arkadaşlar başlıktaki bilgisayarı aldım.bilgisayarın özellikleri burdaki linkte
yalnız kutudan çıkan şarz aleti topraksız.Kasanında bazı kısımları metal olduğu için de elektrik çarpması oluyo.Elektrik çarpmasını geçtim statik elektrik parçaları üzerinde kalıcağı iiçin sıkıntı olmaz mı? Ne yapmamı önerirsiniz
casperı aradım yapçak bir şey yok bu ürünle verilen bu dediler
sanırım yenisini alcam adaptörün.65 TL gibi bir ücret
bende bu cihazı düşünüyorum önerirmisiniz.
oktayakgoz
kullanıcısına yanıt
biraz geç oldu kusura bakmayın.
cihazı şuan kardeşim kullanıyo.Ben 2-3 saat kadar kullandım sadece.Cihaz kullanışlı incecik hafif,şarzı 3 saati geçiyo masaüstü kullanımda rahat rahat şuan için,açılış süresi kısa.
bu fiayata güzel cihaz hocam bence,caspera karşıydım ama iyi f/p ürünü olmuş.
tek sıkıntım topraksız batarya ve bataryanın %100 dolu olmasını engelleyen program eksikliği oldu.Bu şekilde kullanımda tahminimce 1 sene sonra batarya ömrünü yarılıcaktır
Teşekkür ederim
Alüminyum kaplama bileşenlerine sahip neredeyse bütün ultrabooklarda özellikle şarja takılı iken elektriklenme olabilir bu normal birşeydir. Endişelenmenize hiç gerek yok. Asus Ux31E Lenovo U300s , U330T, Samsung Ativ Book 9 Plus, Lenovo Yoga, Toshiba Z830 benim şahsen test ederken elektriklenmeyi tecrübe ettiğim modeller.
quote:
Orijinalden alıntı: nohackmove
Alüminyum kaplama bileşenlerine sahip neredeyse bütün ultrabooklarda özellikle şarja takılı iken elektriklenme olabilir bu normal birşeydir. Endişelenmenize hiç gerek yok. Asus Ux31E Lenovo U300s , U330T, Samsung Ativ Book 9 Plus, Lenovo Yoga, Toshiba Z830 benim şahsen test ederken elektriklenmeyi tecrübe ettiğim modeller.
topraklı değilmiydi bahsettiğiniz modellerin adaptör fişleri.Bende de lenovo z500 var aliminyum kasa, adaptör fişi topraklı ama topraksız prizde elektriklenme oluyo gene tabi doğal olarak.müşteri hizmetleri cihazınıza bu durumda bişey olursa garanti dışı kalır dedi