Şimdi Ara

casper laptop no bootable device error

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • casper laptopumda kapanmadan önce windowsta harddisk ile ilgili erorler aldım kapatıp açtığımda no bootable device diye bir error veriyor ve windows açılmıyor.internetten kısa bir araştırma yaptım harddiski söküp yeniden yerine takmayı önerimişler garanti süresi geçtiğinden rahatlıkla söküp yerine taktım ancak sorunuma çözüm olmadı.aynı zamanda windows 7 cd si ile onarma önermişler bunuda denedim yükleme ekranı çıkıyor dil seçeneğini seçiyorum ancak sonraki pencerede onarma gibi bir seçenek çıkmıyor hatta harddiskimin 2 partına da yeni windows kuramıyorum.bilgisayarımda işim için gerekli pekçok evrak var bunların silinmesini istemiyorum son olarak bir eksternal harddisk kutusu alıp çalışan bir bilgisayara harddiskimi bağlayıp yedeklemeyi deniyeceğim bilgisayar bana acilen lazım bilgisi yada önerisi olan olursa çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkentray

casper laptopumda kapanmadan önce windowsta harddisk ile ilgili erorler aldım kapatıp açtığımda no bootable device diye bir error veriyor ve windows açılmıyor.internetten kısa bir araştırma yaptım harddiski söküp yeniden yerine takmayı önerimişler garanti süresi geçtiğinden rahatlıkla söküp yerine taktım ancak sorunuma çözüm olmadı.aynı zamanda windows 7 cd si ile onarma önermişler bunuda denedim yükleme ekranı çıkıyor dil seçeneğini seçiyorum ancak sonraki pencerede onarma gibi bir seçenek çıkmıyor hatta harddiskimin 2 partına da yeni windows kuramıyorum.bilgisayarımda işim için gerekli pekçok evrak var bunların silinmesini istemiyorum son olarak bir eksternal harddisk kutusu alıp çalışan bir bilgisayara harddiskimi bağlayıp yedeklemeyi deniyeceğim bilgisayar bana acilen lazım bilgisi yada önerisi olan olursa çok sevinirim.

Merhaba;

verdiğim linkdeki dosyayı indirip bir CD yazdırınız.

Buraya tıklayarak indiriniz.

CD/DVD den başlatılacak şekilde bilgisayarınızı ayarlayınız.

CD/DVD okurken bir tuşa basınız uyarısında bir tuşa basınız veya otomatik gelebilir.

MiniXP seçiniz... Gelen Live XP sürümünde sürücünüzün içeriğini okuyunuz ve silinmesini istemediğiniz dosya veya klasörleri Farklı bir USB bellek veya Taşınabilir HDD kopyalayınız.

Daha sonra harddiskinizi tamamen biçimlendirme yapınız. Ancak hızlı biçimlendirme ile değil.. yavaş biçimlendirme ile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARISOYSOFT -- 8 Ekim 2013; 11:55:41 >

• öneriniz için teşekkür ederim akşam deniyeceğim .çalışan bir bilgisayarda bu şekilde bir hata olması çok ilginç neden olduğunu merak ediyorum.
  • Bilgisayarin harddiskini baska laptopa taktim calisti isin ilginci o bilgisayardan cikan harddiskte benim casperda calisti sonra tekrar harddiskleri gercek yerlerine taktim casperda ayni uyari no bootable device nedendir bu bi cozum lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "No boot device found" hatası
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.