Server Tam 15:00da Online Acclerinizi alabilirsiniz .. Bu 5 dklık arada Herkese iyi eglenceler kolay gelsin
quote:Orjinalden alıntı: nightmaremre yeni hesap açtım tam char açarken askıda kaldım bi bakabilirmisin Foruma yaz arkadaşım halledelim hemen
HERGÜN BİZ ADMİNİMİ BEKLEYECEGİZ BUNE YAAA GECE 1 DE KAPANIYO SABAH 1 DE SERVER ACILIYO BU NE İŞ NASIL BİR SERVER BU
quote:Orjinalden alıntı: zimzimeddin03 HERGÜN BİZ ADMİNİMİ BEKLEYECEGİZ BUNE YAAA GECE 1 DE KAPANIYO SABAH 1 DE SERVER ACILIYO BU NE İŞ NASIL BİR SERVER BU Server şuan açık bir kaç sorun yaşıyoruz.. Düzeltcez server kapanınca açıyoruz hemen..Kusura bakmayIN ..az kaldı hiç sorunumuz olmucak inş..
http://www.he-ka.net/portal burdan dowload edebilirsiniz ayrıca üyelik işlemlerinizi burdan yapabilirsiniz diger sitemiz yapımda düzenleme yapıyoruz..
quote:Orjinalden alıntı: ?AkRep? Hayırlı olsun ciddiye alınmış bir iş uzun soluklu olcak gibime gelio...Başarılar... Teşekürler Kalıcı olcaz inş.
Beyler kimse konusmasın bence King-Mu dan sonra en iyi server h.olsun zaten oynuom:D adım Realss><BrocK