Şimdi Ara

Casper Nirvana CHY.4200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1400 1700 arası bir laptop alacağım en makul özellikteki laptop olarak Casper Nirvana CHY.4200'ü gördüm
    Marka olarak genelde lenovo ,asus yada msi tercih ederim ama fiyat olarak suan bu laptop daha iyi gözüküyor.
    Ayrıca Casper marka laptoplara güven olurmu .. marka hakkında yanlıs çok bilgi dolasıyor diye düşünüyorum . çok begenen var çok olumsuz yorum yapan var ?
    Laptop kasası nasıl fazla ısınma problemi oluyormu? Şimdiden yorumlarınız için tşkler

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/casper-cn-vhy4200a-notebook-core-i5-25ghz-8gb-750gb-156-2gb--w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68579#allImages

http://www.istanbulbilisim.com.tr/casper-nirvana-chy-4200-8n45v-s-notebook-fiyati,69371.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre2148 -- 19 Ekim 2013; 0:45:22 >

• Z500 le casper arasinda kaldim onerileri merakla bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo ile casper i kıyaslıyorsunuz lütfen ciddi olalım

740m ekran kartına 3gb diyen İB den mal alınmaz bu biir.
    O aldığınız fiyata ne asuslar Lenovolar var bu ikii.
    Bu saydığım 2 marka varken Casper,exper,acer,tırtper vs alınmaz buda 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

Lenovo ile casper i kıyaslıyorsunuz lütfen ciddi olalım

740m ekran kartına 3gb diyen İB den mal alınmaz bu biir.
    O aldığınız fiyata ne asuslar Lenovolar var bu ikii.
    Bu saydığım 2 marka varken Casper,exper,acer,tırtper vs alınmaz buda 3

kıyaslamıyorum casper nasıl diye soruyorum . lenovo bir dünya markası lafı olmaz zaten
    ib'den almayacagım . vatandan alıcam zaten (gerçi vatanda tüm özellikleri yazmıyor .. üç beş bilgi koyuyor )
    illaki var ama özellikleri kıyasladıgında i5 3230 var en fazla ki caspırdaki 4. nesil performans olarak daha iyi
    exper ve acer zaten geç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre2148 -- 19 Ekim 2013; 3:16:27 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.