selam ben bişey öğrenmek istiyom Casper Nirvana CPQ.I720-4L25P kullananlar acaba bu bilgisayar nasıl bişey internette birsürü satış ilanı gördüm çoğunlu 2 ay kullanmış acaba böyle bi bilgisayarı aldıktan 2 ay sonra satmaya karar veriyolar bu bilgisayarda bi sorun ilemi karşılaşıyorlar lütfen yorumlarınızla bana yardımcı olun
dalaşma made in uzak uzak doğu ya
Arkadaşımda var ama pek memnun olduğu söylenemez..
Capser adini kotulemek icin soylemem ama malesef ki fason uretimleri alip turkiyede ustune casper markasi yapistirip satilmasi benimde hosuma gitmiyor. arkadasimda p4 2.4 bi casper vardi lcd sinin inventer ve floresan i bozuldu aradık bulamadik aynısından... nedeni ise cok farklı bir uretim olmasi nedeniyle oldugu soylendi... adam monitor ile kullaniyordu en son... capser kasa da alsaniz icinde ya gigabte yada msi anakart buluyorsunuz... yani toplama pc ile aynı sey oluyor... Biri ben casper vestel yada ne bileyim tr markası soyledi mi aldırmıyorum. en rahatı marka vermeden laptop ozelliklerine gore bir dunya markası secmek... Ha dunyada zaten kac tane laptop uretim merkezi var derseniz zaten sınırlı bir sayı fakat en kotu uretim olanları alıp gelmek mantıksa casper en mantıklısını yapıyor diyebilirim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme