Şimdi Ara

Casper Nirvana?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yeni laptop aldım casper nirvana 15.6 inç intel core i5-4200M CPU 2.50 ghz 8 gb ram 2 gb ekran kartı 750 gb hard disk 64 bit işletim sistemi nasıl iyi bir laptop'mu?

• Hayırlı olsun. Ekran kartı modeli ne?
  • Nvıdıa Geforce GT 740M
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın.Güzel bir cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_58

arkadaşlar yeni laptop aldım casper nirvana 15.6 inç intel core i5-4200M CPU 2.50 ghz 8 gb ram 2 gb ekran kartı 750 gb hard disk 64 bit işletim sistemi nasıl iyi bir laptop'mu?

Yani iyi desek yalan olur ama 128 bit 740m ise orta ve düşük ayarlarda oyun oynayabilrsiniz.Ama kesinlikle soğutucu takviyesi yapmanız lazım...
  • Arkadaşlar Benim Bilgisayarım Gta 5'i Kaldırır'mı?
     Casper Nirvana? Casper Nirvana? Casper Nirvana? Casper Nirvana?

• Soğutucu takviyesine lüzum yok. Isınmıyor. Bende var bir tane I5. Problem yok. PC oyunlarını da oynuyorum bilgisayarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_58

arkadaşlar yeni laptop aldım casper nirvana 15.6 inç intel core i5-4200M CPU 2.50 ghz 8 gb ram 2 gb ekran kartı 750 gb hard disk 64 bit işletim sistemi nasıl iyi bir laptop'mu?

Hayırlı uğurlu olsun güle güle güle kullanın lakin garanti bittiğinin ayında Anakart ısınacak işlemci ve anakart 90 derec3den aşağıya düşmeyecek sonra tak tak çalışırken kapanacak neden mi bilgisayar arkasında model no yazar onu araştırın kronik casper sorunudur garanti biter ve güm tavsiye logitech Soğutucu alın laptopa 2800 3600 rpm arası sessiz koy altına öyle devam et
    Konfigürasyon işinizi görür ama aynı özelliklere sahip asus yada güçlü bir marka ile aynı Windows kurun açılma kapanma işlem yapma oyun Video takılma zamanlamasına bakın derim, ben aldım birdaha casperın yakınından geçmem. Saygılarımla siz mutlaka Soğutucu alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen Nerdenn Biliyosun???
  • arkadaşım bende casper nirvana almayı düşünüyorum da bilgisayar nasıl güzel mi
    bi de casper nirvana nfh mi nsh mi
    Kaç tlye aldın
  • arkadaşım bilgisayar gayet güzel 4.nesil intel core intel(R) Core(TM) İ5-4200M CPU @ 2.50 GHz 2.50 GHz 8 gb ram 64 bit işlemli 2 gb nvidia gt740 ekran kartı 750 gb harddisk daha ne olsun oyun bilgisayarı ben laptopu beğendim sana'da tavsiye ederim :)
  • fiyatını yazmayı unuttum 2000TL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.