Şimdi Ara

Casper Nirvana F700 incelemesi 'İnce ve Hafif' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Casper almayı düşünen arkadaşlar tekrar düşünsün. Asla tavsiye etmem, en yakın zamanda batmaları dileklerimle.

• Dostum macboo pro mf840tu/a kaç para eder?

27.11.2017 de garantisi bitecek 2015 early cihazı

Kısaca i5 var, intel hd graphics 6100 var , 256gb ssd var.

Kozmetik olarak göze çarpacak bir şey yok

Devir dayısı 380

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı dışında her şey güzel olmuş.

• Ön yargı böyle bir şey işte...
    Dünya devleri sanki ilk yaptıklarında tüm forumlarda 10 da 10 almışlardı sanki. Ama tüm vatandaşlar vatandaşlık bilinci içinde kendi firmalarından aldılar.
    Şua an bu devleri biz destekliyor ve kendi üreticimize bakmıyoruz bile.
    F600 serisi sahibiyim gayet iyi bir ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: fthkn

Casper zaten kaliteli üretemiyor. Bu fiyatlar nedir böyle? 16 GB ram ne için konmuş olabilir böyle bir bilgisayar içine? Yanı anda 4 tane oyun ya da render ve arabellek işlemi yapmak için hiç almayı düşünmeyeceğiniz bir bilgisayarda saçma olmuş. Casper gibi çin markaları her zamanki gibi donanımsal rakamları ve gücü satmaya çalışıyor. Halbuki gereksiz bir donanım birleşimi için abarılı bir fiyat. Bu fiyatlar aralığında çok kaliteli hem uygun hem oyun odaklı hem de programlama iş odaklı ürünler var. Casper genelde fiyat dolayısıyla seçilir ama bu fiyatları anlayamadım.

Casper hiçbir bilgisayar üretmiyor. Clevo gibi büyük üreticilerden hazır sistemler alıyorlar. Hazır dediysem komple hazır bir tek logo casperin elinde. Türkiye pazarında uygun fiyatlı çözüm oluşturmak maksadıyla en ucuz çözümleri tercih ediyorlar.

Bu mesajı bir Casper cihazdan yazıyorum. Casper laptoplarda donanım olarak f/p cihazıdır fakat donanıma verilen önem maliyetten kısılabilmesi için Clevo tarzı büyük firmalar tarafından kasa plastiğinden hoparlörün ses kalitesinden touch pad kalitesinden kısılmasına neden oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Ön yargı böyle bir şey işte...
    Dünya devleri sanki ilk yaptıklarında tüm forumlarda 10 da 10 almışlardı sanki. Ama tüm vatandaşlar vatandaşlık bilinci içinde kendi firmalarından aldılar.
    Şua an bu devleri biz destekliyor ve kendi üreticimize bakmıyoruz bile.
    F600 serisi sahibiyim gayet iyi bir ürün.

Üretim ve satışta vatandaşlık bilinci diye bir saçmalık yoktur. En iyi ürünü en iyi fiyata satmak vardır. Gelecekte üretilecek kaliteli bir ürün için bugünkü leş çöplere neden para vereyim? Misafir üyelikle olmaz bu işler zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A NEW LİFE

Dostum macboo pro mf840tu/a kaç para eder?

27.11.2017 de garantisi bitecek 2015 early cihazı

Kısaca i5 var, intel hd graphics 6100 var , 256gb ssd var.

Kozmetik olarak göze çarpacak bir şey yok

Devir dayısı 380

Temiz makineyse 3000 - 3500 arasında alıcı bulabilir. Güzel makine olmalı. Piyasası aşağı yukarı böyle. Çok abartanlar oluyor ama satamıyorlar. Ben de arada bir arıyorum temiz makine ama fiyatta çok inat ediyorlar. Çok abartıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.