|
Bildirim
Biz Giresun'da başka bir Türk markasının da yetkili servisi olan bir bilgisayarcıydık, ben çalışandım patron değil yanlış anlaşılmasın :) Belediyeye sağladığımız diğer Türk markasına ait olan i3'lü masaüstü bilgisayarlar yerine aynı fiyata aynı nesil i5'li Casper'lar hem de şeklen de daha güzel olunca belediyeye de durumu iletip onların da onayını alıp i5 Casper vermeye başladık... Vermez olaydık... Sürekli arızalarla mı uğraşalım, nasıl oluyorsa aynı nesil i5'li cihazların çok daha yavaş çalışması ile mi uğraşalım bilemedik... Ben kısa süre sonra başka bir iş bulup oradan ayrıldım ama o günden beri Casper'a asla bulaşmadım. Bulaşmam da...
|
O tamamda içi ne olacak. Casper dışını güzel makyajlıyor tip güzel reklamda güzel. Ama pc kalitesi sıfır.1 dolar kar etmek için en dandik parçaları kullanıyor. 20 yıl notebook tamir etmiş biri olarak casperden daha dandik pc ye rastlamadım
|
şubat 4 pc aldım rtx 3070li masaüstü 3 kere gitti geldi ekran kartı arızalı değiştik diyorlar vs karta bakmıyoırlar bile 2 ay oldu 1dk kullanamadım para iadesi onaylandı henüz yatmadı yani kısacası ilk defa casperdan ürün aldım hüsran aklı olan uzak durur kısa ve net .not: dolar kuru 7.20 ben aldığımda şuan 8 zararımıda karşılıcaklarını zannetmiyorum 2 ay rehin aldı paramı :)
|
Sonunda şu sistem gelmiş ya şükür gerçekten. Caspera da helal olsun öncülük etmiş şu olayda
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|