Şimdi Ara

Cat6 kablo sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yeri bura mı bilmiyorum ama apartman girişindeki kutudan eve havalandı boşluğundan cat6 kablo çektirdim. Telekomcular bağlantıya geldiklerinde yukarıdaki kablo ucundan sinyal alamadıklarını belirttiler ve kablo kopuk dediler. Elektrikçi geldi bi aletle baktı kablo sağlam diyor. Bir yardım eder misiniz bu durumun içinden nasıl çıkarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dairideki kutudan baktıklarında sinyal geliyormuymuş eğer geliyorsa aradaki kabloda sıkıntı olabilir dedikleri gibi ayrıca o kablonun içinden 8 kablo geçiyor muhakkak sağlam olanları vardır. ben genelde turuncu beyaz ıle turuncuyu bağlarım. eğer kutudan kablo değiştirme ımkanınız var ise değiştirin.
  • GoldenParsTR kullanıcısına yanıt
    İlk bağlantı mavi mavibeyaz dan yapıldı. Elektrikçi ölçüme geldi bi aletle ölçtü sağlam dedi,Telekomcu sıkıntılı diyor ben anlamadım şimdi kahverengiden bağlantı yaptıracağım ama bi halt olacağını sanmıyorum

• bence telekomdan yana sıkıntı var hocam çünkü yeni kablonun kopuk olma ihtimali çok düşük birde içindeki 8 kablodan sana denk gelmesi dahada düşük o yüzden telekom hatalı gibime geliyor.
  • Cikislari dogru bagladiginiza eminmisiniz zaten dogru baglansa internet olur egerki kabloda sikinti varsa asagidaki ankstre kutusundan fa kontorl ettirseydiniz iraya sinyal geliyorsa calisiyordur kablo sikintilidir yok gelmiyorsa ttnet alt yapisinda sikinti vardir sizde kontrol edin alin modemi size gelen kablonun ucuna takin orda hersey belli olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VDSL2 Kablo Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Displayport kablo sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.