Şimdi Ara

CASPER NOTEBOOK KAPANMASI OYUN OYNARKEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 7 yıldır Casper yetkili teknik servisinde çalışıyorum bu güne kadar parça çalınma olayıyla karşılaşmadım tamamen hurafe bu tarz şeylere inanmayın bu tarz bir durum olursa da hakkınızı sonuna kadar arayabilirsiniz tamam haklısınız bazı durumlarda ürünün geri gelişinden sonra ikinci sefer gönderdiğim nadirde olsa olmuştur ama parça çalınma olayı kesinlikle yalan. Aralıklı olarak buradaki konuları da takip ediyorum elimden geldiği kadar hepinize yardımcı olmaya çalışacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emou

İlk size. İçinden bu resimleri atasım geldi

CASPER NOTEBOOK KAPANMASI OYUN OYNARKEN

Dostum hatan harddiskten kaynaklanıyor tekrar göndermeni tavsiye ederim.

• bugracaz kullanıcısına yanıt
    "Arkadaşlar 7 yıldır Casper yetkili teknik servisinde çalışıyorum bu güne kadar parça çalınma olayıyla karşılaşmadım tamamen hurafe bu tarz şeyler"

diyelimki 7senedir Casper yetkili teknik servisinde çalışıyorsun, nasıl oluyorda sen karşılaşmadın diye tamamen hurafe oluyor bu işler. casper markasına kefilim diyorsan, yaz açık adresini herkes sana yollasın makinasını. enazından muhatab olunacak adamı bilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lllHELLFIRElll -- 24 Ağustos 2013; 0:14:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

"Arkadaşlar 7 yıldır Casper yetkili teknik servisinde çalışıyorum bu güne kadar parça çalınma olayıyla karşılaşmadım tamamen hurafe bu tarz şeyler"

diyelimki 7senedir Casper yetkili teknik servisinde çalışıyorsun, nasıl oluyorda sen karşılaşmadın diye tamamen hurafe oluyor bu işler. casper markasına kefilim diyorsan, yaz açık adresini herkes sana yollasın makinasını. enazından muhatab olacak adamı bilirler

Tabi arkadaşım elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım markaya kefilim çünkü her şey stoklu çalışmakta ve ürünlerin içindeki her parça seri numarası ile kayıt altında tutulmakta parçası çalınan varsa önce ürünün altındaki garanti etiketini kontrol etsin lakin eğer bu etiket yırtık ise bu durumun casper ile bir ilgisi olamaz, sorunlarınız için eğer İzmir şehrinde olanlar var ise iki şubemiz ile destek verebiliriz. saygılar.

Servis Adı
    NPC NET POWER COMPUTER (AYLA UNER)

Adresi : 1717 SOKAK NO:125/Z-8 KARSIYAKA
    İl İZMİR İlçe: KARŞIYAKA
    Telefonu : 0232 381 02 75
    Fax : 0232 364 17 31

Servis Adı
    BILGISER ELEK HIZM.MAĞZ.OTO İT.İHR.TİC LTD ŞTİ. (YİĞİT ÜNER)

Adresi : ŞAİREŞREF BLV.N:6/B ÇANKAYA/İZMİR
    İl İZMİR İlçe: KONAK
    Telefonu : 0232 500 05 00
    Fax :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugracaz -- 24 Ağustos 2013; 0:21:56 >

isim buğra caz mı, madem kefilsin casper hakkındaki tüm dertleri yollarım o adrese
    yani benim sorunmuda harddisketen oluyo o zaman demi.
  • quote:

isim buğra caz mı, madem kefilsin casper hakkındaki tüm dertleri yollarım o adrese

:) Biz sorunlarınızı dertlerini çözmek için Casper adı altında çalışıyoruz göndereceksiniz ki bizde iş yapacağız değil mi?
    ben iş yapın diye yollayacam zaten, ama sorununu halledemediğiniz müşterilerde gene casper başlığı altında şikayet ediyor. hangisinin daha ağır bastığı zaten belli, umarım biraz olsun dengelersiniz
    buyur
  • quote:

ben iş yapın diye yollayacam zaten, ama sorununu halledemediğiniz müşterilerde gene casper başlığı altında şikayet ediyor. hangisinin daha ağır bastığı zaten belli, umarım biraz olsun dengelersiniz

Açık konuşmak gerekirse evet Casper üzerinde bir çok şikayet var ancak sizde biliyorsunuz ki çoğu şikayetler bekleme süreleri ve kullanıcı hatalarının müşteriler tarafından kabul edilmemiş olması bir çok şikayet yazılarında şu var bilgisayarımı gönderdim sıvı teması var dediler, bilgisayarımı gönderdim fiziksel hasar var dediler, bilgisayarımı gönderdim virüs bulaşmış dediler format attılar ama onun donanımsal sorunu var ben biliyorum vs vs yanlış anlamayın hepsi haksız demiyorum konusunda çok çok haklı olan kullanıcılarda var Casper bunların çoğunu zaten çözümlüyor ürün değişimi veya para iadesi yapılmış bir çok ürün gördüm sanayi bakanlığı tarafından belirtilmiş şartlara uygun olacak şekilde 3 seferin üzerinde aynı arızayı yapmış olan ürünlerin bire bir değişimi 5 ve üzeri farklı arızaları yapmış olan ürünlerin birebir değişimleri müşteriye sormadan Casper tarafından anında yapılarak üzerine de servis de kaldığı günler garantisine eklenerek gönderiliyor, ürün şikayetleri biliyorsunuz ki bir çok markada oluyor sonuçta bu cihazlar elektronik arıza yapmayacağı garantisini kim verebilir sizce burada önemli olan arızaların düzgün bir şekilde çözümlenebilmesi işte burada devreye biz giriyoruz.

al kardesm
  • hmm dostum anlaşılan senin sorunun virüs başka bir açıklaması yok cihaz ne ram ne hdd ne ısı sorunu veriyor bence format atmalısın bak şimdi sana nasıl yapman gerektiğini anlatayım önce bilgisayarınla beraber verilen windows cd sini tak daha sonra bilgisayarı kapatmak için açtığın pencerede ayarlar kısmı var oraya bas ardından bilgisayarın ayarlarını değiştir kısmına bas ve genel kısmını seç en alta in herşeyi kaldırın kısmına basarak sürücüyü tümüyle temizle kısmına bas bu işlem biraz uzun sürer bırak bilgisayarını sabaha kadar yapsın sorunun büyük ihtimal düzelir.
    Hm ben su anda evden uzaktayım eve gidince bakayım bir cd vermişlermi bide bana mesajdan facebok adresniz varsa verirmisiniz iletişimi kesmek istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugracaz

quote:

Zaten hala orada ama çok ısınıyordu. Normalde 70 derecede dolanıyor. Bunu hallederlermi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bugracaz

quote:

Zaten hala orada ama çok ısınıyordu. Normalde 70 derecede dolanıyor. Bunu hallederlermi?

Eğer bu sorunu belirttiysen hallederler için rahat olsun.

• noldu sonuç nedir
  • bora0123 kullanıcısına yanıt
    Beklemekteyim. Hala . Artık gelsinde sorunları yapılmadan gelsin. Zaten bu akşam şehir dışına çıkıyorum. 3-4 gün sonra döneceğim. Artık yarın da gelse size bir bilgi veremem.
  • bora0123 kullanıcısına yanıt
    Hocam tam işlem tamamlanmış. Hemde şehir dışına çıktığım gün. 3 gün sonra dönüyorum. O zamana kadar elime geçer bende size daha ayrıntılı bilgi verebilirim. Dediğim gibi sadece siteden işlem tamamlandı yazısını görüyorum.
  • saol hocam sabırsızlıkla cevabınız bekltiyorum
  • geldinizmi hocam aldınzmı laptopu
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.