Şimdi Ara

Casper VIA T18-W

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Tablet Marka #Casper Kapasite #32 GB #WIFI
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Casper VIA T18-W
    İşlemci: Intel Atom Z3735F (1.33 ghz, 1.83’e kadar çıkabiliyor)
    İşletim Sistemi: Windows 10 Home
    Bellek: 2 GB DDR3 (sistem boşta 1 gb harcıyor)
    Sabit Disk Kapasitesi: 32 GB (Kullanıcıya 20 gb boş alan bırakıyor)
    Kablosuz Ağ Bağlantısı: 802.11 b/g/n (wi-fi menzili mükemmel değil, ortalama bir telefona göre %20-25 kötü diyebilirim)
    Ekran Boyutu: 8¨ WXGA (1280×800) IPS

Ürünü 30.07.2016 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan almıştım. Temmuz sonuna kadar garantisi devam ediyor. Kutusu ve faturası duruyor ama şarj aleti bozuldu, normal micro usb girişi var ben telefonun şarj aletiyle hallediyorum. Temel amacım pdf ve epub okumaktı. Genel olarak işimi gördü ama 3 ay önce Kobo e kitap okuyucu aldığım için boşa çıktı. Normal bir masaüstü bilgisayarın 8 inç boyutuna sığdırılmış hali denebilir, masaüstü oyunları falan var mağazasında. Windows bilgisayar kullandığım için de öyle kenarda kaldı, satayım dedim. Satmadan format atmaya çalıştım ama tam olmadı windows geri yüklenmedi ve servise verdim halletmişler 3 gün önce teslim aldım. Fotoğrafta görünen klavyeli kılıfı da hediye ediyorum, otg kablosuyla bağlayıp kullanabilirsiniz. (otg kablosunu veremiyorum)

Teslimat: Ankara’da elden teslim etmek isterim, ama kargoyla da gönderebilirim, okulumun anlaşması olduğu için PTT Kargo ile epey indirimli olarak gönderebiliyorum. Hallederiz onu bir şekilde.

Casper VIA T18-WCasper VIA T18-WCasper VIA T18-WCasper VIA T18-WCasper VIA T18-W
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 225 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 6 Temmuz 2018 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Ürün satılmıştır, ilan yayından kaldırılabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.