Şimdi Ara

CASPER NIRVANA TV BAĞLANTISI YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
3.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

elimde bunlar var ve tv ye baglantıyı kuramıyorun yardım lutfen makınam casper 9e95b modeli simdiden tşk ederim.

• Televizyonunda hangi giriş çıkış var?
  • televızyonda

resımdekı cıkıslar var.
  • İlk resimde gözüken kablo tam net değil ama sanırım "s-video yu composite" e dönüştüren bir kablo. Eğer öyleyse s-video tarafını bilgisayardaki uygun girişe ki o da ilk resimde en sağda sarı renkli çok delikli giriş. Oraya tak. Diğer ucuna ikinci fotografta görülen 3 renkli sarı-kırmızı-beyaz olan kablonun sarı olanını tak.

Şimdi 3 renkli kablonun sarı olanının boşta kalan ucunu tv nin sarı girişine gir. Böylelikle tv ve bilgisayardan gerekli ayarlarıda yapman şartı ile görüntüyü alabilmen lazım.

Ses içinse sende olmayan başka bir dönüştürücü kullanman gerekiyor. Bir tarafı yani pc ye girecek tarafı 3,5" jack olan diğer tarafı 3 lü kabloda olduğu gibi ama iki çıkışlı kırmızı-beyaz olan kablo almasının. Onunlada sesi aktarırsın.
  • ilk resımdekı kaplo 7 uclu bide altında plastık olan bıse laptopu tv ye baglıcam dedım bunu verdıler dedıklerını yaptım ama goruntu gelmedı tv kannallarında aradım av kanalına baktım yıne goruntu yok :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senyuz -- 18 Şubat 2008; 22:34:41 >
  • Bir kaç tane giriş gözüküyor sende. av1, av2 vs. hepsine baktın mı? Ayrıca noteboktan ayarları doğru yapmış olman gerekiyor. Bundan sonrası sana kalmış. Deneme yanılmayla birşeyler bulursun inşallah...
  • hocam olmadı yıne denıyorum ama hep yanılıyorum:(
  • http://forum.donanimhaber.com/m_6107638/tm.htm
    Burada sayfalarca anlatılmış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.