S.a arkadaşlar bu laptop sizce nasıl arkadaşlar biraz araştırdım uygun geldi ama kurlar yüksek olduğundan biraz pahalı oldu. ve bu laptop a ram eklenebilirmi arkadaşlar yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Casper NIRVANA 15.4" CPM-P735-9F15
• Intel® Centrino® 2 İşlemci Teknolojisi - İşlemci hızı 2.00 GHz, 3MB L2 cache, 1066 MHz FSB - İşlemci hızı 2.00 GHz, 3MB L2 cache, 1066 MHz FSB - Intel® GM45 Chipset - Intel® PRO/Wireless 5100 Kablosuz Ağ Bağlantısı • Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Basic • 2 GB DDR2 800 MHz Bellek • 250 GB SATA Harddisk • 15.4" WXGA (1280x800) TFT Renkli Ekran • 1024 MB Geforce 9600GS Turbocache Ekran Kartı (512MB Ayrılmış Bellek) • 2.0MP Web Camera • DVD ± RW DUAL • Bluetooth • PCI-e Mini Card • Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD) • 2X USB 2.0 port, 1X eSATA, 1X HDMI • Li-ION smart battery • 1 aylık Turkcell 1 GB internet paketi hediye
kimse varmı arkadaşlar yazıcak lütfen
notebookta hali hazırda 2 gb ram var. 2 gb daha eklenebilir. bu notebook bilgisayar dergilerinden biri tarafından en iyi performans fiyat ödülü gibi bişi almıştı. bence gayet güzel.
Ben kendim yapabilirmiyim bu eklemeyi dostum evet chip ten ödül almış bir ürün
evet yapabılırsın.. ben bu modelı yaklasık bı aydır kullanıyorum gayet guzel bır model dıs gorunus olsun donanım olarak olsun.. ekran kartı cogu pc de yok aynısından.. ben grıd ve flatout2 yı full grafıkle zevle oynuyorum.. wıfı sı yenı nesıl oldugundan ıkı kat daha fazla alan tarıo.. wıfı ve bt yı kapatıp ekranı da kısınca pılı 3 saatten fazla gıdıo bazen 4 saat cıvarında...@metintein adlı arkadasın actıgın topık de casperın bu serısı baya gusel sekılde ıncelenıp tartısıldı bı bak ıstersen
NIRVANA 15.4" CPM-P735-9F15 arkadaşlar bunun vista 64 bit desteği varmı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme