Şimdi Ara

Casper Nirvana Tab '10' mu yoksa Dark Evopad R9720 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni tablet alacağım uzun arastırmalar sonucu casper ve darkten 2 modelde sabit kaldm (Casper Nirvana Tab 10 --- Dark Evopad R9720) diğer markalar ne oldugu belli olmadığı için kafama yatmıyor bildiğim kadarıyla casperin servis sorunu falan var diyolar benm servisle falan işim olmaz tablet özellikleri bakımından hangisi işimi görücek internette rahat dolasabileyim wifi sıkıntısı cekmiyeyim oyun oynayabileyim istiyorum ancak kafama casper daha cazip geldi çünkü simkart girişi sayesinde hat takıp internete giriliyormuş öneri ve yorumlarınızı bekliyorum lütfen casper öyle dark böyle diye yorumlar atmayınız sadece 2 tablet arasında kaldım yardım istiyorum teşekkürler

NOT: Casper Tab 10 u teknosada inceleme şansı yakaladım beni gayet tatmin etti özelliklede wifi sorunu olmasın diye telefonumu modem olarak acıp arkadasımı uzak bir yere gönderdm ve cekim gücünü kontrol ettim gayet güzel ancak darkın tabletide videolarını izledm oda gayet hoşuma gitti oyun performanslarıyla ekranıyla kararsızım yardım istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi actvist -- 23 Ocak 2013; 21:49:05 >

• Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar..
  • Cevap veren yokmu arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.
  • Yorum bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: actvist

Yorum bekliyorum..

Bu yıl çıkacak olan windows'lu tabletleri bekleyin bence. Windows olduğu için işte,evde heryerde kullanabilirsiniz böylece...
  • Tercihim android olmasından yana alışkın olmadığım bir işletim sistemini kullanmak istemiyorm alışması vs. uzun zaman alır beni idare edebilicek 500-600 tl civarı büyük ekranlı bir tablet arıyorum
  • casper almaya karar verirseniz burada fiyat iyi aynigunkargo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanasrav -- 25 Ocak 2013; 22:57:11 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.