Şimdi Ara

CASPER NIRVANA CPQ.i740-6M35P INTEL CORE İ7-740QM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CASPER NIRVANA CPQ.i740-6M35P INTEL CORE İ7-740QM İşlemci

Intel® Core™ i7-740QM İşlemci

İşletim Sistemi

Orijinal Windows® 7 Home Premium (64 Bit)

İşlemci Hızı

İşlemci hızı 1.73 GHz., Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 2.93 GHz'e kadar, 6MB Intel® Akıllı Bellek

Chipset

Intel® HM55 Chips
    Ram

6 GB DDR3 Bellek

Ekran Kartı

2 GB DDR3 Nvidia Geforce GT425M Ekran Kartı (1GB Ayrılmış Bellek)

Bluetooth

Bluetooth

DVD

DVD±RW DUAL

USB Port

3X USB 2.0 port

Hediye

Microsoft Security Essential Antivirüs Programı, Microsoft® Office Starter 2010

Card Reader

Multi Card reader

Harddisk

640 GB SATA Harddisk

Ekran

15.6'' WXGA (1366x768) HD LED Ekran

Kablosuz Ağ Bağlantısı

Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g/n

Webcam

1.3 MP Web Camera

PCI

PCI-e Mini Card

SATA-HDMI

1X eSATA Combo, 1X HDMI

Arkadaşla sizce nasıl crysis , call of duty gibi OYUNLARI yüksek ayarlarda oynayabilir miyim

yüzde 25 indirim var yaklaşık 500 tl indirimle 1624 tl oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rıdvan009 -- 26 Nisan 2011; 19:00:06 >

• dostum alıcaksan 2.nesil i7 almanda fayda var..
  • Peki Aradaki fark çok büyükmüdür fiyat ve güç olarak
  • Geçen haftasonu i7 2630QM ve GT 540M li casper ın fiyatı 1500TL di.Şimdiki fiyatı da 1600TL civarında Vatan'da.Arkadaşında kastettiği yeni nesil I7 işlemci 2630qm zaten.4 gerçek 4 sanal toplam 8 çekirdekli extreme bir işlemcidir.GT540M de gayet iyi bir ekran kartı.Bence konfigürasyonu içeren casper ı tercih edin.Beklemenizde fayda var belki yine haftasonu indirim olabilir.Genelde ay sonu Vatan da indirim oluyor diye biliyorum.
    Müthiş farklar beklemeyin ama almışken bu ürünü alın.Arada 100-150 TL lik farka değer.Ram de 6gb bu modelde.Bazı arkadaşlar gereksiz diyecektir fakat performansı belli oranda arttırır.4gb olana göre.
  • şuan vatandaki indirim eski nesil işlemcileri satmak içindir dikkat ettiyseniz yeni nesil işlemci olan notebooklarda fiyat olması gereken düzeyde ama bütçem fazla iyi değil diyorsanız eski nesili alabilirsiniz ama ben olsam yeni nesili alırdım oyun performansı ve şarj için çok daha iyidir
  • i7 işlemcinin yeni nesil mi eski nesil mi olduğunu nasıl anlıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nba_ -- 26 Nisan 2011; 20:49:35 >
  • işlemcilerin kodundan anlaşılıyor
    720 740 620 640 serileri 1.nesil seriler
    2630 gibi serilerde 2. nesil seriler.
    27.04.2011 tarihinde vatanın sitesine bakın 2630A model casper cihaz indirimde olacak.
    Bütün casperler indirimde olacak.Sadece 1 gün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACER İ3 573G NVİDİA GT920M
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nba_

i7 işlemcinin yeni nesil mi eski nesil mi olduğunu nasıl anlıyoruz?

I7 720QM ve I7 740QM eski nesil işlemcidir,1 yılı geçkin süredir notebooklarda kullanılıyor.I7 2630QM yeni nesil işlemcidir.Ve yeni yeni notebook konfigürasyonlarında kullanılmaya başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gordon95

şuan vatandaki indirim eski nesil işlemcileri satmak içindir dikkat ettiyseniz yeni nesil işlemci olan notebooklarda fiyat olması gereken düzeyde ama bütçem fazla iyi değil diyorsanız eski nesili alabilirsiniz ama ben olsam yeni nesili alırdım oyun performansı ve şarj için çok daha iyidir

Hocam vatan indirimleri bütün ürünleri kapsıyor.Genellikle ay sonlarında bir %25 indirim patlatıyorlar.Bahsettiğiniz gibi eskileri elden çıkaralım gibi bir mantıkları yok.
  • Msjımı değiştirmek isterken hata verdi yeni msj yazmak zorunda kalıyorum kusura bakmayın.
    2630QM, 32 nm işlemcidir,720 ve 740QM ise 45 nm.Yeni nesil 2630QM,diğerlerine göre daha az ısınacaktır.Genel olarak ikiside çalışabilmek için 45W güce ihtiyac duyuyorlar.Daha detaylı bilgi için intelin sitesine bakabilirsiniz arkadaşlar.
  • sandy almalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

quote:

I7 720QM ve I7 740QM eski nesil işlemcidir,1 yılı geçkin süredir notebooklarda kullanılıyor.I7 2630QM yeni nesil işlemcidir.Ve yeni yeni notebook konfigürasyonlarında kullanılmaya başladı.

Macbook pro da kullanmaya başladı mı acaba bir bilginiz var mı bu işlemciyi.Sitesinden baktım ama bir bilgi bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikeman

quote:

Orijinalden alıntı: John___Doe

quote:

Macbook pro da kullanmaya başladı mı acaba bir bilginiz var mı bu işlemciyi.Sitesinden baktım ama bir bilgi bulamadım.

Bu konuda bilgim yok hocam ama şayet kullanmaya başlamışsa kafadan fiyat 5000tl civarındadır herhalde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.