Merhaba, Casper Nırvana A15HE model bilgisayarıma uygun drıverları arıyorum, aslında hepsini yükledim fakat belirttiğim modele ait driverları bulamadım başka bir modeli indirdim bu model Casper sitesinde bulunmuyor CNE-CNB-CND model drıverlar bu modele uydu faat PCI Basit İletişim Denetleyicisi hala bılınmeyen konumunda, her yolu denedim, bir ton driver indirdim kurdum fakat hala sorun çözülmüyor, cd si falan da olmadığı için ne oldugnu bılmıyorum Anakart driverlarını da ordan burdan buldum indirdim ama bir türlü çözemedim, aynı model PC ye sahip yada bir fikri, bilgisi olan yardımcı olursa mınnettar kalırım, Şimdiden çok tşk.ler...
Bu arada Anakart "Pegatron A15 series notebook"
Web camerası yuklu Bluetooth gorunmuyor bılgısayarda sanırım yok, anlayamadım! card reader yuklu chıpset drıverı yuklu ekran kartları touchpad yuklu hotkeys yuklu usb 3.0 drıverı yuklu
Herşey sorunsuz gibi ama bu bılınmeyen, PCI basit iletişim denetleyicisi nedir çözemedim! İntel management da değil, kafayı yedım oldum
bendede aynı model pc var özelden ulaşın orjinal cd yi mail yoluyla size ulaştırayım
bende de casper var ama casper ın sıtesınde hıcbır drıver yok kafayı yemıstım bulana akdar bulunca da 4-5 yere yedeklemişim...