Şimdi Ara

Casper Via V9 Anakonu ve Kullanıcıları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Normaldir hocam,bende via v9 kullanıyorum ortalama 5 saat ekran süresi veriyor,normal kullanımda bir günü çıkarıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 6 almayacak cihaz,iyileştirme güncellemeleri yapalıcak galiba lolipop için yanılmıyorsam,ama bu şeklide gayet akıcı ve sağlam cihaz,çok beğenerek kullanıyorum,hala performansı üst düzey

• Nerde bu v9 kullanıcıları arkadaş,canlansın artık şu konu,root işlemleri falan anlatsın bilenler

• Facebook sayfasından sordum Casper a onlarda gelmeyecegini söyledi yazık yanii daha 8 aylık telefona destek bile veremiyolar Casper almayın abi aldırmayın bundan sonrada almam zaten.

VİA V9 için bişey demiyom telefon gayet iyi hatta on numara
  • Harbinden çok iyi telefon v9,güncelleme verdikleri m1 den çok daha kaliteli ve performanslı cihaz,ikisininde kullanmış birisi olarak v9 çok daha iyi ama nedense almıyor güncelleme,

• Selamın aleyküm arkadaşlar, dün arkadaşımda via9 gördüm yeni almış, telefon acayip göz alıcı acayip şık bir telefon, kullandığımda da ayrıca şaşırdım telefon resmen akıyor, aranızda bu telefonu 3 4 ay kullanıp full program müzik yükleyip sonucu yazabilicek var mı aranızda? Almaya çok niyetlendim, şu an iPhone 5 kullanıyorum, bataryası biraz üzüyor, sizden kullanıcı yorumlarınızı bekliyorum, saygılar...

• Pércussionist kullanıcısına yanıt
    Selam hocam ben 1 seneden fazladır kullanıyorum.Ürünle ilgili hiç bir sorun taşamadım.Ama artık satılmıyor diye biliyorum.Çoğu yerde göremedim çünkü.Bunu alacaksan bunun yerine a1 öneririm.Çok daha performanslı cihaz.10 gün sonra bende alacağım a1.V9 kardeşime vereceğim.

• Evet dostum dediğin telefona bir göz attım, özellikleriyle giderli bir telefon ama benim için tek ve en büyük eksisi 5.5inc olması, ben max 5 inc ten fazla büyük telefon kullanamıyorum, gereksiz büyük ve tek elle kıllanılmıyor, htc desire 816 yı sıfır alıp sonra bir müddet kullanıp satmıştım, bu a1 in 5inc olmasını çok isterdim, neyse bakalım iphone5 e devam şimdilik, eğer v9 6.1 güncellemesini alırsa bir deneriz olmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ama bir gün olsun üzmedi beni,o kadar oyun uygulama yükledim ama banamısın demedi,ekran kalitesi ses kalitesi performansı gerçekten çok iyi,antutu dan 43 bin skor alıyor,yağ gibi akıyor cihaz,bana göre tek eksisi biraz geç şarj oluyor,birde android 6 almayacak galiba,ama bunlar benim için önemli değil dersen kesinlikle öneririm,iki sene rahat kullanırsın donmadan kasmadan,şarjıda yoğun kullanımda bir gün yetiyor bana,beş saat ekran süresi alıyorum ortalama,bu arada Samsung s5,LG g4 ve iPhone 5 kullanmış birisi olarak yazıyorum

• aramis68 A kullanıcısına yanıt
    Usta ciddi misin ya ? Bu telefonlari kullanip ozellikle iPhone 5 dahil, bu via9 a yag gibi akiyor kasmiyor 6 aydir memnunum diyorsun, yav sonunda alacam bu telefonu ama android deneyimlerim hep kötü olduğu için ikilemdeyim, sonuçta az çok para verip te alıcaz, iPhone 5 i aratırsa kasarsa diye korkuyorum ama sen öyle demiyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pércussionist -- 4 Eylül 2016; 11:06:12 >
  • Siz androidi bırakalı çok oluyor galiba:),sistem artık eskisi gibi vara yoğa kasan saçma bi sitem değil,kesinlikle iPhone 5 i aratmaz,hatta bi çok konuda ondan kat ve kat üstün,nedendir bilmiyorum ama çok zevkli geliyor bu telefonu kullanmak bana,elimden bırakasım gelmiyor,selfie çekimini seviyorsanız zaten mest olacaksınız ön kamerasına,özellikle zifiri karanlıklarda:) sana şöyle söyleyin,asphalt 8,pet saga,deat target,soul calibur,MSN haber,shiftdeletenet,vine,line,instagram,whatsap,memurlar net,inci caps ve maçkolik yüklü şu an cihazında ve bi kez olsun kasmadı maşallah,ön yüklü gelen google uygulamalarını da devre dışı yaptım,herşey tıkır tıkır

• Pércussionist kullanıcısına yanıt
    Harbiden çok iyi cihaz v9,bende bi çok tel kullandım ama v9 u ayrı sevdim,bir sene oldu neredeyse hala canavar

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.