Şimdi Ara

casper nirvana 1140 tl ye fiyat uygunmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • netten 1140 tlye i7 işlemcili 2gb paylaşımsız ekran kartlı 8 gb ddr li 640 hdd si olan casper nirvana CNE serisi garantisi 3 ay kalmış vatandan alınmış dizüstü aldım cihaz 2011 yılında alınmış sizce uygunmu değerli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşşekkürler

• Bunun işlemcisi i7 2640m işlemci olsa gerek bu işlemcinin özelliği i7 olmasına rağmen i5 gibi 2 gerçek 2 sanal çekirdekten oluşur ekran kartı gt540m 4 çekirdekli i7 olsa normal derim ama işlamcisi i5 sınıfındadır,işlemcisini tam yazarmısın bu modellerde genelde bu var farklıda olabilir.Bilgisayarda ısınma veya herhangi bir tersliğe rastadınız mı?
  • valla bendede casper nirvana var oyunlarda acaip bir ısınma oluyor örnek veriyim pes 2013 oynuyorum mesela fan sürekli ses çıkarıyor ve ısınıyor ama benimki i5
  • Ürün p.tesi elimde olacak o zaman tam anlamiyla yazarim işlemcisini bu arada fiyat uygunmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğim işlemciyse fazla olur ama i7 2630qm gibi bir işlemciyse uygun
  • 2640 olmasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmazdogantr

valla bendede casper nirvana var oyunlarda acaip bir ısınma oluyor örnek veriyim pes 2013 oynuyorum mesela fan sürekli ses çıkarıyor ve ısınıyor ama benimki i5

benimde i 5 alalı 5 ayı geçti pazarları bazen arklarla 6 7 saat pes 2012 aynuyoruz ne en ufak ısınma ses takılma diyorum neden bunca zamandır casper kullanmadım .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.