Şimdi Ara

Casper Nirvana klavye sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle yeniyim hatam olursa affola yardımlarınız esirgemeyin.Arkadaşlar başlıkta söylediğim gibi casper nirvana marka laptopum var ama bundan yaklaşık 1 sene önce bazı tuşlar çalışmadı bunun nedenini ıslak elle oynamak olarak görmekteyim.Çalışmayan tuşlar ''N,fn,boşluk,ctrl,b,z''tuşların nasıl çalışacağını aramaya koyuldum masaüstü pcim ile bu süre zarfında laptop kapalıydı ve laptopu açtığımda tuşların çalıştığının farkına vardım lakin arada tekrar aynı sorunu tekrarlamaktaydı.Laptop üniversitede okuyan abimin olduğundan üniversiteye giderken götürdü bugün geldiğinde tekrar sorun olduğunu farkettim ve gerçekten tabiri caiz ise ''gına'' geldi. Dayanamamaktayım şuan. Uzun lafın kısası bu sorunu halledebileceğimi gösterirseniz gerçekten makbule geçer şimdiden sağolun.

• Bende de eski bi nirvana var. Oyun yüzünden w a s d tuşları delinince netten laptopun modeline uygun bi klavye sipariş ettim, forumdan nasıl değiştirileceğini anlatan bi başlık bulup kendim değiştirdim, sorunsuz çalışıyor. Siz de yapabilirsiniz.
    Yada direkt bilgisayarcıya verin değiştirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende casper kullanıyorum w s ve backspace tuslaırnda gıdıp gelen bır sorun var bazen calısmıyor bazen fazla basıyor bazende cok duzgun, virüs dıye format attım fakat yararı olmadı sımdı yetkılı servıse gıdıp yneı klavye takılmasını ıstıcem sende aynı cozumu uyguluyabılrısın
  • bugra09631 B kullanıcısına yanıt
    sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.