Şimdi Ara

Casper Nirvana 2000-8C85B Sizce nasıl lütfen yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aman kardeş casper alma dur sen bizi dinle. dell al, packard al, asus al, toshiba al, hp al, ama casper alma. aldanma sonradan üzülürsün.
  • NE ÇOK BİLİYORSUNUZ YAA ADAMI BİLGİSAYARINDAN ETTİNİZ CASPER GAYET İYİ MARKADIR ACER KİM YAA TOSİBA VE DELL KİMSE LAF EDEMEZ AMA O PARAYA DA ALINMAZ O BİLGİSAYARLAR CASPER FİYAT/PERFORMANS OLARAK BİR NUMARA VE 2500YTL DELL VE TOSHİBA İÇİN ÇOOK PARA CASPER İÇİN AZ PARA VE ALINIR AMA İŞLEMCİYİ YANLIŞ YAZMIŞ ARKADAŞ 1.83 OLMASI LAZIM
  • Arkadaşlar verdiniz gazı gittim kaporamı geri aldım ve kendimi hızlı sistemde buldum ve 2,285 ytl ye şu bilgisayarı aldım
    BenQ R55
    Intel Centirno Duo T2400 1.83 GHz işlemci
    1 Gigabyte DDR2 533 MHZ bellek
    80 GB 5400 RPM SATA sabit disk
    8X DVD-RW +/- Süper DVD yazıcı
    Windows XP Home Türkçe
    56 K Fax Modem
    10/100 Ethernet
    4 x USB 2.0
    SPDIF dijital çıkış, SVideo ve VGA çıkış
    PCI Express
    15.4" UltrVivid parlak ekran
    180 nit parlaklık
    1280x800 çözünürlük
    16 milisaniye panel
    nVidia GeForce 7400 256 MB grafik
    802.11 a/b/g kablosuz erişim
    Dördü birarada multimedya kart okuyucu
    Bluetooth
    2.8 KG ağırlık
    2 yıl kapıdan kapıya konforlu garanti

Yalnız şarj süresini bilmiyorum bilgisi olan varmı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fırat Duygun

Arkadaşlar verdiniz gazı gittim kaporamı geri aldım ve kendimi hızlı sistemde buldum ve 2,285 ytl ye şu bilgisayarı aldım
    BenQ R55
    Intel Centirno Duo T2400 1.83 GHz işlemci
    1 Gigabyte DDR2 533 MHZ bellek
    80 GB 5400 RPM SATA sabit disk
    8X DVD-RW +/- Süper DVD yazıcı
    Windows XP Home Türkçe
    56 K Fax Modem
    10/100 Ethernet
    4 x USB 2.0
    SPDIF dijital çıkış, SVideo ve VGA çıkış
    PCI Express
    15.4" UltrVivid parlak ekran
    180 nit parlaklık
    1280x800 çözünürlük
    16 milisaniye panel
    nVidia GeForce 7400 256 MB grafik
    802.11 a/b/g kablosuz erişim
    Dördü birarada multimedya kart okuyucu
    Bluetooth
    2.8 KG ağırlık
    2 yıl kapıdan kapıya konforlu garanti

Yalnız şarj süresini bilmiyorum bilgisi olan varmı??

bnce guzel bir secim yapmıssın forumu biraz arastırırsan R55 i kullananların genelde cok memnun olduunu gorursun.Hayırlı olsun...

• hayırlı ugurlu olsun.casper dan cok daha iyi bir secim.gule gule kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: turusan

NE ÇOK BİLİYORSUNUZ YAA ADAMI BİLGİSAYARINDAN ETTİNİZ CASPER GAYET İYİ MARKADIR ACER KİM YAA TOSİBA VE DELL KİMSE LAF EDEMEZ AMA O PARAYA DA ALINMAZ O BİLGİSAYARLAR CASPER FİYAT/PERFORMANS OLARAK BİR NUMARA VE 2500YTL DELL VE TOSHİBA İÇİN ÇOOK PARA CASPER İÇİN AZ PARA VE ALINIR AMA İŞLEMCİYİ YANLIŞ YAZMIŞ ARKADAŞ 1.83 OLMASI LAZIM

biraz yavaş ol bakalım kimse bilmeden yazmıyor burada...konuyu adam gibi okusaydın aşağıdaki modelleri önerdiğimi görüürdün arkadaşa...

ve dikkat edersen hepside arkadaşın ilk başta almak istediği casperden yani 2.500 ytlden ucuz...

ve bana söyle şimdi hangisi casperdan kalitesiz...

quote:

Orjinalden alıntı:rodec

DELL Inspiron 6400, INTEL DUO 1.66 GHz, 512 RAM, 80 SATA HDD, DVD WR, 15.4' WXGA, ATI X1400, NAKİT :2,093.79 YTL

PACKARD BELL V7413, INTEL DUO 1.66 GHz, 512 RAM, 80 HDD, DVD WR, 15.4' WXGA, ATI X1600 NAKİT : 2,093.79 YTL

ACER Aspire 5672 WLMI Centrino Duo Mobile 1.66GHz 1024MB 80GB ATI X1400 DVD+-RW (Kameralı) NAKİT : 2342.13 YTL

BENQ JoyBook R55 Centrino Duo Mobile 1.83GHz 1024MB 80GB nvidia go7400 DVD+-RW Notebook nakit: 2254.95 YTL

FUJITSU SIEMENS Amilo Pi 1536 Centrino Duo Mobile 1.66GHz 1024MB 100GB ATI X1400 DVD+-RW Notebook NAKİT : 2436.02 YTL

kdv sahil gepside......bence bunlardan birini al....çoğu casperdan ucuz ve daha kaliteli....

ayrıca arkdaşıda casper yerine BENQ JoyBook R55 aldığı için tebrik ediyorum...güle güle kullan arkadaş

• Arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize ilgilerinizden dolayı gerçekten Allah razı olsun....
    Konuyu buldum orada yorumumu yazdım buradada yazmamda sorun yok.
    Alet süper ekran hız vs..Tek sorun şimdilik sesin az çıkışı oda bence sorun değil ....
    tekrardan buraya yorum yazan her arkadaşa teker teker teşekkür ederim artık benide kardeşiniz bilin saygılar....
    Created By Fırat DUYUGUN
  • Terbiye sınırını aşmasanız fena olmaz değil mi?

burada herkes fikrini söylemekte ve yazmakta serbesttir. Buna kimse kota koyamaz. İnsanca ben sizin fikrinize katılmıyorum yazsan daha iyi olmaz mı???

quote:

Orjinalden alıntı: turusan

NE ÇOK BİLİYORSUNUZ YAA ADAMI BİLGİSAYARINDAN ETTİNİZ CASPER GAYET İYİ MARKADIR ACER KİM YAA TOSİBA VE DELL KİMSE LAF EDEMEZ AMA O PARAYA DA ALINMAZ O BİLGİSAYARLAR CASPER FİYAT/PERFORMANS OLARAK BİR NUMARA VE 2500YTL DELL VE TOSHİBA İÇİN ÇOOK PARA CASPER İÇİN AZ PARA VE ALINIR AMA İŞLEMCİYİ YANLIŞ YAZMIŞ ARKADAŞ 1.83 OLMASI LAZIM
  • Almış olduğun makina gayet güzel Fiyat / Performans olarak fiyatını hak ediyor. Güle güle kullan. Casper'dan daha kaliteli ve daha iyi olduğu kesin

quote:

Orjinalden alıntı: Fırat Duygun

Arkadaşlar çok teşekkür ederim hepinize ilgilerinizden dolayı gerçekten Allah razı olsun....
    Konuyu buldum orada yorumumu yazdım buradada yazmamda sorun yok.
    Alet süper ekran hız vs..Tek sorun şimdilik sesin az çıkışı oda bence sorun değil ....
    tekrardan buraya yorum yazan her arkadaşa teker teker teşekkür ederim artık benide kardeşiniz bilin saygılar....
    Created By Fırat DUYUGUN
  • helal olsun bir kişiyi daha hata yapmaktan kurtarmışsınız.
  • ARKADAŞIM HAYIRLI OLSUN BİLGİSAYARIN UMARIM SORUNSUZ KULLANIRSIN

ARKADAŞLARIN YORUMLARINA GELİNCE TEKNİK SERVİS VE HİZMET AĞI EN YAYGIN MARKA CASPER TÜRKİYEDE BANA BEDAVA SONY VERSELER ALMAM NİYE BİR SORUN CIKTIMI DİREK KULLANICI HATASI DİYORLAR VE KALİTE OLARAK DA ÖYLE 300-500 DOLAR FARK VERİLİCEK MAKİNELER DEĞİL TEK İYİ YANI EKRAN PARLAKLIĞI OLABİLİR ODA OYUN OYNAYACAKLARI BAĞLAR Kİ GÜNÜMÜZDE CRT MONİTÖRDEKİ NETLİĞİ SAĞLAYAN LCD VEYA PLAZMA EKRAN YOK DENECEK KADAR AZ

BURADA NEDENSE MARKA KARALAMASI YAPMANIN BİLGİ OLDUĞUNU SANAN ARKADAŞLAR VAR

TOSHİBAYA GELİNCE DAHA 4 GÜN ÖNCE TEKNİK SERVİSİNİN DÜZELTEMEDİĞİ DVD SÜRÜCÜ GÖRMEME PROBLEMİNİ BEN DÜZELTTİM BİLGİSAYAR ÖĞRETMENLERE VERİLENLERDEN AMCAMIN BİLGİSAYARI KUZEN (AFACAN ) BİR PROGRAM YÜKLEMİŞ O DA SORUN CIKARMIŞ AMA TEKNİK SERVİS ÇÖZEMEDİ.

SONUÇ OLARAK FİYAT/PERFORMANS DEĞERLENDİRMESİ YAPIN MARKASI ÖNEMLİ DEĞİL VERDİĞİNİZ PARAYA EN ÇOK ÖZELLİK HANGİ MARKADA VARSA ALIN GERİSİ HİKAYE

HERKEZE SAYGILAR

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.