Şimdi Ara

Casper mi Yoksa samsung mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar annem için bir tablet almayı düşünüyorum. Youtube - blogger - twitter ve office dosyaları yoğun kullanım şekli olacak. Casper özellik olarak çok daha iyi + ultrabook ama markası sebebiyle pek emin olamadım o yüzden sorma ihtiyacı hissediyorum.

1- Casper Nirvana N240 Windows 10 2 si 1 Arada Notebook - 660 TL

2- Samsung Galaxy Tab E SM-T560 - 540 TL

Annem büyük ekran ve klavye istediği için ben caspere daha yakınım fakat 1.33 intel atom işlemcili sizce kullanımda donma ya da takılmalar olur mu? Genel olarak windows tabletin androidden daha iyi olduğu söylenmiş siz ne düşünüyorsunuz ?

• samsung ekran olsrak daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavyeli Windows tablet hevesi ile Kadıköy Teknosa'ya girip Casper'in N310 model tabletini yanında yazıcı hediyesi beraber 849 TL gibi bir fiyat ile ürünü 01.01.2016 Cumartesi
    temin ettim. Özelliklerinin iyi olması ve yerli ürün olması nedeniyle tercih ettim. Ama gelin görün 4 gün sonra ürün sarjda sorun çıkardı. Hiç beklemeden Çarşamba günü her şeyi ile iade ettim.
    Forumda biraz araştırır iseniz Casper ile ilgili pek iyi duyum almayacaksınız. Tavsiyem bilindik markalardan yana tercih yapmanız.
  • xstaticx kullanıcısına yanıt
    Casperin sıkıntılarını biliyorum zaten markanın casper olması beni düşündürüyor sadece yoksa fiyata göre özellikler çok iyi. Yazdığınız model benim alacağım modelin katlanabileni. Peki bu 4 gün içinde hiç performans sorunu yaşadınız mı ?
  • Geç gördüm kusura bakmayın. Tablet aslında özellikleri itibariyle cok iyiydi. Cok islem yapmadim. Alma sebebim torrent icindi. Buna fazlasiyla yeterliydi. Harici hdd bagladim sorunsuz gordu. Windows markette asphalt 8 indirdim gayet tatmin ediciydi performansi. Office kurulumu sagladim bu kurulumlari yaptigimda tablet icersinde 30gb yakin bir alan vardi. Keske bozulmasaydi veya servis konusunda guvenebilecegim bir firma olsaydi iade etmezdim. Biraz daha bekleyim bilindik bir marka icin bekleyecegim.

• Samsung daha iyi gözüküyor

• casperi aldım arkadaşlar ekrandaki 2 ölü pixel dışında bir sorunu yok gayet stabil çalışıyor. Fiyatına göre tatmin edici. Umarım ilerde sorun çıkarmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo mu Asus mu?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.