kullan güzel bir tercih
  • beyler xp'ye dönmek istiyorum ama xp cd sini kabul etmiyor doğal olarak. nasıl yapabilirim???
  • Artık ben de caesper kullanıcısıyım. NIRVANA 15.4" CPM-T955-4K15 alarak ilk laptopuma sahip oldum. Makina elime geçeli 2 gün oldu. Çok ustaca olmasa da biraz inceledim. Verdiğim 2000 tl nin karşılığını fazlasıyla aldığımı düşünüyorum. Bundan sonra burada yazılanları takip edeceğim. Kısacası aranıza hoşgeldim
  • Bİlgisayarı aldım,ilk izlenimim olumlu.Yalnız BisonCam'i kullanmada sorun yaşadım.Ayrıntılı olarak anlatabilirmisiniz?Video çekiyorum ama fotoğraf çekemiyorum.Onun dışında Nero Show Essentials yüklü geldi.Hiç beğenmedim,onu sildim tabiki.Windows Media Player ve BS Player işimi görür.PES 2009,FİFA 2009,Need For Speed Undercover'ı oynadım grafikleri gayet hoşuma gitti.Vistanın 64 bitlik kopyasını da rica ettim,herşey tamamlandı.Tasarımını gerçekten çok beğendim bilgisayarın.Yalnız dediğim kamera kullanımını ayrıntılı bir biçimde anlatırsanız sevinirim.
  • Aramıza hoşgeldiniz.

Kamera konusunda fazla bilgim yok
  • Arkadaşlar bende 30 mayısta casper nirvana T955 alacağım hayırlısıyla
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.