Şimdi Ara

cass ve ww icin lane soyleyin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: furkannkp

Cass ve ww oynarken sürekli itiraz alıyorum cass mid gitme ww jungle kötü diye sizce ne yapmaliyim cass solo da iyi olur mu ve ya sup

Cassi oyunun en zor herolarındandır. Assasinlere karşı hele çok zorlanırsın. Genelde cassi oynayanlar pushluyor huge damage vurduğu için. Ve haliyle gank yiyor. Feedliyor. Millet korkuyor artık kapiş ?

Bir dakika lan sup mu dedin sen ? veya solo mu ? cassiopeia midin tanrısıdır abi hiç bir şeyden haberiniz yok. Solo da gelir bi tane assassin çektirir sana . Mid'de oynamayı kavrarsan hiç bir hero karşısında zorlanmazsın( Sayılır )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73E678180 -- 5 Ağustos 2013; 2:59:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peder '

quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

quote:

Cass solo top deneyen var mi ezilir mi acaba orda veya kime ezilir

cassiopeia solo lanerdır zaten.

Bunu da diyen gördüm ya

Sizin oralarda mide iki kişi mi gidiyor? Mid solo lane değil mi? Arkadaşın kastettiği o lane'in adı "Solo" değil, "Solo-top" ya da "Top". Bunu belirtmek istemiştim ama anlayamamışsın ciddiye almışsın

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaramazovX -- 5 Ağustos 2013; 3:17:28 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Peder '

quote:

quote:

Cass solo top deneyen var mi ezilir mi acaba orda veya kime ezilir

cassiopeia solo lanerdır zaten.

Bunu da diyen gördüm ya

Sizin oralarda mide iki kişi mi gidiyor? Mid solo lane değil mi? Arkadaşın kastettiği o lane'in adı "Solo" değil, "Solo-top" ya da "Top". Bunu belirtmek istemiştim ama anlayamamışsın ciddiye almışsın

edit: imla

Oha bu çok inceydi ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Agathor13

Cassi mid kesin ama ww tpta giden oluyor bence top gitmek saçma çünkü yanında biri olmadıkça ultin çok useless kalıyo jungle iyidir (ap kasmadıkça).

ultini gang gelmedigi sürece niye kullanasın ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

quote:

Orijinalden alıntı: Agathor13

Cassi mid kesin ama ww tpta giden oluyor bence top gitmek saçma çünkü yanında biri olmadıkça ultin çok useless kalıyo jungle iyidir (ap kasmadıkça).

ultini gang gelmedigi sürece niye kullanasın ki ?

İşte o yüzden useless kalıyo ultisi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: blca

ww jungle oynanırsa counter jungle için oynanmalı shyvana gibi çok hızlı dönüyor çünkü jungleyi kendi mavini kesip ms runelerin varsa gidip karşıdaki redide çalabilirsin mesela.
    cassiopeia mid dışında direk comboyu yapmakda zorlanabilir diye düşünüyorum.

Hızlımı dönüyor ibretlik jungle dönme süresi var bide shyvanayla aynı cümlede yer almış oyunun en hızlı dönme hızına sahip heroyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cass midde çok iyi tf de ise başlarken atılan veya ters pozisyon gibi durumlarda atılarak tf değiştirdiği baris ayrıca comboyla adc nin kaçışı kesinlikle yok ww jung ise genelde aşırı kite takımlarda alınır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.