Şimdi Ara

Casus Uydumuz Göktürk 1 hakkında her şey 'özel video' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
3
Favori
2.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yerlilik oranı %20 olsa da bu %20 içinde en önemli kısımları var yapmamız gerekenleri milli yaptık kontrol bizde olacak.

• Arkadaşlar sürekli kendimizi ülkemizi aşağılayalım sürekli beceriksiziz diyelim o zaman ülkemiz gelişir ufkumuz açılır hazımsızlığımızı sürekli dile getirelim bir taraflarımız hep şişsin o zaman bu ülkeye katkımız olur

hadi ben başlayayım

vidalarını biz üretiyoruz sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madame Bovary -- 6 Aralık 2016; 19:20:38 >
  • Ya kardeşim eleştirin. Eleştiri iyidir ama her şeyi de olumsuz eleştirmeyin be. Hatta eleştiri de yapmayıp yapılan işi gömme derdinde olanlar bile var. Tamam bu en iyi casus uydu değil ama sonuçta bir casus uydumuz oldu mu, oldu. Önceki uydudan iyi mi, iyi. İşe yarayacak mı, yarayacak. O zaman daha ne? Zamanla daha iyisi de yerlisi de yapılır. Eğer bu işlerin "hadi uydu yapıp fırlatalım" denip 3-5 günde yapıldığını sanıyorsanız uydu yapmayı kendiniz deneyin. Elon Musk'ın yaptığını yapın. Oturduğum yerden ben de eleştiririm. Hatta herkes eleştirebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GökTÜRK nedir ?

MS 552–745 arasında Orta Asya’da Ötüken’de Göktürkler adıyla egemen bir ulus olarak yaşayan Türk soyu.

Kaynak Google.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozancn

Başkasının yaptığı şey casus uydusu olamaz.

yazılımı sen yazmışsan olur birader.
  • Casus? Hem yerli üretim değil hem tüm dünya biliyor bu nasıl casusluk?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FİKİRCİBEY

Arkadaşlar sürekli kendimizi ülkemizi aşağılayalım sürekli beceriksiziz diyelim o zaman ülkemiz gelişir ufkumuz açılır hazımsızlığımızı sürekli dile getirelim bir taraflarımız hep şişsin o zaman bu ülkeye katkımız olur

hadi ben başlayayım

vidalarını biz üretiyoruz sadece

Uydu bizim çalışan montaj yapan biz değiliz!!
    Fırlatıldığı yer Türkiye değil..

Fransızlar Fransızca birşeyler dedi 20 den geriye yazı 5 ten geriye Fransızca saydilar fırlattılar bilmem hangi Afrika ülkesinden bizimkiler uydu görüntüsü ile görüp alkışlarla yolladılar !!

Yerli araba fiyasko oldu Cadillac yerli değil
    Yerli roket-uydu ne kadar yerli tartışılır
    Yerli uçak dediler onuda Amerika da bir Türk bir ara uçak üreten sonra kapanan firmayı satın almış güya onun sayesinde yerli ucak-helikopter olacak
    Pess

Vestel-Casper-Gmobile ne kadar yerli Google sorun hepsi fiyasko

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Askeri teçhizat, araç gereçlerdeki yerli kısmına şu açıdan bakarım, Ben bu aletle (Aletin fiziksel özelikleri, kapasitesi haricinde) hiç bir kısıtlama olmadan istediğimi yapabiliyor muyum?! Misal uydu olarak Nevada daki 51. bölgeyi santim santim izleyebilir miyim? Eğer orayı izlemek istediğimde bir engel çıkıyorsa gerek yazılım gerek donanım olarak parçaların zerresine kadar biz yapsak bile yerli merli değildir benim için. Şimdi MPT-76 için günümüz basit silah sistemi kullanırız istediğimiz yaparız ister halka dağıtırız ister polise bile veririz. Bir değişiklik yapmak istesek engel olacak bir şey yok (Silah teknolojisi ve fizik kuralları dahilinde) hayır bunun şurasını değiştiremezsiniz diyebilecek bir unsur yok, arka planda buna gizli müdahale edebilme şansı yok. Bu silah benim için Yerlidir.

F16 tamamen USA yapımı donanım, yazılımı bizdeyse biz bu uçakla bir engelleme olmadan istediğimizi yapabiliyorsak yerlidir. Fakat artık günümüzde donanım içerisinde bize engel olabilecek teknoloji içerisinde bulunabiliyor. Artık yazılımı ben yaptım donanım nereden olduğu önemli değil demek yeterli değildir, donanımı da kendin yaparsan donanım açıklarından korunmuş olursun.

Yok motoru dışarıdan, yok namlusu başka yerden. Sen bu parçalardan oluşan aracı istediğin şekilde kısıtlamalara maruz kalmadan kullanabiliyorsan yerlidir. Kritik önem arz eden parçaları biz üretelim, yazılım "tamamen bizim olsun" standart parçalar dışarıdan olsun fark etmez. Buna artı olarak bütün parçaları da sen üretebiliyorsan süper güç olursun, ve eninde sonunda bunun da olması şarttır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuexSeeL -- 6 Aralık 2016; 19:54:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NeroWin

quote:

Orijinalden alıntı: ingilizajani

Gokturk-I uydusunun o mükemmel kamerasını hani o çok sevmediğiniz Israel varya ordan aldınız ve İtalya'da ürettirdiniz. Uydu üzerindeki payınız %20.
    Bir Hristiyan olarak Jewishleri bende sevmem hatta korkarım o tiplerden ama sizin iki yüzlülüğünüz beni çok güldürüyor.
    Israel'de yangın çıkar Türkiye'den uçaklar gider söndürmeye ama twitter'da paralı troller sevinç naraları atar falan...
    Türkiye olarak bok içine batmışsınız umarım daha da derinlere sürüklenirsiniz.
    Zihniyet ne zaman değişir o zaman benim de fikirlerim değişir.

Yurt dışında yaşayıp başka milletleri benimseyerek ülkesini taşlamakta çok hoşmuş... DH'den hep aynı üslupla yapılmış yorumlarını görüyorum ingilizajanı.

Dünyanın neresinde doğacağıma, hangi milletten olacağıma, hangi dili konuşacağıma, inanacağım dine vs. bunların hiçbirine ben karar vermedim ancak şu var ki, doğduğum yerde ölmek zorunda değilim aynı şekilde sende değilsin.
    Türkiye'nin bana öğrettiği çok şey var ve hep 1 adım önde hissediyorum kendimi Türkiye'de doğmayan herkese karşı.
    Şöyle ki, karanlık bir zihniyet içerisinde yaşamaya çalışmayı, toplum baskısını, hoşgörüsüzlük ve bilgisizlik, cahillik, gericilik bu kabusların hepsinin ne olduğunu biliyorum. DH'a gelip sizinle burada konuşuyorum ki Türkçe'yi unutmayayım, yaşadıklarımı unutmayayım ki nefretim soğumasın.
    Türkiye ile alıp veremediğim hiçbir durum yok havasını toprağını sevdiğimin memleketi çok güzel ama siz içindekiler yok musunuz, keşke yok olsanız da sadece iyi insanlar kalsa...

• Akp kozmik odayi patlatmis halen gizlilik diyorsunuz. Turkiyenin yabancilar tarafindan bilinmedik'gizli bir seyi yoktur. Her sey ap acik ortada.

• Yanlız General İbrahim Dülger' in kendine güvenli duruşu iyiydi...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NeroWin

quote:

Gokturk-I uydusunun o mükemmel kamerasını hani o çok sevmediğiniz Israel varya ordan aldınız ve İtalya'da ürettirdiniz. Uydu üzerindeki payınız %20.
    Bir Hristiyan olarak Jewishleri bende sevmem hatta korkarım o tiplerden ama sizin iki yüzlülüğünüz beni çok güldürüyor.
    Israel'de yangın çıkar Türkiye'den uçaklar gider söndürmeye ama twitter'da paralı troller sevinç naraları atar falan...
    Türkiye olarak bok içine batmışsınız umarım daha da derinlere sürüklenirsiniz.
    Zihniyet ne zaman değişir o zaman benim de fikirlerim değişir.

Yurt dışında yaşayıp başka milletleri benimseyerek ülkesini taşlamakta çok hoşmuş... DH'den hep aynı üslupla yapılmış yorumlarını görüyorum ingilizajanı.

Dünyanın neresinde doğacağıma, hangi milletten olacağıma, hangi dili konuşacağıma, inanacağım dine vs. bunların hiçbirine ben karar vermedim ancak şu var ki, doğduğum yerde ölmek zorunda değilim aynı şekilde sende değilsin.
    Türkiye'nin bana öğrettiği çok şey var ve hep 1 adım önde hissediyorum kendimi Türkiye'de doğmayan herkese karşı.
    Şöyle ki, karanlık bir zihniyet içerisinde yaşamaya çalışmayı, toplum baskısını, hoşgörüsüzlük ve bilgisizlik, cahillik, gericilik bu kabusların hepsinin ne olduğunu biliyorum. DH'a gelip sizinle burada konuşuyorum ki Türkçe'yi unutmayayım, yaşadıklarımı unutmayayım ki nefretim soğumasın.
    Türkiye ile alıp veremediğim hiçbir durum yok havasını toprağını sevdiğimin memleketi çok güzel ama siz içindekiler yok musunuz, keşke yok olsanız da sadece iyi insanlar kalsa...

vay biji vaay sana ne yaptılar türkiyede topun inşaatamı düştü sonrası karanlık saatler mi yaşadın
    git Allahın kekosu gitmiş yada yala söylüyor troll bize düşman
    zaten yorumların belli türkçe unutman bize fayda senin gibiler vatandaşlıktan çıkması lazım
    ülke kalabalık zaten bir mikrop eksilir
    senin burda olmaman lazım sen değil miydin zaten türk olmayan ama karganın ağaçtan kurda cığırması gibi konuşuyorsun bize karşı
    ama neyse topun inşaata kaçmış ondan bu haraketlerin

• ingilizajani kullanıcısına yanıt
    ama biz senin gibi yediği kaba yapan adamlar değiliz
    birde çevremde almancılarda var onlarda garip ama senin gibi değil adam soruyoz orda doğmuş büyümüş annesi alman olanlarda var kendini bize mi onlara mı yakın görüyon diye onlarla birlikte yaşamalarına rağmen onları sevmiyorlar ne demiştim kan çekiyor tıpkı sende olduğu gibi
    o senin kürt diye adam yerine koymadığın adamlar (amerikan kolejlerinde yetişen) doğuda ermeniler müslüman köylerdeki insanları katlederken onlar bizim yanımızda savaştı senin gibi fırsatını bulup kaçmadı
    biz burda (sözde kürt olup aslen ermenilere) biji diyoruz nede olsa seninde akraban onlar tabi pkk yandaşlarına biji diyoruz
    senin lağım faresi dediğin adam bile bu ülkeye laf etmiyor ki sen onun ekmeğini yemiş karaktersiz hain olduğun için bunu anlayamazsın azcık tüketmek yerine birkaç tarafsız düzgün tarih oku düşünde sözde medeniden ileriye git kendini insan yerine koyup başkalarını küçük göreceğine kendine bir bak ben şurayı bitirdim bla bla ama diplomalı salatalıktan ileriye gidemiyen biri olma
    sana türkmüsün diye soranlara da türküm deme lütfen bari adımızı kirletme greek dersin
    ne demiştim vatandaşlıktan çıkta bir mikrop daha eksilsin

senin çapın iyi açılmış (inşaatçilerden sonraki çapın mı )

• quote:

Orijinalden alıntı: hector_1990

ama biz senin gibi yediği kaba yapan adamlar değiliz
    birde çevremde almancılarda var onlarda garip ama senin gibi değil adam soruyoz orda doğmuş büyümüş annesi alman olanlarda var kendini bize mi onlara mı yakın görüyon diye onlarla birlikte yaşamalarına rağmen onları sevmiyorlar ne demiştim kan çekiyor tıpkı sende olduğu gibi
    o senin kürt diye adam yerine koymadığın adamlar (amerikan kolejlerinde yetişen) doğuda ermeniler müslüman köylerdeki insanları katlederken onlar bizim yanımızda savaştı senin gibi fırsatını bulup kaçmadı
    biz burda (sözde kürt olup aslen ermenilere) biji diyoruz nede olsa seninde akraban onlar tabi pkk yandaşlarına biji diyoruz
    senin lağım faresi dediğin adam bile bu ülkeye laf etmiyor ki sen onun ekmeğini yemiş karaktersiz hain olduğun için bunu anlayamazsın azcık tüketmek yerine birkaç tarafsız düzgün tarih oku düşünde sözde medeniden ileriye git kendini insan yerine koyup başkalarını küçük göreceğine kendine bir bak ben şurayı bitirdim bla bla ama diplomalı salatalıktan ileriye gidemiyen biri olma
    sana türkmüsün diye soranlara da türküm deme lütfen bari adımızı kirletme greek dersin
    ne demiştim vatandaşlıktan çıkta bir mikrop daha eksilsin

senin çapın iyi açılmış (inşaatçilerden sonraki çapın mı )

1.Kürtlere hakaret ettiğimi nereden çıkardın? Kürt arkadaşlarım da var benim.
    2.Ben kendimi hiç kimseye yakın görmüyorum yani sınırları ve bayrakları olmayan bir dünya vatandaşı olarak görüyorum kendimi. Elimdeki pasaport bana bu hakkı tanıyor, TC pasaportuyla Edirne'den Yunanistan'a bile geçemezsin.
    3.Almanya'da benimde çok fazla tanıdığım var onların öyle demelerine bakma madem çok seviyorlar neden dönmüyorlar? Elbette paranın sıcak yüzü daha ağır basıyor. Hayatında hiç yurt dışına çıktın mı? Sanmam.
    4.Saldırgan tavırlarınla kendi seviyeni belli etmiş oldun ve ne dediğin umrumda bile değil çünkü çomarland'te yaşayan sıradan bir çomarsın.
    5.Engellendin, bye.

• ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Daha iyisini yapana kadar durmak yok. 1. öncelik bana göre gps uydu ağımızı yapmamız.

• hocam eyvallah teşekkür ediyorum sizlere aşırı merak ediyordum konu bile açmıştım bunla ilgili
    hızır gibi yetiştiniz valla çoooookk teşekkür
  • Bu akp'lilerin ülkedeki herşeyi sahiplenip hemen savunmaya geçmeleri beni çok güldürüyor. Siz kendinizi ne sanıyorsunuz ah bir anlasam.
  • Bu zihniyetin Afrikalı atletlere Türk vatandaşlığı verip Rio olimpiyatlarında "milli atletlerimiz" diye yutturmaya çalışması ne kadar saçma ise yapımında ve fırlatılmasında hiçbir katkısının olmadığı bir uyduya "milli uydumuz" demesi o kadar saçmadır.

Sen o uyduyu kendi ülkende kendi bilim adamlarına ürettir, kendin uzaya gönder, ondan sonra "milli" de!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tt0m@n -- 7 Aralık 2016; 4:12:41 >
  • Uydu muydu atmanıza gerek yok , onlar bunu zaten anlayamaz , bunun yerine bol bol heykel dikin ! Bu kamalistleri tatmin etmek için fazlası ile yeterli olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Göktürk 1 uydusunun fırlatılma zamanlaması ile İsrail ile yeniden kurulan diplomatik ilişkiler arasında bağlantı var. Onlarca yıldır ülkemizin her santimini kendi uyduları ile gözleyen israil, göktürk 1 in fırlatılmasına müsade etmemiş. Nihayetinde türkiye İsrailin şartlarına uymayı kabul edince 4 yıl gecikmeli olarak uyduya izin çıktı. Yalandan Esip gürlemeyle vatandaşın gazını almaya devam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.