Şimdi Ara

CASPER NİRVANA CKY EKRANDAN ANLAYANLAR ACİL BAKSIN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar leptobum 3 4 yıllıktır casper nirvana cky modelidir 8gb ram i7 işlemcili win8.1 single l.
    arkadaşlar nvidia geforce var pcnin kendisinde ama nvidia sürücüsünü yüklediğimde uygun cihaz bulunamamaktadır gibi birşey diyor ve ayrıca aygıt yönetiisinde 2 tane ekran kartı gözüküyor 2. görüntü bağdaştırıcısı kod 31 hatası ile öyle duruyor nvidia nın hangi sürümünü yüklersem yükliyeyim olmuyor casperın kendi sitesinden sürüm indirme yerinden cihazı seçtim indirdim onuda kabul etmedi nvidia nın kendi sitesinde gt 630 m olarak gözüküyor onuda indirdim olmadı lütfen bir yardım edin...

• up up up konu güncel acil yardım biostada ekran kartı çıkmıyor ne yapabilirim bütün drivelrları kaldırdım genede nvidia sürücüsünü kurarken uygun donanınım bulunamadı diyor ve aygıt sürücüsünde nvidia diye hiç bişi yazmıyor ....
  • upupup
  • Şu konuyu bir incele bence. Orda da aynı hatayı 635m ile alanlar vardı.
    http://forum.donanimhaber.com/m_86681288/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DieselQuattro -- 28 Ekim 2015; 18:57:16 >
  • onu gördüm inceledim imzayı kaldırdım ama inf dosyasını bulamadım driverları casperdan ve nvidiadan indirdim yüklemede aynı hatayı verdi ..
  • upupup
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.