ard arda 4 post atmamami msn deil dedin iyi bak sadece ''topic up'' bunu alıntı yapıp burasi msn deil demissin..
Hepsini ALıntı Yapmadım Diyemi KabuLLenmiyorsun AL Sana İyi Görmen İçin.
hyr k .bakma ben sadece topic up a dedin sandım..kbllenmemek deil ozr dlerm..
quote:
Orjinalden alıntı: ßaTıKaN
ßaşka işin Yokmu Len Senin
quote:
Orjinalden alıntı: |ReSo|
quote:
Orjinalden alıntı: ßaTıKaN
ßaşka işin Yokmu Len Senin
Ne Geziyon Nan Sen ßurda.
Hayırlı olsun .
Saolun arkadaşlar...
benim anlamadıgım su nokta reset atınca pointler silinip 300 mi geliyor..(Başarılar dilerim)
sadece 2 kişi online şu anda oynuyorum ama kapanır mı diye de düşünüyorum yani ?
heşey güzel de bless satılsa güzel olurdu hiç düşmedi de bana
sitede exp 1500 yazıyor burda 350 birini duzeltin
hayırlı olsun bi deneyelim bakalım saygılar
Server saat 21:00 gibi acılıcak arkadaslar bakımdamıs suan kapanmayacak bu server herkez rahat olsun düzenli bi sekilde kasabilirsiniz eski ^^^ESKİ PLAYERLARIDA BEKLİYORUZ^^^
Tombi
kapanmayacak olması güzel bir de jevel durumunu işileştirseniz mesela bless satılabilir bug olması şart değil yani
benim anlamadıgım su nokta reset atınca pointler silinip 300 mi geliyor..(Başarılar dilerim)
Attın reset ile 350 çarpıosun yani katlamalı bi point sistemi gelior..
Bu arada EXP de 1500 bu konuyu ben açmadıım için editleyemiyorum..
online gözüküyor ama giriş sırasında dc veriyor bi el atın
server resetlenmiş ark.lar oynamak isteyen olursa. bi açıklama yapılmamış ben yapayım dedim
Biri bİRine Post kasıyon diyerekten post kasıyor diyeride ona hak wererekten kasıyor sonuçta adamı tek bir şey yazarak uyarmak warken siz muhabbet laf carptırma akıyorsunuz
quote:
Orjinalden alıntı: Pshyko33
Biri bİRine Post kasıyon diyerekten post kasıyor diyeride ona hak wererekten kasıyor sonuçta adamı tek bir şey yazarak uyarmak warken siz muhabbet laf carptırma akıyorsunuz