Şimdi Ara

Casper Nirvana CPQ-Q900-4M35 ve CPQ-Q900-4K35 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.340
Cevap
2
Favori
122.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok teşekkürler mehmet222 GurcellOnline bu konuya bakmalı ama 1 tane wallpaper mi var sadece
  • kardeş pc ye format atmadan önce yedeklediğim tek casper özel duvar kağıdı buydu başkada yoktu sanırım.
  • formatlayınca home premium 64 bit mi yukledin 32 ile 64 bit arasındaki farklar ne
  • beyler caspera mail atnca 64 bit yetiyomu galiba gönderdikleri windows vista home premium 64 bit demi ? 64 bit Ultimate değil? bu arada nasipse 1-2 güne laptobu kartan geçirip alcam =)
  • @mehmet222
    Cok saol birader. Cok makbule gecti

@cem.petek
    64 Bit yukledikten sonra PC cok daha hizlandi bu diger arkadaslarinda tecrubeleri ile sabit.

@JoiNMeOrDiE
    Bunun icin caspere urunun seri numarasi ve iletisim bilgilerinle mail gondermen yeterli olacaktir. Hos bir dille istersende lutfetmis olursun :)

Lisansiniz Home Premium ise 64 Bit yuklerken Home Premium u secin yoksa sonradan sorun cikartiyor. Buda tecrube ile sabit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 21 Nisan 2009; 21:52:05 >
  •  Casper Nirvana CPQ-Q900-4M35 ve CPQ-Q900-4K35

monster z97v kullanıyorum.. xp pro ile böyle
  • sadece casper 4 çekirdeklilere yolluyorlar dimi 64 bit
  • Hayır Herkese Ozellikle de 4Gb rami olanlara
  • Benim PC :
    Nvidia GeForce 9300M GS
    Intel Pentium Dual Core (2,16 GHz)
    3 GB Ram var (Illa 4 mü olması lazım )
    Home Basic var şu anda ben istesem cdyi casperden yollarlar mı ? Bir de maili nasıl yazıcam yardım edin lütfen
  • Ben boyle yazdim gonderdiler.

Merhaba,
    Casper Nirvana XXX model notebook sahibiyim. Urun gayet guzel ve basarili ama ben bu urunle gelen Vista SP1 32Bit yerine Vista SP1 64Bit yuklemek istiyorum. Gerekli programin temini konusunda yardimci olursaniz sevinirim.
    Simdiden tesekkurler.

Ad Soyad
    Cep Tel
    Adres

Notebookun seri numarasi.
  • iide adamlar dicek senin laptopunun orjinali starter onunda 64bit yok o zaman ne diim XXX model notebook sahibiyim.Home Premium 32 bit var fakat 64 bit yollayabilir misiniz ?

** Ücret ne kadar bu arada
  • arkadaşlar caspere mail atmıstım wallpaper hakkında yollamışlar wallpaperi

buyrun casperin yolladigi wallpaper (gerçi aynı ama)http://img230.yukle.tc/images/4165casper_wallpaper.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem.petek

iide adamlar dicek senin laptopunun orjinali starter onunda 64bit yok o zaman ne diim XXX model notebook sahibiyim.Home Premium 32 bit var fakat 64 bit yollayabilir misiniz ?

** Ücret ne kadar bu arada

Bence hic ugrasma indir torrentten ve yukle. Nasil olsa lisans anahtarin 64Bit te gecerli oluyor. Ve yasal olarak hicbir sorun yasamiyorsun.
  • bu ürünü kullanan arkadaşlar için tek sorum olacak.

Touchpad'in sol ve sağ tarafı ne kadar ısınıyor.
    Bileğimizi ne kadar rahatsız ediyor.

Ben kadıköydeki fokus shopa gittim.
    clevo kasası olan monsterlarda sağ tarafa deriniz meşinden değilse bileğinizi koyamazsınız öyle bir sıcaklık var yani.
    asus kasalar ise(1 yıldır kullanıyorum)sol tarafı ısınıyor ve oyun oynarken wasd tuşlarını kullanmanızı zorlaştırıyor,ctrl ve fn tuşlarının yerleri değişik olmasıda cabası.

1 sorum daha olacak
    şuan casper dolar kurunu 1.39 dan alıyormuş.
    Mayıs ayında bu kuru değiştirecekmi
    yani bu ürünün fiyatı 3 milyar civarlarındayken daha artarmı.

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delil1111 -- 22 Nisan 2009; 13:40:22 >
  • @delil1111
    TouchPad in sag tarafi biraz isiniyor ama bu el yakacak seviyede degil. Yazi yazarken seni rahatsiz edecegini sanmiyorum Oyunda ise zaten sag tarafi kullanmiyorsun. Kampanyanin ne kadar devam edecegini bilemiyoruz ama alacaksan eger suanki 2800 TL lik fiyati kacirmamani siddetle tavsiye ederim. Ben 3114 TL ye almistim. Sabit Dolar Kuru ve indirimler kalktiginda 3200 TL civari belki daha pahali alabilirsin.
  • @GurcellOnline

valla asla indirmem home basic kalsın uğraşamam ayrıca bnmki 4 gb kotalı
  • casperdan 64 bit cd geldi.daha önce alan arkadaşlardan 2 konuda yardım bekliyorum.1.si ürün etkinleştirmeyi kendi lisans anahtarımızlamı yapıcaz
    2.si sorunsuz bilgisayara sahip olan arkadaşlar driverları yükledikleri sayfanın linkini yazabilirlermi(www.clevo.com u biliyorum anacak yüklenecek dosyaların linkini)
    yani sırasıyla hangi driverları yüklicem.Ben kendim bulduklarımı yaptım bazsı 32 bit fian oldu.
  • valla gurcell yukarıdaki mesajında kendi lisansınla etkinleşiyor gibi bişey yazmış driver sitesini bilmiyorum
  • @34max34
    Birkac satir yukarda etkilestirme olayini anlatmistim. Yinede hairlatma olsun diye yaziyorum. Urunu kurarken Home Premium u seciyorsun sonra PC kurulumu bittikten sonra internete baglaniyorsun. Windows u etkinlestire girdikten sonra Notebookun altindaki lisans anahtarini giriyorsun ve sonra lisansli bir 64bit Vistan oluyor :)
    Kurulum yaparken hepimiz genelde su siralamayi izleriz.
    1- Chipset
    2- AHCI (istege bagli)
    3- Card Reader
    4- Touchpad ( Synaptics.com )
    5- Lan ( Realtek.com.tw )
    6- Wlan
    7- Modem (bunu kurmasanda sen internete cikinca otomatik kuruluyor)
    8- Hotkey (istege bagli)
    9- Webcam (bunu kurunca PC otomatik restart oluyor, engelleyemiyorsun)
    10- Ses karti (Realtek.com.tw den driveri indir.Ve kurulumdan sonra restart et)
    11- Ekran karti (nVidia.com dan driveri indir. Bunu en sona kur cunku puanlama yaparken driverlarinin kurulmus olmasi cok etkiliyor. Ayrica kurarken HD Audio driveri secili olsun.)
    12- FN+F12 yaparsan Bluetooth otomatik olarak kuruluyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 26 Nisan 2009; 18:53:49 >

• evt nvidia driver kurmadan önce vista puanım 1,0dı kurduktan sonra 3,6 olmustu kesinlikle nvidia driverini yukle
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.