Bildirim
Casper menteşe yardım!
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eski Casper larda ortak problem bu galiba arkadaşımın Casper makinesinin de menteşesi kırılmıştı. -
Sadece eski casper değil yeni çıkan tüm ürünlerinde kronik sorun bu. Zaten bunu bildiklerinden menteşe arızalarını kendi kafalarına göre garanti kapsamı dışına almışlar nasıl oluyorsa o iş . İnsanları salak sanıyorlar herhalde! Her neyse gelelim arkadaşımızın sorduğu soruya. Gittigidiyor vb siteler üzerinden model girerek menteşe setlerini bulabilirsin. -
4 yıldır kullanıyorum benim dizüstünde hiç böyle bir problem olmadı..tasarım açısından ekran kapağı 180derece açılacak şekilde dizayn edilmemiş , tahminen 120 derecelik bir açı sağlıyor,acaba zorlama durumu söz konusu olabilir mi? Sorun şayet malzeme kalitesinden kaynaklanıyorsa garantiden karşılanması lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X