Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-Q900-4M35 'Silent Mode'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. Casper Nirvana CPQ-Q900-4M35 dizüstü bilgisayarım var. üzerinde "Silent Mode" tuşu var. ben ona bastığımda o şekilde kullansam bilgisayarıma bir zararı olurmu acaba? bu silent mode hakkında biraz bilgilendirirmisiniz? yardımlarınızı bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Freedom.dh

merhaba. Casper Nirvana CPQ-Q900-4M35 dizüstü bilgisayarım var. üzerinde "Silent Mode" tuşu var. ben ona bastığımda o şekilde kullansam bilgisayarıma bir zararı olurmu acaba? bu silent mode hakkında biraz bilgilendirirmisiniz? yardımlarınızı bekliyorum...

Pek bir bilgim yok ama tahminime göre silent modda fan devirleri minimuma indirgeniyor ve işlemci frekansı düşürülüyordur.İnternet kullanımında olabilir ama yüksek işlem gücü gerektiren uygulamalarda (oyun,Photoshop,3dMax vs.. )kullanmayın.
  • peki işlemci ve ekran kartının sıcaklık değerleri ne kadar olursa sorun olur? gene silent mode ile alakalı bilgileri olanlar yazarlarsa sevinirim...
  • quote:

peki işlemci ve ekran kartının sıcaklık değerleri ne kadar olursa sorun olur? gene silent mode ile alakalı bilgileri olanlar yazarlarsa sevinirim...

90c üst limittir benim için.Daha yukarısında uzun süreli kullanım karta zarar verebilir
  • silent mode ile kullanırken işlemci 78C, ekran kartı 75C olarak görüyorum. bu değerler normalmidir?
  • quote:

silent mode ile kullanırken işlemci 78C, ekran kartı 75C olarak görüyorum. bu değerler normalmidir?

normal olarak kullanıyorsanız çok yüksek ve sorun var demektir
  • Slient modda fan devirleri düşüyor bilgisayarı daha sessiz çalıştırmak için bu nedenle fan bilgisayarı soğutamıyor ve bilgisayar ısınıyor. Derecenin yüksek olmasının nedenide bu gibi görünüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Casper Nirvana N410
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok normal kullanım değil. %25, %30 işlemci kullanan bir oyun anındaki değerler. bişi olurmuki bilgisayara?
  • bir sorum daha olacak. harici hdd'yi bilgisayarıma esata girişinden bağladığımda reset atmadan görmüyor. intel matrix storage manager kurduğumda bu sefer görüyor, kullanıma hazır diyor. fakat bir işlem yapmaya kalktığımda donuyor. bilgisayarıma hangi driver kurmam gerekiyor? benim istediğim reset atmadan esata girişinden hdd'yi bağladığımda bilgisayarın tanıması. yardımlarınızı bekliyorum...
  • arkadaşlar, okuyanlar yorum yaparlarsa belki soruna çözüm bulunabilinir. yardımlarınızı bekliyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.