Şimdi Ara

Casper Nirvana CPR2500-3F95B Core 2 Duo 2.50 GHz, 15.4' Ekran Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Casper Nirvana CPR2500-3F95B Core 2 Duo 2.50 GHz, 15.4" Ekran Notebook

Bu cihazı almayı düşünüyorum aslında kafam tam olarak yatıı bide bir bilene soriyim dedim
    ne dersiniz iyi bişeye benziyor mu?

üzerinde calisacagim uygulamalar grafik tasarım modelleme ve oyun oynarım

ekran kartı kafama takıltı turbo cache olunca...

yardımcı olursanız sevinirim tesekkurler...

Genel Özellikler

Belirleyicisi 3F95B
    Modeli 2500
    Türü Notebook
    Ailesi Nirvana
    Serisi CPR
    Garanti Süresi 2 Yıl

Anakart

Yonga Takımı (Chipset) Intel® 965 PM
    İşlemci (CPU)
    İşlemci Teknolojisi Centrino® Duo Mobile Technology
    FSB (MHz) 800
    İşlemci Model Numarası T9300
    İşlemci Hızı 2.50 GHz
    İşlemci Önbellek (L2) 6 MB
    İşlemci Core™2 Duo
    İşlemci Markası Intel®

Bellek (RAM)

Slot Türü DDR2
    RAM Hızı (MHz) 667
    RAM (MB) 3072

Harddisk (HDD)

Disk Kapasitesi (GB) 250
    Form Faktör 2.5"
    HDD Dönüş Hızı (rpm) 7200
    HDD Tipi SATA

Ekran

Ekran Tipi WXGA TFT (Parlak Ekran)
    Diğer Ekran Özellikleri Parlak, Geniş Ekran
    Maksimum Ekran Çözünürlüğü 1280 x 800 piksel
    Ekran Formatı 16:9
    Ekran Boyutu 15.4"

Ekran Kartı (VGA)

Turbo Cache
    Ekran Kartı Maksimum Bellek (MB) 512
    Ekran Kartı (Grafik Yongası) Nvidia GeForce 8400GS

Kamera

Kamera Var
    Kamera Çözünürlüğü 1,3 MP

Sürücüler

Yerleşim Dahili
    DVD Okuma Evet
    CD Yazma Evet
    CD Okuma Evet
    DVD Yazma Evet
    Optik Sürücü (CD/DVD/W/RW) DVD-RW Dual

Ses
    Ses Kartı High Definition Audio

Klavye & Mouse
    Mouse Touchpad
    Klavye Q Türkçe

İletişim

Kablosuz LAN Türü 802.11b/g
    Ethernet Kartı 10/100/1000
    Kablosuz LAN Chipset Intel® PRO/Wireless 4965
    Kablosuz LAN Var
    Bluetooth™ Var
    Firewire (IEEE 1394) Var

Portlar

USB 4 x USB 2.0
    TV - Out Var
    Kart Türleri MS/MS PRO/ MMC/ SD
    Yazılımlar
    Versiyon 1 Home Premium
    Türkçe Evet
    İşletim Sistemi Microsoft® Windows Vista®

• arakadasım marka kötüleme fanatiklerinden deilim ama bizzat yaşadıklarımdan yola cıkarak sana bu uyarıyı yapıyorum alma sakın casper alma bende gecen sene senin gibi özellikleri ii ve fiyatı düşük oldugu için tercih etmişdim sonra 2 kere anakart yandı bi kere ölü pixel cıkdı aynı lcd de tam ortada beyazlaşma başladı 3 aydır bilgisyarsızım vede ben sürekli seeyehat ediyorum bilgisayar tüm işim ama hiç bi işimi yürütemiyorum... tkrr dan uyarıyorum sni alma git biras daha para wer toshiba felan al ben şimdi ürün iade davası accam paramı geri alabilmek için sonra paramı eğerki geri alırsam toshiba alcam
  • Uyarın için teşekkürler
  • bugun tkrr dan aradım casper ı bu seferde ellerinde anakart yokmuş artık neyden mall ediolarsa laptopları
  • dediğin bilgisayardan aldım. 1900 ytl ye aldım.plastik kalitesi felan daha iyi olabilirdi.ekran kartıda diğer özelliklerine bakarak biraz zayıf ama yinede kötü denemez. diğer özellikleri tek kelime ile muhteşem.bi arkadaş alma felan demiş.ben bilgisayar mühendisi öğrencisiyim sınıfta bilgisayarı olmayan yok. hp toshiba dell alıp pişman olan bi çok arkadaşımda var.casper onlar kadar kaliteli değil ama yinede elektronik birazda şans işi. kaliteli alırsın elide patlar normal marka alırsın sağlam çıkar. ben bilgisayarımdan çok memnunum.plastik kalitesi hoşuma gitmedi ama diğer özelliklerinin yanında sorun etmiyorum. sorun olursa cevaplarım
  • bu casper a ben iyice kıl olmaya başladım.adamlar core 2 extreme işlemciye sahip 2200küsür dolar +kdv ye sattığı cihaza bile 8400gs koyuyor.milletin bilgisizliğini ve ekran kartlarının hafızasına bakarak hareket etme düşüncesini bu kadar kötüye kullanan bir marka daha bilmiyorum ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gtı_ts

dediğin bilgisayardan aldım. 1900 ytl ye aldım.plastik kalitesi felan daha iyi olabilirdi.ekran kartıda diğer özelliklerine bakarak biraz zayıf ama yinede kötü denemez. diğer özellikleri tek kelime ile muhteşem.bi arkadaş alma felan demiş.ben bilgisayar mühendisi öğrencisiyim sınıfta bilgisayarı olmayan yok. hp toshiba dell alıp pişman olan bi çok arkadaşımda var.casper onlar kadar kaliteli değil ama yinede elektronik birazda şans işi. kaliteli alırsın elide patlar normal marka alırsın sağlam çıkar. ben bilgisayarımdan çok memnunum.plastik kalitesi hoşuma gitmedi ama diğer özelliklerinin yanında sorun etmiyorum. sorun olursa cevaplarım

hocam ıyı hos guzel demıssın ben bılgısayar muhendıslıgı okuyorum ama bu makınaya da bu ekran kartı yakısmısmı nerdeyse tum hareketı bellekten calıyo boyle dandık bı durum olurmu ???
    bunu bılmeyen anlamayan yurdumun ınsanı da cok saglam 512mb lık ekran kartım var dıye ortamda kasım kasım kasılıyo bılmıyo kı alakası olmadıgını tamamıyle paylasımlı ramden calarak calıstıgını ....
    bu konuda ne dıceksın ben de cok kararsız kaldım casper nırvana cpr2400-3e95b modelını dusunuyodum ben de fıyat olarak da cok uygun gıbı geldı 1290$+kdv ıdı ama sırf ekran kartı yuzunden kararsız kaldım sorun yasatırmı dıye sorgulamaya basladım ???
    fıkırlerını soylersen yardımcı olursan sevınırız????

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nobodys_perfect

quote:

Orjinalden alıntı: gtı_ts

dediğin bilgisayardan aldım. 1900 ytl ye aldım.plastik kalitesi felan daha iyi olabilirdi.ekran kartıda diğer özelliklerine bakarak biraz zayıf ama yinede kötü denemez. diğer özellikleri tek kelime ile muhteşem.bi arkadaş alma felan demiş.ben bilgisayar mühendisi öğrencisiyim sınıfta bilgisayarı olmayan yok. hp toshiba dell alıp pişman olan bi çok arkadaşımda var.casper onlar kadar kaliteli değil ama yinede elektronik birazda şans işi. kaliteli alırsın elide patlar normal marka alırsın sağlam çıkar. ben bilgisayarımdan çok memnunum.plastik kalitesi hoşuma gitmedi ama diğer özelliklerinin yanında sorun etmiyorum. sorun olursa cevaplarım

hocam ıyı hos guzel demıssın ben bılgısayar muhendıslıgı okuyorum ama bu makınaya da bu ekran kartı yakısmısmı nerdeyse tum hareketı bellekten calıyo boyle dandık bı durum olurmu ???
    bunu bılmeyen anlamayan yurdumun ınsanı da cok saglam 512mb lık ekran kartım var dıye ortamda kasım kasım kasılıyo bılmıyo kı alakası olmadıgını tamamıyle paylasımlı ramden calarak calıstıgını ....
    bu konuda ne dıceksın ben de cok kararsız kaldım casper nırvana cpr2400-3e95b modelını dusunuyodum ben de fıyat olarak da cok uygun gıbı geldı 1290$+kdv ıdı ama sırf ekran kartı yuzunden kararsız kaldım sorun yasatırmı dıye sorgulamaya basladım ???
    fıkırlerını soylersen yardımcı olursan sevınırız????

yazdıklarımı okursan ekran kartının diğer özelliklerine bakarak zayıf olduğunu belirttim.ben bilgisayarımı alırken bunuda düşündüm elbet.ben oyun oynamadığım için ekran kartının beni fazla ümeyeceğini düşündüm.oyun için alıyosanız tavsiye etmem.monster felan bakın derim.ama diğer özelliklerine bakarak bu fiyata gerçekten uygun bir makina.

• oyun oynıcagım soylenemez ama off ya koya koya 8400gs koymuslar....
    a200-23u toshıba alıcam karar verdım ... 2,065 ytl 'ye buldum ;) hemde 6 taksıt;)
  • Orjinal Windows Vista® Home Premium 32 bit
    - Intel® Centrino® Duo işlemci teknolojisi
    - Intel® Core# 2 Duo işlemci T9300
    - 2048 MB (2 x 1024 MB) [Max Sistem Belleği: 4GB]
    - 250 GB SATA Sabit Disk Sürücüsü 5400 rpm
    - 15,4# WXGA High Definition BrightView Geniş Ekran
    - NVIDIA® GeForce# 8400M GS
    - 256 MB atanan olmak üzere en çok 1023 MB Toplam
    Kullanılabilir Grafik Belleği
    - IEEE 1394 Firewire® Arabirimi
    - Çift Katman desteğine sahip Lightscribe Super Multi
    DVD Yazıcı (+/-R +/-RW)
    - Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi
    - Intel® PRO/Kablosuz 3945ABG Ağ Bağlantısı
    - HP Mobile Uzaktan Kumanda
    - Tümleşik Mikrofonu Olan HP Pavilion WebCam
    - Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory
    Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için 5'i
    1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu
    - Tümleşik parmak izi okuyucusu

lg marka laptop bu özelliklerde 700 ytl olabilirmi arkadaşlar ikinci el sorunsuz ise kaçırmayımmı sizce

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.