single için oyunu kurduğun yerdeki exe dosyasını tıklayarak oynarsın online deki çok çeşitli arabaları kullanamazsın ama başlat programlar rbronlie2 den oyunu açarsan hem şifreyi girerek online oynarsın hemde şifre girmeden tüm araç ve pistleri single oynarsın
ben yarışlara katılmayı düşündüm kuralları okudum ama araca skin yapmak aracın üstüne castrol reklamı camına bişeyler yazmak gerekiyordu ne anlarım ben skin yapmaktan gerçi onuda anlatmışlara ama bilgisayardan biraz anlamak gerekiyor bilgisayardan anlamayıp heves eden katılamaz böyle bir kısıtlamadan dolayı katılamadım
rbr online da single olarak test yapıyorsunuz ancak normal oyunda gözükmüyor 15 Nisan Renç Koçibey Ralli si Sonuçları
Geçici Neticeler
Takımlar
1. Pingu Rally Team........................30 2. Autobot Rally Team.....................22 3. Tepeyle Sol 7 Racing Team..........18 4. Team Bornova............................17 5. Safari Rally Team........................17 6. Pingu Rally Team Jr.....................9 7. Scandinavian Flick Rally Team......4
Genel Klasman
1. Necmi Hasbudak....20 2. Onur Kula..............18.7 3. Ali Dinç..................16.5 4. Fatih Yalçınkaya......14.3 5. Onur Sırımoğlu........11.5 6. Sedat Bostancı........11 7. Burak Temizsoy.......10.35 8. Tolga Aksoy............8.05 9. Samet Sezer...........8 10. Furkan Alp..............6.6 11. Ergün Yeşilyurt........5.75 12. Ahmet Coştu...........4.6 13. Burak Göçmenoğlu..3.6 14. Ali Doğan................2.4 15. Caner Başol.............1.15 16. Tuncay Kulaksız 17. Furkan Aykaç 18. Güngör Yıldırım 19. Sercan Süerdem 20. Onur Yıldırım
1. Burak Göçmenoğlu...9 2. Ali Doğan.................6
A7 Kategorisi
1. Onur Sırımoğlu..........9
Başlık hatalı yazılmış...
Arkadaşlar rbr updater duraklama yapıyor bir kaç kez yaptı yeniden başlattım devam etti 82/131 de takıldı şimdi yeniden başlatırsam uzun sürecek geriye kalanları manuel mi yüklemeliyim?
quote:
Orjinalden alıntı: logitech34
single için oyunu kurduğun yerdeki exe dosyasını tıklayarak oynarsın online deki çok çeşitli arabaları kullanamazsın ama başlat programlar rbronlie2 den oyunu açarsan hem şifreyi girerek online oynarsın hemde şifre girmeden tüm araç ve pistleri single oynarsın
ben yarışlara katılmayı düşündüm kuralları okudum ama araca skin yapmak aracın üstüne castrol reklamı camına bişeyler yazmak gerekiyordu ne anlarım ben skin yapmaktan gerçi onuda anlatmışlara ama bilgisayardan biraz anlamak gerekiyor bilgisayardan anlamayıp heves eden katılamaz böyle bir kısıtlamadan dolayı katılamadım
Sitede Yardım İstersen boyama konusunda yardımcı olurlar
quote:
Soylersen Düzeltirim
quote:
Orjinalden alıntı: ultraslan53
quote:
Soylersen Düzeltirim
Söyledim ya hocam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme