Şimdi Ara

Casper Via T10B- 10 inç, Full HD IPS, 2GB Ram, Atom işlemci 499 TL (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
1
Favori
11.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sadece film için kullanacağım bir tablet bakıyorum. Kullanan arkadaşlar film performansını yazabilirler mi?
    İnternet için bile kullanmam. Sadece film atıp izleyeceğim. O yüzden ekran kalitesini merak ediyorum. Kaliteli bir kulaklıkla nasıl sonuç veriyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blnmynx

Sadece film için kullanacağım bir tablet bakıyorum. Kullanan arkadaşlar film performansını yazabilirler mi?
    İnternet için bile kullanmam. Sadece film atıp izleyeceğim. O yüzden ekran kalitesini merak ediyorum. Kaliteli bir kulaklıkla nasıl sonuç veriyor?

Ekran kalitesi mükemmel. Full HD filmleri harika gösteriyor, pişman olmazsın. Zaten ekran çözünürlüğü Full HD den daha yüksek, 1980*1200.
  • casper olması
  • Bende 1 senedir bu cihaz var cocuklar kullaniyor cok memnunum. Ancak bizim cocuk kunandayla vurup ekra i kirmis. Dis cam kirik ama ic ekranda hicbi sikinti yok. Bulundugum ilde casper de yok. Nasil cozerim bu sorunu. Ust ekran degisen var mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu hortlatmak gibi olacak ama, tableti root edebilen var mı? Dünden beri denemediğim program kalmadı, hatta içine superuser programı bir şekilde kuruldu ama root olmadı, kontrol ettim. superuser’a giriş yapamıyorum yapabilsem ordan ayarlardan falan hallederim. Sonuç olarak başarılı bir şekilde root edebilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.