bu ürünü alan ve kullanmakta olan arkadaşlarla buradan bilgi alışverişinde bulunabiliriz...
ürünün özellikleri:
• Intel® Centrino® 2 İşlemci Teknolojisi - Intel® Core ™ 2 Duo İşlemci P8600 - İşlemci hızı 2.40 GHz, 3MB L2 cache, 1066 MHz FSB - Intel® PM45 Chipset - Intel® PRO/Wireless 5100 Kablosuz Ağ Bağlantısı • Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Premium • 4 GB DDR2 800 MHz Bellek • 320 GB SATA Harddisk • 15.4" WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran • 1024MB Geforce 9600GS Turbocache Ekran Kartı (512MB Ayrılmış Bellek) • 2.0MP Web Camera • DVD ± RW DUAL • Bluetooth • PCI-e Mini Card • Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD) • 2X USB 2.0 port, 1X eSATA, 1X HDMI • Li-ION smart battery
evet ben de 24.02.2009 itibariyle bu modeli kullanıyorum... bu model kullanıcıları bu baslık altında gerekli konularda yardımlasırsak sevinirim ben de...
bu arada ilk gözüme batan ufak bi sorun belki ama ses kalitesi iyi olsa da şiddeti orta seviyede :S inş benim gibi film kurtlarını tatmin eder daha fim izlemedim dizüstünde
sabriozlem sen kullanıyorsundur bu ürünü bizi bir bilgilendir ya
sesi nasıl az mı çıkıyor wilann nasıl iyi çekiyormu bir çevapla sana zahmet ?:)))
bide ne kadara aldın ürünü
quote:
Orjinalden alıntı: erkanoviç0
sabriozlem sen kullanıyorsundur bu ürünü bizi bir bilgilendir ya
sesi nasıl az mı çıkıyor wilann nasıl iyi çekiyormu bir çevapla sana zahmet ?:)))
ses evt az cıkıyo ne bilim ev arkdsm asus kullanıo sabah uyanınca laptop.tan müzik acınca beni de uyandırırdı ben bunu yapamıcam orası kesin :) saka bi yana evt ses.ten fazla bişi bekleme... kablosuz oldukca saglam ben bi sitede yasıorum su anda 2 apartman öteden internet cekio makina
bu arada ben vatandan aldım 1710 tl / 5 taksit casper.ın kendi sitesinde makina 1966 olmus :D:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme