Şimdi Ara

Casper Nirvana CN-BMT5750

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

CN-BMT5750A Casper'ın Nirvana Serisinin En yeni modellerinden biri ekonomik fiyatıyla öne çıkan bu model orta seviye kullanıcılar için oldukça uygun gözüküyor özelliklerini aşağıya yazıyorum,

İşlemci Modeli : Intel® Core™2 Duo
    İşlemci Hızı : 2.00 GHz
    Ön Bellek (L2 Cache) : 2 MB
    Veri yolu Hızı : 667 MHz
    İşletim Sistemi : Windows Vista Home Basic
    Bellek : 3.00 GB
    Bellek Türü : DDR2
    Ekran Boyutu : 15.4 "
    Ekran Kartı : Geforce 8400GS Turbocache
    Ekran Kartı Belleği : 512 MB
    Paylaşımlı Ekran Belleği : Evet/Var
    Sabit Disk Kapasitesi : 250 GB
    Sabit Disk Dönüş Hızı : 5400 rpm
    Sabit Disk Arabirimi : SATA
    Optik Sürücü : DVD±RW DL
    Kablosuz Ağ : 802.11b, 802.11g
    Kablolu Ağ : Ethernet 10/100/1000
    Kablosuz Bağlantı Noktaları : Bluetooth 2.0 + EDR
    USB Sayısı : 4
    Dahili Web Kamera : 1.3 MP
    Klavye : Türkçe Q
    Pil Teknolojisi : Lityum Ion

Sistemin en önemli özelliği 3gb'lik ram'i ayrıca dx10 8400GS Turbocache ekran kartıda yeterli!
    Geldik En önemli konuya bu ürünün fiyatı:Şu an Bimeksde indirimde 1216 ytl normal piyasa fiyatı ise 1700 lira civarında
    Ürün bu akşam elimde olucak resimli incelemesinide en kısa zamanda yapacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quan -- 19 Mayıs 2008; 14:28:58 >

• harika donanım. hayırlı olsun. ben casper kullandım 25 ay. çok kararlı, stabil bir bilgisayar. çok hor kullanmama rağmen 24 ayda 1 defa bile format atmama gerek bırakmadı.
  • casper bbilgisayar almak isteyen arkadaşları bir kez daha dşnmeleri knusnda uyarıyorum ben.ben de yaklaşık 10 ay önce casper nirvana laptop aldım ilk birkaç ay sorunsuz kullandım.çevremdeki biçok kişi başka marka mı bulamadın die tepki gösterdi ama ben memnundm.
    yaklaşık 2-2,5 ay önce servise laptop u bi gönderdim o günden sonra bidaha hayır gelmedi.1,5 ay içinde 3 kez servise gitti.bundan önce verdiğimde anakart değiştirilp yollandı dedler fakat evde makinayı açtım,1 saat sona ekran tamamen gitti.ertesi gün tekrar götrdm servise yaklaşık 20iş günü.şimdi de anakart değişimi gerekliymiş am parça yokmuş,o yüzden bni daha fazla bekletmek istemedikleri çin yeni ürün yolluycaklarmş(ah ne kdr düşünceliler dimi).ben bunu asla istemedğimi bana laptopumu tamir edip yollamalrını,kalan 10 gün içerisinde halladilemeyecek bir sorunsa para iadesi yapmalarını istedim.şimdi kalkıp bana başka bir bilgisayar yollamışlar yine.bu bilgisayarı alsam biliyorum k tekrar arızalarla uuraşıcam,üstelik bu laptopun garantisi 0lanmıyor diğerinin kaldığı yerden devam ediyor.şmdi uuraşıorm bakalm para iadesi için.bir daha da casper markasının yanından bile geçmeyi düşünmüyorum.lütfen siz de casper ı seçmeden önce bikez daha düşünün.

• laptop telefon işleri birazda şans isi arkadasım arkadasımla aynı yerden telefon almıstık onunki 1 ay sonra bozulmustu durduk yere.Suana kadar hic laptopım olmadı babamın ofisinde kullanmak ıcın bu hafta bu aletten alıcagım photoshop webdesign programları kullanıcam 3gb cok cazip xp kurarım keyfime bakarım insallah sorunsuz cıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Casper Nirvana N410
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.