Şimdi Ara

CASPER VIA T8W INTEL ATOM Z3735G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben lisede okuyorum ve ders çalısmalık için bir tablet düşünüyorum sizce bu fiyata bu tableti önerirmisiniz?Ve Casper hakkında cok olumsuz şeyler duydum Casper önerirmisiniz.
    www.vatanbilgisayar.com
    Casper Vıa T8w Intel Atom Z3735g 1.83ghz-1gb-32gb Hdd-8''-Cam-Bt-W8.1 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/casper-via-t8w-intel-atom-z3735g-183ghz-1gb-32gb-hdd-8-cam-bt-w81.html#genel-bakis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casperburak -- 25 Ocak 2015; 20:15:42 >

• Bizzat kullanıyorum, lakin "Casper konusunda çok olumsuz şeyler duydum" düşüncesinde olan birine önermem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdaresenturk kullanıcısına yanıt
    Peki ben bunu almayı düşünüyorumda sizce kullanışlımı
  • casperburak C kullanıcısına yanıt
    Kullanışlı, ödev, sunum vs işleri rahatlıkla yapabilirsin. Oyun konusunda bazen sorun yaratabiliyor. Fiyatına göre f/p bir ürün..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bellek miktari sıkıntı oluşturabilir, dahili hafızanın 32 GB olması iyi. Klavye oldukça şık duruyor. Bu üründe malzeme kalitesinin kötü olduğunu düşünmüyorum, Casper markası korkutmasın.
  • Yorumlar için tesekkürler arkadaslar dün aldım cok memnunum herkese tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.