Şimdi Ara

Castle Fight || 1109 Haçlı Seferleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Papa Urban II, Batı Dünyasını Birinci Haçlı Seferine Deus lo vult ("Tanrı bunu istiyor") sözüyle çağırdı, binlerce soylu, kanun kaçağı, maceraperest ve köylü Papa`nın çağrısına kulak verdi. Hıristiyan haçlıları 1099 yılında Kudüs’ü işgal etmeyi savaş esnasında büyük zayiatlar vererek başardı. Ancak Kutsal topraklar İsa adına işgal edildikten sonra saltanatlar arasında anlaşmazlıklar çıktı. Önceden bir bütün olan orduyu entrikalar ve güç adına tartışmalar böldü. Düşmanınızla yüzleşin! Gücü ele alın!

Biribiri ardına çöken İslam devletlerinin enkazı altında Müslümanlar toparlanmaya çalışıyor.Haçlılar her yerde Kudüs elden gidiyor ! Onlara günlerini gösterelim.Hadi gelsinlerde Camilerimizi yıksınlar !

http://castlefight.com/?switchLang=tr&page=start

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkesebaybay -- 15 Ocak 2010; 21:06:31 >

• Arkadaşlar bu oyuna yeni başladım çok güzel oyunu biraz anlatim oyuna başlamadan önce 2 seçenekten birini seçiyorsunuz Hristiyanlık ve müslümanlık gibi hristiyanı seçtiginizde Klise felan kuruyorsunuz templar askerleriniz oluyor müslümanlıgı seçtiginizde Cami felan yapıyorusnuz daha sonra tarikat kuruyorsunuz ve köylerinizi genişletiyorsunuz fakat bnm bulundujgum haritada 1 müslüman yok herkes tek din yeni web bazlı oyun arıyanları burayı öneriyorum gelin beraber bir tarikat kuralım
  • Üye oldum.Güzel oyunmuş oyundaki adım Warlord
  • Peki diğer taraftan olup Haçlıların depesine binebiliyok mu?
  • 1109 diyor ama yeniçeri diye bir asker çeşidi var

biraz kötü geldi bana
  • 1109 Yeniçeri, çok iyiymiş :D Tımar sistemi falanda var mı oyunda?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.