Şimdi Ara

CASPER mı? LENOVO mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba, aşağıdaki bilgisayarlardan hangisi daha uygun?

http://www.vatanbilgisayar.com/casper-cn-vti430a-core-i5-430m--2.26ghz-4096mb-ddr3-320gb-15.6-dvdrw-1024mb-gt240-1.3cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=42328

http://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-59-028166-y550-core2-duo-p7450-2.13ghz-4gb-320gb-gf-1024mb-gt-240m--15.6-dvdrwbr-v7hp64/productdetails.aspx?I_ID=41582

grafik tasarımıyla uğraşıyorum başka uygun pc varsa önerebilirsiniz.

birde bu var ama istanbulbilişim hakkında fazla bilgim yok
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/Satellite_A505-S6985-TOSHIBA-DUNYASI,11433.html#urun_detay_div

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneme123 -- 31 Ocak 2010; 12:56:03 >

• http://www.vatanbilgisayar.com/packard-bell-tj75-jo-119tk-tj75-core-i5-430m-2.26-ghz-6144mb-640gb-dvdrw-15,6-1024mb-hd5650-bt-cam-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=42475

F/P oranı olarak en alınası ürün bu şu anda. Eğer bütçenize uyuyorsa kaçırmayın diyebilirim.
    Kendime aldım,Cuma günü sipariş verdim yarın elimde olacak inşallah.
    İncelemende fayda var
  • evet gerçekten güzelmiş başka önerisi olan varmı?
  • Packard Bell özellik olarak her ne kadar iyi olsa da teknik sorumlar yaşayan bir firma.Bilemiyorum da benim sana önerebileceğim (3'ü arasında) Lenovo'dur..
  • teknık servıs yonunden Casper iyi değil.
  • lenova nın Kasası çok dadik.
  • Eğer Y550'den bahsediyorsan ya birşeyler içtin ya da hiç Y550 görmedin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS mu MSI mı?
    2 yıl önce açıldı
    DELL Mİ ? LENOVO MU ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • G530 düşük seviye bir modeldir. Dolayısıyla kasanın bu şekilde olması gayet normal...
  • Casper ayrıca ekran çözünürlüğü ve ebatlarda da Lenovo kadar geniş değil... Ekran kalitesi ( kontrast, renk doğruluğu vs..) olarak Lenovo Casper dan epey üstündür...

Hizmet yani teknik serviste ise tabiki IBM ( Lenovo) ...
  • lenovo daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adigex

g530 tamamen b.ktan, y550 yerinede yeni model hp alırım. Tabi bu benim görüşüm

quote:

lenova nın Kasası çok dadik
    .

Hayatında hiç y530 gördün mü ? Y550 için diyorsan CASPER'dan kat kat kat kat daha üstün bi kasaya sahip. Hele hele HP dediğin makinadan yüzlerce kat daha iyi bir kasası olduğu benim görüşüm değil tüm lenovo kullanıcıları bilir. Ayrıca gidip Hp alıpta 2 3 ay sonra vantilatörle format atmaya uğraşırsan kimseye anlatma hahahaha makara konusu olursun :)

g530 b.ktan demişsin sen ne için aldında b.ktan çıktı ? crysis oynamak için gidip g530 alıyosan oda senin Bilebileceğin iş.

Buda benim fikrim bilip bilmeden araştırmadan kullanmadan görmeden etmeden b.k atmamaktır.

Konu sahibine cevabım ise casper'la lenovo karşılaştırman bence enteresan olmuş . Bence git al lenovoyu. Bulabiliyosanda y530 al t8400 işlemcili olan versiyonunu 4 gb ram ile istediğin her türlü grafik programını zorlanmadan çalıştırabilirsin . (autocad-3dstudio max - sketchup hepsi render falan hiç kasma yapmaz. )

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caner4ever

quote:

g530 tamamen b.ktan, y550 yerinede yeni model hp alırım. Tabi bu benim görüşüm

quote:

lenova nın Kasası çok dadik
    .

Hayatında hiç y530 gördün mü ? Y550 için diyorsan CASPER'dan kat kat kat kat daha üstün bi kasaya sahip. Hele hele HP dediğin makinadan yüzlerce kat daha iyi bir kasası olduğu benim görüşüm değil tüm lenovo kullanıcıları bilir. Ayrıca gidip Hp alıpta 2 3 ay sonra vantilatörle format atmaya uğraşırsan kimseye anlatma hahahaha makara konusu olursun :)

g530 b.ktan demişsin sen ne için aldında b.ktan çıktı ? crysis oynamak için gidip g530 alıyosan oda senin Bilebileceğin iş.

Buda benim fikrim bilip bilmeden araştırmadan kullanmadan görmeden etmeden b.k atmamaktır.

Konu sahibine cevabım ise casper'la lenovo karşılaştırman bence enteresan olmuş . Bence git al lenovoyu. Bulabiliyosanda y530 al t8400 işlemcili olan versiyonunu 4 gb ram ile istediğin her türlü grafik programını zorlanmadan çalıştırabilirsin . (autocad-3dstudio max - sketchup hepsi render falan hiç kasma yapmaz. )

Burda kendi görüşümü istediğim şekilde yani saygı kuralları çerçevesinde yazarım. Sende karışamazsın klavye delikanlısı.

Saygı kuralları çerçevesi bumu ? Çerçeve değil resim lazım bana-bize . Ben kimseye karışmam cümleyi iyi oku en başında ne yazıyo "Buda benim fikrim...." kendi fikrim :) Lenovo klavyesi delikanlılığı bu olsa gerek haklısın .

• arkadaşım bence hiç packard bell, casper ,lenovo ile uğraşma grafik yapcaksan sana asus n61vn280bd yi öneririm goldda ve vatancomputer de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kosovalı20

arkadaşım bence hiç packard bell, casper ,lenovo ile uğraşma grafik yapcaksan sana asus n61vn280bd yi öneririm goldda ve vatancomputer de var

Packard Bell daha iyi bir performansa sahip , dolayısıyla grafiksel uygulamalarda daha iyi bir netice verir. Ama bunu senin gibi bir markaya bağlanıp herkese onu önerenlere anlatmaya çalışmak akıllı işi değil tabi..

• arkadaslar bu lenovo ibm diye satılıyor ama ibm in kalitesinin zerresi bile yok kac tane lenovo notebook geldiyse servise hepsinde sorun yaşadım almayın başınız agrımasın
  • casper la lenovo karşolaştırmak biraz abez olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: underposse

arkadaslar bu lenovo ibm diye satılıyor ama ibm in kalitesinin zerresi bile yok kac tane lenovo notebook geldiyse servise hepsinde sorun yaşadım almayın başınız agrımasın

Ben aldım 1 sene dolmak üzere , en ufak sorun yaşamadım. Teknoloji şans işi. Her laptop sorun çıkarabilir...
  • Arkadaşlar amaç hangisi iyimi alınır mı şumu bumu değil almak la bitmiyor. Bence lenovo diyorum neden teknikte sorun yaşamazsın sağlam ses sistemi iyi DDR3 diyebilirim.. Packard bell veya casper tabi ki güzel ama ben LENOVO kullanıcısıyım ama herkese tavsiye ederim..
  • lenovonun teknik destek farkını açıklayabilirmisiniz ? dell'i duymustum ama leno hakkında bilgim yok
  • Herkes G530 için atıp tutuyor. Kullanıcısı olarak iki çift laf etmek hakkım sanırım. Dizayn olarak kötü diyenler hatta ...tan diyenler olmuş eski tip kasalardan demek daha doğru olur sanırım ... atmak yerine. Elbetteki herkesin kendi fikri, bende evde mini fırın olmasa hp den almayı düşünebilirdim dizüstünü Performans olarak bakacak olursak aslında bu cihazı ben eşime aldım, o photoshop ve illustrator son sürümlerini kullanıyor ben cod world at war oynuyorum ve office için arada kullanıyorum, aynı zamanda hdmi çıkışından tvde 1080 ve 720 mkv, m2ts v.b. izliyoruz. Tüm bunlar için gayet yeterli ki zaten verdiğim paraya gayet yeterli bir performans. Hem ucuz hemde deli gibi oyun oynatan makina varsa söyleyin öğrenelim. Tek kusuru pilin az gitmesi ve de bana bu ara kmplayer'ı kurdurmaması windows belirtilen aygıt veya dosyaya ulaşamıyor diyor, onuda hallederiz bi şekilde

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.