Şimdi Ara

casper win7 ses cızırtılı YARDIM PLS!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb donanım haber üyeleri m762su model casper pc ye win7 yükledim ancak ses cızırtılı çıkıo ve mikrofon da çalışmıo driverını aradım ama win7 driverını bulamadım bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz? Bazı siterde BIOS update edin diolar ama ben bi alaka kuramadım :S yardımcı olacak biri lütfen yardım etsin teşekkürler...

• Bios ile alakası yok, win7 sürücüsü yok ise yapacak bir şey de yok, bekleyeceksiniz ki çıkarsınlar sürücüyü
  • everest programı ile bir rapor alın ses kartının üretici firmasından bakabiliriz windows 7 driverına
  • Aynı sorun bendede var.Vista driverını win7 ye yükleyebilirmiyiz acaba?Yoksa yine vistaya mı döncez.

Casper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulmicort -- 28 Nisan 2010; 10:48:46 >
  • Caspera e-mail attım sorun çözülürse yazıcam
  • Merhaba Emre Bey,

Ürününüzün Windows 7 İşletim Sistemi ile sorunsuz bir şekilde kullanılabilmesi ve ses probleminin giderilebilmesi için BİOS UPDATE işleminin gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Bu işlem için ürününüzün Genel Merkezimize göndermenizi rica ederiz.

Ürünü Fillo Kargo veya Yurt İçi Kargo ile ücretsiz olarak Teknik Servisimize ulaştırabilirsiniz.

Adres: Fatih Sultan Mehmet Mh. Balkan Cd. No:47 Ümraniye/İstanbul

Bilgilerinize,

Saygılarımızla,

Casper Müşteri Hizmetleri

Nası yapıcaz bios update?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulmicort -- 29 Nisan 2010; 15:57:24 >
  • yeni makinalarındada aynı problemler var...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.