Şimdi Ara

Cassiopeia nin zorluğu nerede?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zor diyorlar ama e ile kolay farm vs yapilabiliyor bu heronun zorlugu nelerdir? Detayli aciklarsaniz sevinirim beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben oynarken basit
  • q tutturmak falan zor!!!!

• Jungle iken bizim takımda olan cass in Lane ine gank atarken o dağlara taşlara atılan cass ultileri yüzünden zor ^^

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Early'de damege'i az, mana hungry, ilk gankte şanslıysa flashla belki kaçar 2. gankte ölür, burst'e karşı korumasız.
  • early damage i az (2 level de fb verdi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrehan141:

Early'de damege'i az, mana hungry, ilk gankte şanslıysa flashla belki kaçar 2. gankte ölür, burst'e karşı korumasız.

daha iyi anlatılamazdı.
  • quote:

Early'de damege'i az, mana hungry, ilk gankte şanslıysa flashla belki kaçar 2. gankte ölür, burst'e karşı korumasız.

Ve bunlara ek olarak aşırı kontrollü oynaman gerekiyor. Nedeni ise yapman gereken skill spamlamaları insanı ister istemez tf içinde konum almayı bozuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

Ve bunlara ek olarak aşırı kontrollü oynaman gerekiyor. Nedeni ise yapman gereken skill spamlamaları insanı ister istemez tf içinde konum almayı bozuyor.

Şimdi anladim sanirim tesekkurler. Elo high ama gozumu korkutuyor hero

• Bence orta kolay seviyesinde bir zorlugu var dediginiz eksi yonler mobil olmayan tum herolarda var ve gozyasindan sonra mana sikintisi cekmiyor o halde bile mana bitiyorsa ya 2 kill almis yada 2 kez rakibi pinara gondermissinizdir dmg biraz dusuk kaliyor early tek sikintisi bu bence q tutturmakta zor degil range gayet iyi ve tutturabiliyorsun hic olmazsa w e e at geri cekilsin adam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Earlyde damagesi düşük diyen adam çarpilir olurda bi q w tutturursa e spamlayarak %30 40a kadar dusuruyor cani.(e menzilinden cikin felan demeyin biliyoz)
    bunu yapınca manasi %10a kadar düşebilir ki normal olan bu.2 dkya gene e ile dolduruyor manasini minyon keserek

ve bu dediklerim 3 4 levelda oluyor.hatta 2 levelde q tutturursa fb alma ihtimali %50 flash alma ihtimali %90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jynxmonroe -- 2 Ağustos 2015; 21:56:26 >
  • Cassiopeia lane'de zor değil, tf'lerde zor.
  • Early damage az ? mana hungry ? kardeş kafamı buluyosunuz e'si mana yeniliyo zaten + damage az falan değil herifin üzerine oynayıp ignite atsan direk fb zaten saçmalamayın hero op işte lanedede aşırı kolay hero oynanısında gram zorluk yok qw atıp e e e e e e e e basıyosun sadece adam w'da kalırsa vay haline
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas5511

quote:

Orijinalden alıntı: burakkcbyk

quote:

Şimdi anladim sanirim tesekkurler. Elo high ama gozumu korkutuyor hero

çok cass oynadım ve çok hakimim. Ama bana da arada sırada tflerde e spamlayım derken la ben buraya nasıl geldim modu oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

ben oynarken basit

Naber la lich Madonna

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrikoc61

quote:

Orijinalden alıntı: Black Leg Sanji

ben oynarken basit

Naber la lich Madonna

lich madonna mı huehueue de get şurdan blokladığım ilk kişisin xd
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.