Şimdi Ara

★★ Casper VIA A1 (Ana Konu & Kullanıcılar Kulubu★★ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
454
Cevap
10
Favori
93.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • blackblood07 B kullanıcısına yanıt
    S. Aleyküm. Yeni güncelleme de değişen bir şey gören varmı. Ben göremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dokunmatik ile ilgili güncelleme takılma donma olanlar için.

• video çekerken ilk 5 sn hışırtı cızırtı bir ses var bu sorunu olan ve çözümü ??
  • Arkadaşlar merhaba, inen güncellemeyi bilgisayardan yeni yükleme olarak yani yazılımı tekrardan yükleyemiyorum. Sp flash tool tüm versiyonları denedim scatter file hatası alıyorum. Uygun bir scatter dosyası yok. Acaba benim dosyada mı bozukluk var diyerek buradan ve 1 2 yerden daha aynı dosyaları indirdim ancak sonuç değişmedi. Yeniden yazılım yüklemek için yardımlarınızı bekliyorum. Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayberk228

video çekerken ilk 5 sn hışırtı cızırtı bir ses var bu sorunu olan ve çözümü ??
    Bu sorunu olan yok mu arkadaşlar ??
    Bana gelmedi hangi güncelleme bu 7.0 olan değil dimi.
  • Selam arkadaşlar, gionee firmasının orjinal romunu yüklediğim zaman radyo açık ve kullanılır hale geldi. Bilginiz olsun.

• jaws78 kullanıcısına yanıt
    İmei no silindi mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Link atsana
  • Imei silinmedi. Üst tabı çekince invalid imei ibaresi çıkıyor ancak olumsuz bir durum teşkil etmiyor. 3 tane güncelleme aldı. Ancak bunların içinde nougat yok henüz. Yalnız dil ingilizce seçilebiliyor. Kalanı ise bize göre değil. Arayüzü çok stabil. En çok hoşuma giden de tema parkı oldu. Bir çok tema var ve kişiselleştirmeye izin veriyor. Öz çekimde hdr modu kullanılamıyor. Mart ayı güncellemelerini dahi almasına rağmen nougat için beklemek mi gerekiyor bilmiyorum. Link atılacak bir durum yok. Gionee s6 pro yazın google amcaya. Aklıma gelenler bunlar. Sormak istediğiniz varsa yardımcı olurum. Saygılarımla

• Merhabalar orjinal 6 romuna geri döndüm. Nedeni çok sık bağlantı kopması ve çok sık olarak ulaşılamama durumu idi. 780 mb, 260 mb ve 88 mb ki en sonuncusu mart ayına ait google güncellemesi idi, toplamda 3 güncelleme aldı.Yalnız şu var bana gerekli olan apk dosyalarını aldım. İsteyen olursa atarım. Kendimde henüz deneme şansı bulamadım.Saygılarımla

Kullanmış olduğunuz sim kart fabrikasyon mu kesik yoksa kesme cihazı ile kesilip eski sim kartmı kullanıldı.Genelde o problemler sim kart kaynaklı olabiliyor.

• ayberk228 kullanıcısına yanıt
    A1 modelinde mi var yoksa a1 plus mı.Video kaydında sonra çekim izlendiğinde gelen hışırtı flex kablo ile alakalı.Servis tarafından değiştirilir.

• imeiyi uçurdum.Sim kartım fabrikasyon.

a1 plus. video kaydından sonra geliyordu. Serviste halloldu.
  • imeiyi yükledim ama içime sinmedi tekrar gionee romuna geri dönüş yaptım. tüm güncellemeleri yüklemek ve öylesine bir arşiv oluşturmak istiyorum. Bu arada fm radyo maalesef çalışmadı arkadaşlar. Diğer güzel tema v. b. uygulamalar ise çalıştı. Sanırım fabrika romu düzenlerken anakartta gerekli bağlantı olmasına rağmen kısıtlama getirdi diye düşünüyorum. Sormak istediklerinizi cevaplarım, saygılarımla.

Ben rom yüklemiştim imei bilgilerim benimde gitmişti sonra mtk engineering modundan tekrar imei bilgilerini girdim fakat fabrika ayarlarına çevirince tekrar siliniyor.Sen imeiyi nasıl yükledin birde orjinal romun linkini verebilirmisin.
  • Merhaba orjinal rom derken gionee mi yoksa casper mi istiyorsunuz? İmei yi aynı şekilde halletmişiz. Sn writer veya mtk tools çalışmadı bende. Orjinal romdaki dosyalar ile casper arasında epey fark var ve uğraşmaktan ziyade epey bir bilgi gerekiyor. Mesela gionee romunda mesajlar direk hafıza kartına kaydedilebiliyor. Ama radyo maalesef çalışmıyor. Saygılarımla.

• casperin kendi yazılımını istiyorum mobilkulup sitesinden indirip yükledim fakat 7.0 güncellemesi yapınca wifi nvram hatası alıyorum sürekli düzeltemedim bu hatayı.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.