Bildirim
Casper Nirvana C900 SSD Takma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Kasasına zarar vermediğin sürece garanti dışı kalmaz. Vidalari sağlam bir tornavida ile aç. Gitar penası tarzında biseyle aç :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
servis 70 tl ye takıyor. Ben öyle yaptırdım. Eğer laptopa ssd takan olursa kasa açılışı ile ilgili birkaç foto çekip buraya atarsa, sonraki değişimleri kendimiz yapabiliriz. -
Ürüne şimdi ssd taktım. Montajı çok basit. Ürünün arka tarafındaki tüm vidaları sökün. Ön tarafından maket bıçağını takarak çok hafif itekleyin kasa hemen ayrılıyor zaten. Servise para vermenize gerek yok. -
ssd performansı nasıl artırdı acaba? ben de bir c900 kullanıcısıyım ama performansı iyi değil hard disk yüzünden. -
zaten piyasada tüm cihazların performanssız çalışmasına sebep olan etken harddisktir. Ama bizim tüketiciler markaya suç atar :)) -
Ssd çok farkettirdi arkadaşlar. Üzerinde gelen hdd resmen donanımı bitiriyor. Ne yapın ne edin SSD takın -
Hangi marka ve model ssd ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 5 Temmuz 2018; 20:41:52 >
Samsung 850EVO var benimkindequote:
Orijinalden alıntı: expressimo
Hangi marka ve model ssd ? -
Teknik servis kendiniz takarsanız garanti bozulur diyor bilginize . Daha önce aldığım bilgisayarın ekran kartı bozulduğu için komple anakartı değiştirmişlerdi . Yani 70 lira için bu riske girmeye değmez .
ram için boşluk var mı laptopda
Evet 1 Adet slot boş. 2x8gb kullanıyorum şuanda. Escape From Tarkov u 60FPS ile oynatıyorquote:
Orijinalden alıntı: CryptOsmaN
ram için boşluk var mı laptopda -
hocam bende de mevcut aynı ürün 8 gb ramlik modelini aldım 2 tane ram slotu var 4x2 şeklinde yani ikisi de dolu.
Sizde nasıl boş yer oldu 2 tane 8 gb alıp 2 tane 4 gb yi mi çıkardınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RizabzoN -- 12 Ekim 2018; 3:40:5 > -
Bana gelen modelde 1x8gb vardı 1 tanede ben aldım 16 oldu.quote:
Orijinalden alıntı: RizabzoN
hocam bende de mevcut aynı ürün 8 gb ramlik modelini aldım 2 tane ram slotu var 4x2 şeklinde yani ikisi de dolu.
Sizde nasıl boş yer oldu 2 tane 8 gb alıp 2 tane 4 gb yi mi çıkardınız? -
Selamlar ben de bir C900 kullanıcısıyım. SSD almayı düşünüyorum fakat NVMe SSD almak istiyorum. Önerebileceğiniz veya kullanıp tavsiye edebileceğiniz bir NVMe SSD var mı? Şimdiden sağ olun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YüceOdin -- 21 Kasım 2018; 21:56:43 > -
Samsung 970Proquote:
Orijinalden alıntı: YüceOdin
Selamlar ben de bir C900 kullanıcısıyım. SSD almayı düşünüyorum fakat NVMe SSD almak istiyorum. Önerebileceğiniz veya kullanıp tavsiye edebileceğiniz bir NVMe SSD var mı? Şimdiden sağ olun. -
merhaba c900'e ssd takabilmek için kendi harddiskini sökmem mi gerek yoksa ekstra soket var mı? Siz nereye taktınız ssd'yi?
Bu fotograftaki arkadaş hdd yi cikarip ssd takmis ama ben m2 ssd alirsam bu kasada nereye takacağım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3rdgezegen -- 22 Ocak 2019; 11:20:13 > -
m2 yuvası var.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X