Şimdi Ara

Casper VIA A1 inceleme: 'Segmentini Aşan Telefon' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
2
Favori
3.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vay uyanık Casper 200 dolarlık cihazı 1500 den kaktırıyor vatandaşa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Casper gibi bir markaya 1500 TL vereceksin ve içinde Snapdragon 820 olmayacak ha, vay be.Hadi Snapdragon 652 falan olsun bari.Millet iyice keriz yerine koyuluyor, bu kafayla batarsın inşallah Casper...

Yaşasın Xiaomi Mi5 bla bla bla...

• quote:

Orijinalden alıntı: THEATTRE35

Casper gibi bir markaya 1500 TL vereceksin ve içinde Snapdragon 820 olmayacak ha, vay be.Hadi Snapdragon 652 falan olsun bari.Millet iyice keriz yerine koyuluyor, bu kafayla batarsın inşallah Casper...

Yaşasın Xiaomi Mi5 bla bla bla...

Casper Via A1 donanıma değil, tasarıma ağırlık verilen bir model. Kamerası bile 1.000 liralık telefon kamerası performansı veriyor, en azından kamera iyi olmalıydı. Ekran, metal gövde, kullanıcı deneyimi, bunlara yatırım yapılmış. Mesela Galaxy S6 ile bunun arasında donanım olarak uçurum var ama fiyatları yakın sayılır. 64 GB rom, 4 GB ram ne demek bilmeyen için alınabilir bir telefon. Kesinlikle artıları olan bir telefon. Bence kullanıcısını üzmeyecek bir telefon. Fiyatı 1200 TL altına düşerse kesinlikle satışları artar..
  • arkadaşlar bimeks de kdv kampanyasıyla 1530 tl ye aldım şu anda kullanıyorum çok anlamam telefondan ama bu sınıf telefonlar kullanırım ne çok pahalı ne çok ucuz fiyatları
    A 7 ile ortalama aynı fiyat kıyaslamasıyla çıkarsak yola A7 ye 5 basar note 4 ü zorlayan bi telefon bana göre memnun olmadığım tek yönü şarj 3100 mamp o da perfonmansına göre normal olduğunu düşünüyorum artı ısınma metalik kaplamadan dolayı çabuk ısınıyor oyun oynadığım zamanlarda

• O kadar yorum var bir ikisi dışında hep kuru gürültü. Ula kullanıpta yorum yapın arkadaşım yav.
  • Amiral gemisi telefona bak 48 bin antutu puanı :D Şaka gibi desem böyle şaka ancak eşek şakası olur. iPhone'un 180 bine dayanan puanlarını düşününce casper 1 nisan şakası yapmış gibi düşünüyorum

• Arkadaşlar bu telefonu kullanan varsa eğer bi sorum olacak,akıllı butonu bildirim çubuğuna taşıdığımdan beri tekrar ana ekrana bi türlü getiremedim nasıl olacak bilen var mı

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Bildirim çubuğunda ki akıllı buton yazısına tıkla eski yerinr geliyor zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.