Şimdi Ara

Casper VIA M1 akıllı telefon inceleme videosu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1500 tl'den 1000 tl altına nasıl inebiliyor bunun fiyatı onu anlamadım ben. ya ilk çıktığında milleti kazıklıyorlardı ya da şu an ellerinde kalan telefonları zararına satıyorlar. böyle bir kar marjı olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bytradm

teşekkürler.
    cam sensör ve lens bilgiside verirseniz iyi olur.
    lens largan olabilir? bu üretici kullanabiliyor.
    casper özel bölümün varsa bunun cevabınıda verebilirsin inş.
    yerli üreticilerden beklentim iyi yazılım ekiplerinin kurulması
    bunu hissettirdiğinizde iddialı konuma gelirsiniz .
    iddalı chaz toplatmakla iş bitmiyor.

-ana led truetone olmalıydı. onun dışında not bad.

Casper VIA M1, 5 adet Largan lens ile zenginleştirilmiş 13 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel flaşlı ön kamera ve mavi filtreleri sayesinde mükemmel çekim deneyimleri sağlıyor. Profesyonel çekim fonksiyonlarının yanı sıra kullanıcısının ihtiyacına uygun manuel kamera modunu da üzerinde barındıran ürün, otomatik odaklama, geliştirilmiş gece, panorama, spor çekim özellikleriyle en güzel anlarınızı ölümsüzleştirecek.

Largan lens varda bu neyi değiştirecek ki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Exterminatee

quote:

Orijinalden alıntı: bytradm

teşekkürler.
    cam sensör ve lens bilgiside verirseniz iyi olur.
    lens largan olabilir? bu üretici kullanabiliyor.
    casper özel bölümün varsa bunun cevabınıda verebilirsin inş.
    yerli üreticilerden beklentim iyi yazılım ekiplerinin kurulması
    bunu hissettirdiğinizde iddialı konuma gelirsiniz .
    iddalı chaz toplatmakla iş bitmiyor.

-ana led truetone olmalıydı. onun dışında not bad.

Casper VIA M1, 5 adet Largan lens ile zenginleştirilmiş 13 megapiksel arka kamera, 5 megapiksel flaşlı ön kamera ve mavi filtreleri sayesinde mükemmel çekim deneyimleri sağlıyor. Profesyonel çekim fonksiyonlarının yanı sıra kullanıcısının ihtiyacına uygun manuel kamera modunu da üzerinde barındıran ürün, otomatik odaklama, geliştirilmiş gece, panorama, spor çekim özellikleriyle en güzel anlarınızı ölümsüzleştirecek.

Largan lens varda bu neyi değiştirecek ki ?

ne demek neyi değiştirecek kaliteye direk etki edeer lens kalitesi.

• bytradm B kullanıcısına yanıt
    Kötümü yani şimdi 5 katmanlı Largan lens ?

• S6'yi aldigim gun evde kurcalarken televizyonda reklamini gordum cok hosuma gitti.Keske bunu alsadim 900 liram da cebimde kalirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exterminatee

Kötümü yani şimdi 5 katmanlı Largan lens ?

değil ortanın üstü.
  • Merhaba
    Bende 3 gündür kullanıyorum. 32 GB olanını 950 TL yer aldım n11 den.
    İlk izlenimlerin olumlu. Telefon elde tok duruyor.malzeme kaliteli hissi veriyor. Net ve menüler akıcı. Fotoyu çok seri çekiyor.oyun oynamıyorum.fiyata göre bence gayet iyi duruyor.

• nakirev N kullanıcısına yanıt
    Bildirim ışığı var mı, bende babama almayı düşünüyorum.
    Bir de sadece nette mi satılıyor bilginiz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: scapegoat22

1500 tlden 1000 tl altına nasıl inebiliyor bunun fiyatı onu anlamadım ben. ya ilk çıktığında milleti kazıklıyorlardı ya da şu an ellerinde kalan telefonları zararına satıyorlar. böyle bir kar marjı olamaz.

Açıklama yaptılar bununla ilgili ürünü 1500 TL bandında hiç satmamışlar. Tüm kullanıcılar mevcut fiyatından almış. Bu güzel bir durum.

• Dün babama aldım, teşekkür ederim fena telefon değil. Sanal tuşları kaldırsınlar en nefret ettiğim şey o

• Özellikle 32gb'lı modeli fiyat ve kalite dengesi olarak piyasadaki en mantıklı model tebrikler casper.

• Arkadaşlar alınır mı 1000 lira altında? M4 aqua nın 8gb olması nedeniyle bu daha mantıklı duruyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • swat57 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum sadece hafıza değil ram full hd ekran 2.5D teknolojisi 4.5G derken her anlamda iyi bir ürün olmuş.Birde güncelleme alırsa açık ara 1000 lira altında tek olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zehirlimadde

Kesinlikle katılıyorum sadece hafıza değil ram full hd ekran 2.5D teknolojisi 4.5G derken her anlamda iyi bir ürün olmuş.Birde güncelleme alırsa açık ara 1000 lira altında tek olur.

Hocam kağıt üzerinde çok iyi fiyatına göre. Sorun şu ki çok fazla alıp kullanan olmadığı için yorum alabilmek zor oluyor. Yazılımı da şöyle açıklayayım Casper cihazı farklı bir ülkeden getirtip marka basmış. Yani gelir mi gelmez mi bilinmez. Keşke kullananlar yorumlarını daha fazla görebilsek buralarda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babama bu telefonu aldım sorusu olan sorabilir

• Bi tek o "casper" yazısı olmamış

• Casper 25. yılının adına yakışır bir ürün çıkarmış, özellikle 32GB olan alınır

• bilgisayar alırken bile casper markasını duyunca böyle olurken telefon da sanırsam + olunma ihtimali var
  • Flaş bildirimi nasıl açılıyor

• 1000 TL buna vercenize 1000tl te gm5 plus alın. Yarın öbürgün casper in garantisi ne gittiğinizde kullanıcı hatası diye 300 500 kitleyecekler. GM nin garanti hizmet kalitesi yeter. 2.5 d ekran dışında geri kalanların hepsi tırt. Tüketiciye biraz saygı. Bunun eseri 800 TL dır 1 kuruş fazlası bile değil.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.