Şimdi Ara

Casper Tablet pc mi Yoksa Monster mı alayım Yadım İstiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 1500-1600 gibi bir bütçem var vede kararsız kaldım. Almak istedğim model
    Nirvana CPT1730-9E05B Dual-Core 1.73 GHz, 12.1" Dokunmatik Ekran Tablet PC idi fakat ekran kartından dolayı soğudum. laptopda fazla oyun oynamam genelde nette takılıyorum ama ara sıra diablo 2 - c&c - oynuyorum bunları çalıştırmada sorun yaşarmıyım.

casper ın beni cazip eden kısmı tablet olarak ta kullana bilmem vede parmak izi idi ama ekran kartı hakkında çok olumsuzluklar duydum. vede
    MONSTER T545FL900 Notebook ( Santa Rosa ) sonraan bunu mu alayım diye kararsız kaldım.

Yardım edermisiniz.

Monster Özellikleri Bu (http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T545FL900)
    T2-rex T545FL900 ( Santa Rosa )
    İşlemci Intel® Core™ 2 Duo İşlemci T5450 (1.66 Ghz, 2 Mb L2 Cache, 667 FSB)
    Chipset Intel® 965PM Chipset
    Kablosuz haberleşme Intel® PRO/Wireless 4965 WI-FI kartı
    Sistem belleği 2 GB DDR II 667 Mhz Bellek ÖB Garanti
    ( 2 Slot / 64 bit işletim sistemi ile Max. 4 GB )
    Ekran Kartı 512 MB nVIDIA® GF8600M GT DX 10
    ( 512 MB bağımsız)

Ses Özelliği Stereo hoparlörler + High Definition Audio + Mikrofon girişi + Kulaklık / Hoparlör çıkışı
    Network 10/100/1000 GIGABIT LAN
    Fax Modem 56k V.92 Dahili Fax Modem
    Bellek Yuvası Card Reader 3.1 ( SD / MMC / MS )
    Sabit Disk kapasitesi 160 GB 5400 RPM 8 MB Cache SATA
    Optik sürücü Super Multi DVD-RW Dual Layer ( Çift katmanlı )
    Batarya Li-Ion 6 cell ( 2,5 saat civarında )
    Kamera 2.0 Mpixel Dahili Web Camera + kameranın hem sağında hem solunda dahili mikrofon.
    Ekran 15.4" WXGA TFT 1440 x 900 Crystal Bright Parlak Ekran ( Tepki Süresi : 16 ms / Parlaklık : 200 nits / Konrast oranı : 400 / 1 )
    İşletim sistemi FREE DOS !!!
    Boyutlar 355 x 257 x 35.2 to 37.5mm / 2.8 kg
    Bluetooth Dahili bluetooth adaptör Ver.2.0
    Güvenlik
    Geliştirilmiş Port'lar
    Biometric Parmak İzi Okuyucu
    1 x IEEE1394
    2 x USB 2.0
    2 x Power USB ( 1A )
    1 x S-Video Tv-Out
    1 x PCMCIA Express 34/54
    1 x Line in / Mic in Jack
    1 x Speaker / Kulaklık çıkışı
    1 x RJ-11
    1 x RJ-45 çıkış
    1 x VGA Port ( 2. monitör bağlantı çıkışı )

Multimedya
    Özellikleri * WoW Audio 5 Efekt butonu
    ( Classic, Pop, Speech, Flat, User )
    * WoW Video 5 Efekt butonu
    ( Theather, Photo, Office, Normal, User )
    * MegaBass Reflex Speaker Sistem
    1,5W X 2 Adet 18 mm speaker ile oldukça yüksek ses kalitesi
    * Speaker Açma / kapama butonu
    * 1 x Internet Explorer Tuşu
    * 1 x E-Mail tuşu
    * Akıllı Şarj tuşu
    * Power USB tuşu ( Sistem kapalıyken çalışır )

Casper ın Özelikleri ise bu
    (http://www.koysepete.com/en+ucuz+casper+nirvana+cpt1730-9e05b+dual-core+173+g+93771.aspx )

CASPER NIRVANA NOTEBOOK CPT1730-9E05B

Intel® Pentium® Dual Core İşlemci T2370

- İşlemci hızı 1.73 GHz, 1 MB L2 cache, 533 MHz FSB

- Intel® 965 GM Chipset

- Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11b/g

· Orijinal Microsoft® Windows Vista® Home Premium

· 2 GB DDR2 667 MHz Bellek

· 160 GB SATA Harddisk

· 12.1" WXGA (1280x800) Dokunmatik, 180 Derece Dönebilen TFT Renkli Ekran

· 256MB paylaşımlı Intel Graphics Media GMA X3100 Ekran kartı

· 1.3MP Web Camera

· DVD ± RW DUAL

· Parmak izi okuyucu

· Bluetooth

· Kensington Lock desteği

· PCI-e Mini Card

· High definition audio, mikrofon

· 10/100/1000 Gigabit Ethernet

· Multi Card reader (MS/MS PRO/MMC/SD)

· 3X USB 2.0 port

· 1 x Mini IEEE 1394 port

· Li-ION smart battery

• oyun içinse tabiki monster
  • az dahi oyun oynuyorsan, tablet alma derim, denedim gördüm çünkü, ekran öyle bir ısınıyorki odayı ısıtıyor valla

Monster hakkında fazla bilgim yok
  • Aynı konuyu 2 kere açmışsınız. Lütfen okuyun.
  • biiyorum onlar yanlışlıkla oldu sistem hata verdi ama aslında konuyu açmış.
  • tablet PC ler fazla kullanışlı değiller önermiyorum...Aynı paraya çok daha iyi dizüstü sistemler alabilirsiniz..
  • Casper ürünleri alacağınıza diğer kaliteli ürünlere göz atmanızı tavsiye ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • casper tablet ler dokunmatik ekran olduğundan yazı yazma konusunda pek kullanışlı değiller ayrıca casperde çalışıyorum ve tableti 4 gün boyunca hem xp MCE de hemde vistada denedim hiç bi artısı yok haberin olsun
  • oyun amaçlıysa monster al ama casperden daha güzel modellerde var o fiyata onlarada bakabilirsin
  • yeni üye arkadaşım "casper" alma da ne alırsan al

istersen odunu oyup onun içie pc parçası doldur daha başarılı bi çalışma olur...

ofis te casper laptop ve desktop var::::::::: 2 makinanın toplamında işe yarar tek parça E4500 cpu
  • Monster uzun vadede daha çok memnun edecektir.
  • monster parça özelliklerine bakıldığında güzel gözüküyor ama srvis olayı nasıl araştırmak lazım
  • monster ın servisi parça değişimi daha iyi olduğundan daha iyi çünkü hepsinin kasası aynı
    aynı kasanın 10-15 tane versiyonu var
    monster oyun için daha uygun

öğretmenlere verilen casperlerin parçasını bile bulamıyorsun caspere güvenme
  • oyun performans içinse bağımsız ekran kartlı modelleri tercih etmelisin. Performans arıyorsan monste notebooklar oldukça iyi. Servis olarak da kötü bir şey duymadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: abdülbook

oyun performans içinse bağımsız ekran kartlı modelleri tercih etmelisin. Performans arıyorsan monste notebooklar oldukça iyi. Servis olarak da kötü bir şey duymadım.

evet performans olarak monster serisi daha iyii.servis olarakta gayet güzel
  • Bir monster kullanıcısı olarak monster almanı tavsiye ederim birçok oyunu 1280*800 de bütün ayarlar yüksek bir şekilde oynuyorum.Servisi de gayet iyi
  • casper benden uzak allaha yakın olsun diyorum başka bişey demiyorum.lg ,dell ve toshiba nın 1600 ytl ye güzel çözümleri var;onlara da bakmanızı öneririm.bkz:http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=30602 .eniştemde var. gayet performanslı,hatta bayağ iyi.
  • arkadaşım casper almayı dusunuyordu
    teknosadakı eleman biz eskiden casper satmıyorduk ,pek kaliteli degil artık duzgun bişiler urettigi için satmaya başladık diyor,
    2 yıl once olsa bende alma derdim ama şimdi ole diyemiyecegim diyor
    .

bence satış politikası .

casper a gecen gun baktım kasası o kadarda saglam birşeye benzemiyor
  • Şu anda casper CPT2000-3F05B model bir tablet kullanıyorum. Adana da Vatan bilgisayardan aldım. alacağım ana kadarda (internetten okuduklarıma dayanarak) asla casper almam diyordum. vatan da bir hp bir de casper vardı tablet olarak. hp nin fiyatı yüksekti. satıcıya sorduğumda sattıkları hiçbir casper ın daha tamire gelmediğini söyledi ben de bundan cesaret alıp (param yetmeyip :) ) casper tablet aldım.
    tam 2 aydır kullanıyorum. banamısın demedi. birtek hoparlörlerden gelen ses beni tatmin etmedi(temiz ama az geliyor) ama kulaklıkla dehşet güzel çalışıyor. Çok oyun oynamam ama elimdeki birkaç küçük oyunu çok güzel çalıştırdı. çok fazla film seyrederim. görüntü kalitesi gerçekten çok iyi. (dvd, divx ve mp4 filmlerin hepsinden birer ikişer izledim) vista yüklü geliyor. office 2007 yükledim birkaç gerekli program, sp1, birkaç oyun yüklemesinden sonra vista test numarası 3,4 bu da bir laptop için iyi bir rakam demek.
    Geçen hafta klavye bölümünü küçük kızım(2 yaşında) gevşetti ve klavye dışarı doğru çıktı. servise götürdüğümde sorgusuz sualsiz hemen tamir ettiler ve bunun dışında bir probleminin olup olmadığını da kontrol ettiler.Ücret alırlar diye beklerken, iyi günler bir sorun olmasa da çayımızı içmeye bekleriz diyip gönderdiler. genel olarak hem üründen hem de servistem memnunum.
    Anlıyacağınız casper çok yol katedmiş

• bende tavsiye etmiyorum arkadaşım bir kullanmıştı 2 sefer tamire gitti bende ondan çok daha az performans özelliğe sahip dell marka dizüstü vardı yanı benımki bile daha iyiydi hatta oyun için almıştı 1.5 sene önce birde fanından gemi motoru gb ses çıkarıyordu bende alıcam yakın zamanda ve araştırıorum alırsam casper almam kesinlikle...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.