Bu uçtan uca ekran ne demek ya duvardan duvara halı der gibi tasarım iyiymiş yalnız.
Neden 6" değil de 5.99" deniyor kardeş bilen var mı
Casper'ın servis tarafı şaşırtıcı derecede iyimiş. Arızalı ürününüzü götürdüğünüz zaman 1 saat içinde onarıp teslim ediyorlar. Bu arada beni şaşırtan bu hızın kaliteden ödün vermeden yapılmasıydı. Takip ekranından baktığımda M1 model telefonumun 35. dk içinde bataryası değiştirildi ve teslim edildi. Hala sorunsuz kullanıyorum.
poyrazkadr10 sana katılıyorum benimde arızalı cihazımı 40dk da yapıp verdiler. Güzel hizmet daha önceki kullandığım marka bu hizmeti ücretli satıyor idi...
kamera için F2.0 diyafram aralığı denmiş bu ne işimize yarar acaba bilen var mı??
Ön kamerası gayet güzel gözüküyor. 6 inç ürüne göre rahat taşınabilir geldi
ben açıkçası yapılan yorumların aksine bu telefondan epey memnunum. bir geliştirici olmam hasebiyle benim için en büyük eksiği root atilamamasi, daha doğrusu bootloader kilidinin kırılmıyor olması ki sadece bu yüzden telefonu değiştirebilirim. umarım en kısa zamanda biri çıkar kilidi kırar. sevgilerimle
2 ay oldu alalı çektiğim resimler galeride gözükmüyor aldığıma pişmanım samsungdan şaşmamak gerekirmiş onu anladım bir daha da asla ve asla bedava ya verseler dahi casper telefon kullanmam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme