Şimdi Ara

Casper W76S kendiliğinden kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
6.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar Casper W76S Laptopum 1-2 dakika kadar çalıştıktan sonra kendiliğinden bip sesleri çıkararak bu ses çıkarken numlock,scroll lock ve capslock ışıklarıda yanıp sönüyor ondan sonra kapanıyor yardımcı olursanız sevinirim.

• Aynı Sorun Bendeki Bir Cihazdada Vardı Anakartan Yapıyor İstersen Bana Yollayabilirsen Onarımını Yapabilirim
  • Dostum sanırım cpu fanı arızalı.Garantisi varsa servise gönderin...
  • slm kolay gelsın arkadaslar bu sorunun aynısı benımmakınede olustu w76s bıp sesı gelıyor sonra ısık lar yanıp sonmeye baslıyor lutfen yardım
  • Aynı sorun benim casper de var nasıl bir çözümü var bunun ve çok masraflı mıdır?
  • Arkadaşlar kısaca cevaplayayım.

1- Cpu fanı dönmüyor yada aşırı tozlanmadan dolayı sistem ısınıp kendini kapatıyor.
    Çözüm:Garantisi yoksa alt kapağı açın.Fanı çıkartın.Fan ızgaralarını fırça ile temizleyin.Fana hava tutarak temizleyebilirsiniz. Yada fanın vidalarını sökerek içini açarak güzelce temizleyebilirsiniz.

2 - Batarya bittiğinde aynı şekilde davranıp kendini kapatır.

3- Anakart arızası.
    Çözüm:Garantisi varsa servise gönderin.Yoksa arıza sebebini bildirip onarım fiyatı öğrenin.
  • herkese merhaba bilmiyorum yeri burası mı ama az önce asus marka laptopuma format attım.. ama sanırım atamadım attığımı sanıyorum yani.. laptop açılıyor sonra bi süre sonra geri kapanıyor.. nedeni çözümü ne olabilir ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkcrow7

Arkadaşlar kısaca cevaplayayım.

1- Cpu fanı dönmüyor yada aşırı tozlanmadan dolayı sistem ısınıp kendini kapatıyor.
    Çözüm:Garantisi yoksa alt kapağı açın.Fanı çıkartın.Fan ızgaralarını fırça ile temizleyin.Fana hava tutarak temizleyebilirsiniz. Yada fanın vidalarını sökerek içini açarak güzelce temizleyebilirsiniz.

2 - Batarya bittiğinde aynı şekilde davranıp kendini kapatır.

3- Anakart arızası.
    Çözüm:Garantisi varsa servise gönderin.Yoksa arıza sebebini bildirip onarım fiyatı öğrenin.

Yapma usta

Vestel W76S aynı sorun var.Pc açılıyor 10-15 saniye sonra biplemeye başlayıp küt diye kapanıyor.

Laptobun içi tertemiz.Fan da dönüyor.Termal macun durumu nasıldır bilemiyorum ama 1 gün önce saatlerce sorunsuz çalışıyordu.
    Batarya da sağlam.Laptobu fişe takmadan da sorunsuz çalışıyordu.
    Anakartta sorun var sanırım.Bios kendini sıfırlayıp duruyordu.Bende pil alıp taktım.Hiç bir değişikli olmadı.Bugün ahci modda win7 formatı attım.Güncelleştirmeleri yapıp açayım derken böyle oldu

@burn3551
    @pinkcrow7
    @katamav
    @mertdo2
    @sehrinasiçocugu

• Sol üstte 3 tane dügme var en sagdakine bir kez basın fan çalışcaktır malesef bu cihazda fan manuel yapılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omarom -- 12 Kasım 2016; 22:11:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.